Güncellemeler
8 sa
Magazin yeni bölüm açılmış vatana millete hayırlı olsun aksbsbsn
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
burada çoğunluğu bişey bilmiyor.. fenomen biriyle tartıştım kendini haklı çıkaracak şekilde sorusuna yazdığım cevapları sildi sonra beni şikayet etmiş sözde.. bende şikayet ettim hala fenomen ve yönetim o kişinin bana ettiği hakaretlerden dolayı herhangi bir ceza ya da yaptırım uygulanmadı..
Mesela konuşmalarımıza bakabilirsin.. zqten bu konuşmalardan sonra artık eskisi kadar aktif kullanmıyorum bu forumu..
Duyguların olmadığı bir cinsellik vucudunu kullandırmak değil midir? ↗
Bir dakika bi bakım programdan linke giremiyorum. Sıkıntılı biliyor musun program bile düzgün çalışmıyor akshsj...
Yönetim konusunda zaren haklısın bek bişi yapmıyorlar... İşe yaramayan ve işlemeyen bir yönetim var gibi sanki
Bu kişi engelli zaten engelledim yani... Muhtemelen midye olduğu için (mod) bundan ötürü konuşmaları görünmüyor bende iyi ki görünmüyor... bir kısım konuşmalarına baktım senin iyi yazmışsın ama yanlış yapmışsın shsdgh bunla tartışılmaz sorularına dahi gidilmez... 2 yıldır aktif olarak burdayım 14 beri ara ara gidip geliyorum bunu kendi sorularıma cevap verirken görmedim ajdhaj
Oltacı kısımda bu galba aksjsj
Neyse verilmiş sadakan varmış engelle geç bunu
Modları engelle böylelikle sorularına gelmezler zaten coğu kendi görevini yapmıyor yönetim gibi ajsbsn
Haklısın 👍
Laf soktukça daha da kudurdu bayağı güldürmüştü beni 🤦♂️🤣🤣🤣
Sonra işin daha ilginç bir kısmı oldu kız profili açıp beni keklemek için çok uğraştı 🤪🤪🤪
Kendini bayağı aşmış ehevejwbb
Şoka uğradım yani demekki cinsiyet rolleri kısmında sola kaymış ve yahut öyle hissetmiş bir anlığına dahi olsa garip cok garip... sjshsj
fenomenliğin , sorulan sorulara göre verildiğini öğrendiğimden bu yana önemsemez oldum ((: üstelik Bi'Bilen olmayı bırak kenara fenomenlerın verdikleri cevaplara baksana allasen
çok biliyorsanız soru sorup kenara çekilmeyin , sorulara verdiğiniz cevaplarla farklı olun ((: diyorum
Adamsın...
Hoşlanmadığımı engellediğimden beri pek cevaplarını göremez oldum lakin... Tanıdığım fenomenler iyilerdi ya ortam mı kalitesizleşti yoksa zaten öyle miydi bilemiyorum eheheh sağlık olsun... Ama olcak inanıyorum güzel bi düzenleme şart KS ye...
ben hiç inanmıyorum ((:
Bende şaka yapmıştım zaten sjdbsn
Benim gördüğüm, hâlâ aktif olarak paylaşım yapan tek bi'bilen var. O da bazı KADIN fenomenlerin sorularına AKTİF olarak katkıda bulunuyor 😂
Yani sitenin bi'bilenleri de şeyyy..
Haylo haylo
Sitenin bi bilenleri onlarda mı bişi bilmiyor yoksa ney yani aksbsjs
Ben onları moderatör ve fenomenlerden daha donanımlı zannediyordum yoksa değillermiydi vay adiler kabdns
Şu sorularını gizli ve öfkelilere kapat. Yoruma dalmamak için zor tuttum kendimi. Eskiden olsa bodoslama dalardım da bulanık sulardan uzak durmayı öğrendim 😂
Bilerek kapatmıyorum ki engelleyebileyim... Ahhahaha
İyiki dalmamışsın akshsn allah razı olsun... Çok batmış birilerine işsizliğim ve burada olmam galba shsbana
Herkes kendi işsizliği ile ilgilense ülkede işsiz kalmazdı. Boş versene sen onları yaa 😀
Bu aralar moda oldu siteyi kullanan insanların siteyi kötülemesi. O kadar kötüyse sekririp gitsinler.
Sorunu görünce gülmüştüm. Aşağıda modlara midye yazdığını okudum. Bir daha güldüm sesli şekilde ehehe
Senimi kıracağım kuziş yav tabiki boş vericem ama bende siteyi eleştirip kullanan kesimdenim ajsbsbab yıkıcı bir şekilde sitenin yapıcı olması için eleştiren guruptanım ajdhaheh... Sektirip diye okudum çok kötü şeyler canlandı beynimde en iyisi susim bu konuda yorum yapmamayı tercih ediyorum akdbwnsn
Gül tabiki kuziş nihahahah...
Sen sistemi eleştiriyorsun. Bunlar kendileri gibi üyeleri aşağılıyorlar.
Şu ayrımı anlatamadığımdan ötürü cok yanlış anlaşılıyorum aksbab
Herkes ben değil kuziş 😂
Biliyorum eheheh : )
Aaa inanmiyorum, bu nasil benim aklıma gelmedi 😵😱😱
Gelmesi mi gerekiyordu he hï ajdbsb
evet senin dürtüp hatırlatman gerekirmiş demek ki😆
İyi görevimi yerine getirmiş oldum ehehehsn
Cok danke canım 🙏
Reeca ederim arkadaş ehehe 🙏
🥰🥰