Doğru ve gerçek bilginin reklama ihtiyacı var mıdır?
Mesela KS'nin cincellik prof'ları..
Doğru ve gerçek bilginin reklama ihtiyacı var mıdır?
Mesela KS'nin cincellik prof'ları..
Ya bunda haklılık payı var neden derseniz bir şeyi yarım öğrenmiş kişiler çok şeyi öğrendiğini düşünür. Şaşkına dönmüştür öğrendiği ile. Bu sefer öğrendi ya herkese öğretmeye çalışır ister istemez bilgiçlik taslar. Bu pek çok işte böyledir. Denizcilikte çok daha fazla belli olur yeni gelmiş gemici 3 ay sonra ağzı laf yapmaya başlar. Tabii daha tecrübeli biri çıkar yeter artık be der. Daha 3 gün olmuş geleli 20 senelik vıdı vıdı yapıyorsun. Bkun geminin kilistin valfinden çıkmadı:) Evet böyle bir tank vardır ve geminin tuvaleti o tanka gider. Ancak açık denizde dışarı basilir. Yani tecrübeli olan haklıdır. 2-3 ay tankta kalir lagım
Çok iyi bilmesine gerek yok. Türkiye’de herkesin her şey hakkında bi’ fikri vardır. Herkes bir şey bildiğini sanıyor ama çok azı gerçekten bildiklerini teyit etme ihtiyacı hissediyor. Ben artık bildiğim bilgileri bile teyit ediyorum hâlâ güncel mi diye.
Bilgi sürekli değişen bir şeydir. Bizim lise yıllarımızda en küçük parçacık atom, ona bağlı olarak da elektron, proton ve nötrondur. Sonra atom altı parçacıklar çıktı. Yani bizim bilgiler geçersiz kaldı. Ara sıra literatür taraması yapmak gerekiyor, güncel bilgileri araştırmak, bilgileri tazelemek. Bir de yapılan çıkarımları takip etmek gerekiyor. En nihayetinde her bilgi kanıtlanmış çıkarımlardır.
Her cevabını Eic olarak yazmayı nasıl başarıyorsun?
Bilmem, nasıl başarıyorum?
Bilsem sormazdım 😄
Gerçekten ben de bilmiyorum. Çözümlemeye çalışıyorum ama daha çözemedim. Yakında çözerim bence algoritmasını :D
Zihin okumayı öğrendiğini itiraf et (!)
Zihin okuduğum alanlar var ama şu an senin zihnini okumuyorum. Onun için daha fazla etkileşimde bulunmamız gerekiyor. Karşılıklı 15-20 dakikalık bir konuşma temel noktaları çözmeme yeterli olabilir ama biraz vakit geçirdikçe çok daha fazlasını çözebiliyorum ki bunu birçok alanda yapabiliyorum
Genelde cehaletten kaynaklanır, atıp tutmayı sever olmayanı olmuş gibi anlatır bilmediği şeyi çok biliyormuş gibi ballandıra ballandıra anlatmaya çalışır. Çok iyi bilen düşünceleri ve söylemleri ile kendini belli eder yeri geldiğinde bunu eyleme de döker.
Ya evet belki kendini belli etmez bana da öyle geliyor çünkü yeterince bilen insan bununla övünmeye ihtiyaç duymaz çünkü zaten bilgilidir donanımlıdır buna ihtiyacı olmadığını da bilir bir söz vardı cahillik ne güzel şey her şeyi biliyorsun diye
Cevap
16Cevap
Burada herşeyi kendisi bilenler dernekleri var😅 yargı dağıtanlar var hakime misali ne ararsan bu adreste
Hayır belki gerçekten biliyordur ama buradaki cinsellik konusunda %99 seksoloji okumadığına, biraz kulaktan dolma bilgilerle biraz tecrübeyle biraz da araştırarak birşeyler öğrendiğine eminim. Ülkemizde en bilinen seksolog rahmetli Haydar Dümen ve Rayka Kumru. Bunun dışında medyada olan halk tarafından bilinen seksolog tanımıyorum. Lakin belki vardır burada da gerçekten seksoloji okumuş olan birileri
Bazıları yapamadıkları şeyler yüzünden psikolojik sorunlar yaşayıp diline vurduğunu düşünüyorum
Bir şeyi bildiğini iddia edenler değil de, bir şeyi bilmediğini iddia edemeyenler cahildir. Zaten bilgi sürekli geliştirilmesi gereken bir hazinedir, sınırı olmayan bir şey için bizim hafızamız çok yetersiz kalıyor maalesef.
Bir şeyi değilde herşeyi bildiğini iddia edenleri napıcaz 😂😂😂
Sen söyle napalım😂
Hiç kimse uzmanı olduğu konu hakkında bile kesin bir şey diyemez
Dememeli. her şey değişebilir. İnsanlar değişiyor zamanla..
Aynen öyle
Bildiğin gibi yaşa..
Kimseye karışma..
Üstünü başını yırtma..
Yırtıyorum. Koltuğumda uzandım, battaniyemi örttüm. Gayet sakinim.
*yırtmıyorum olacaktı😄
Geçmiş olsun
Merhabalar
Asla hiçbir şeyi çok iyi bildiğimi dile getirmem. Çünkü benim bildiğim bilginin üstüne daha fazla bilgi edinmek hoşuma gider. Fakat o konu ile anlatın bilginin yanlış olduğunu görürsem doğrusunu anlatırım.
Biseyi cok iyi bildigini iddia edenler degil, birseyi bilmediğini bilmeyenler asil cahil bence. Bilmedigi biseye bilmiyorum diyebilmeli ve uzerine araştırma yapip ogrenmeye calismali insan.
Ya o cincellik proflarının bir çoğunun eline kadın eli değmemiştir.
Bilgelik yüksek orada mütevazılık içerir.
bi ara bi feno vardı, cinsellikte uçup kaçıyordu tecrübesiz ufak bi bebe çıkmıştı 🤣
Cinsellikte doğru bilgi için tecrübe önemli ama şart değil. O açığı araştırma, bol okuma, kendini keşifle kapatabilir kişi.
Bilim insanları gibi araştırmacılar bile yanılıyor;”sen kimsin”diye sorarlar adama!
Aynen bir kişi öğrendik ce ne kadar az bildiğini fark eder susar az bilen ler ise her şeyi bildim sanır
Ölümsüzlüğünün sırrı nedir?
Ölümsüz olmak için önce ölmek gerek ve ben öldüm fiziken değil belki ama ruhen öldüm
İddia etmesi egosundan kaynaklanır. Belki de gerçekten o konuyu çok iyi biliyordur. Ama egosu bunu gölgeliyordur.
Kimse herşeyi çok iyi bilemez, sadece her konuda mantıklı düşünceleri ve fikirleri olabilir, bu herşeyi bildiğini değil akıllı ve zeki olduğunu gösterir, cinsellik konusunda bazı incelikler vardır bunu bilmek herşeyi bilmek anlamına gelmez
Aslında hiçbir şey bilmiyoruz.
Her seyi bilen Hic bisey bilmiyo demekdir
Hiç kimse her seyi 4/4lük bilemez.
Kimse bir şeyi tam olarak bilmez bence
Kesinlikle doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?