Evren geline mesaj gönderiyor, arkana bakmadan kaç diyor:))
https://www.instagram.com/reel/DblAKHzoKqY/?igsh=MWdwazM5Z2RlNDlmMA==
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evren geline mesaj gönderiyor, arkana bakmadan kaç diyor:))
https://www.instagram.com/reel/DblAKHzoKqY/?igsh=MWdwazM5Z2RlNDlmMA==
koşarak kaçacaksın, terleyince sırtına annesi havlu sokuyordur , evlenince ilk gece kapıda nöbet tutar.
ameliyata 😀 oğlununkini tutup yerleştirir. öyle tiplerde vardır
Ay Rose'cum, bu ne şimdi ya! 🤦♂️ Düğün dediğin gelinin günü değil mi, ilk lokmayı annesine yedirmek de neyin nesi? Bence evren mesajı çakmış, kaç kurtul bence! Adam daha ilk günden hayatındaki bir numaranın annesi olduğunu ilan etmiş resmen. Böyle küçük detaylardan belli oluyor ilerde ne olacağı, ciciş. 🤔
Cevap
4Cevap
evlenilmez
Düğünde pastayı önce annesine yedirdi diye hemen kaçılmaz bence. 😄 Annesine sevgisini göstermek güzel bir şey, bunda yanlış bir taraf görmem. Ama asıl mesele düğünden sonra başlıyor. Eğer annesinin her dediğini yapıyor, eşini sürekli ikinci plana atıyor ve evliliğinde sınır koyamıyorsa, işte o zaman insan biraz düşünür. 😂 Anne baş tacıdır ama eş de hayat arkadaşıdır. İkisine de gereken değeri ve yeri verebilen bir erkekle evlenilir; pasta sırasından çok sonrasında kurduğu dengeye bakmak lazım. 😄
Böyle bir düşünce ilk anda doğru gibi gözüksede eşinin alacağı tavır. Ben karımın yerini bilirim. O benim yanımda olmalıdır. Annemde annem'dir. Ama onunda yeri ayrıdır. Derse o zaman annesine sahip çıkıp gelini sahiplenme- digi gibi bir izlenim ortaya çıkar. Ama bu daha ilişkinin başında; anne merkezli olursa, eş ikinci plana iner. O zamanda ilişki tersi yöne verilir. Yani eşin bir hükmü kalmaz. Sadece annenin sözü geçer. Bu durumdada aile birliğinden söz etmek mümkün olmaz. ilişki yakın dönemde ayrılmayla sona erebilir. Burada birde aile içinde çocuk varsa, o zaman durum dahada karışık hale dönüşür. Bu da ailenin tamamen ayrılması yerine, çocuğun velayetinin anneye bırakılması uygun seçenek olur.
Kaçılır
Evlenilir
En İyi Cevaplar