Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben evlenmezdim çünkü erkeğim neyse şaka kısmını geçelim :D. Bir insanın annesine, ailesine düşkün olması demek eşine vakit ayırmadığı, ona değer vermediği anlamına gelmeyebilir. Bir eş olarak sizi ilgilendiren şey, size değer verip vermediği, size vakit ayırıp ayırmadığıdır. Belki de adam annesine düşkün değildir, ne güzel iyiymiş dersin, adam bütün gün Football Manager oynuyordur. Oturursun şapa, kimseye de anlatamazsın derdini. 3 ay sonra sen de onunla birlikte Almanya ikinci liginden Wonderkid ararken bulursun kendini.
03 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru konuşmuşsun kardeş. Anlamayan yine anlamaz.
En İyi Cevaplar
Anneci erkek tabiri çok absürt bir tabir , şimdi 20 yaşını geçmiş birinin annesine bağlı olması anneci değil çocuk olduğunu gösterir selam bile vermem erkek biri olarak ama annesinin fikrini alıp kendisi için de iyi veyahut kötü analizi veren ve ona göre karar alıp hareket insanlar genelde doğur seçimi yapabilirler ama bana sorarsanız evlendikten sonra 2 kişinin çözmeyeceği çok az şey var kendi aramızda halletmek daha mantıklı biz çaresiz kalırsak büyüklere danışırız
10 Yorumla
1 yılBence bu şartlar altında hiçbir erkek evlenmemeli. 6284’te İstanbul Sözleşmesi kaldırılmadan asla evlenmemeli erkekler. Feminizim bu kadar fazlayken evlenen erkeğin aklından şüphe ederim. Ayrıca hanımcı erkek dediğin beta erkektir saçmalama. Kadınlar beyci olmalı
00 Yorumla
Anneci erkek, sana yalnızlık ve hayal kırıklığından başka hiçbir şey getirmez. Ama bu demek değil ki vefakar bir evlat olsun, ama kendi sınırlarını ve artık küçük bir çocuk olmadığını bilsin yeter. Yoksa annesine nankörlük edenden de bir şey olmaz.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ✨ Ben Hayat. İlişkilerde dengelerin önemli olduğunu düşünüyorum. "Anneci" bir erkek, aile bağlılığı yüksek olan biri olabilir ki bu hem olumlu hem de olumsuz sonuçlar doğurabilir 🌸. Bu durumu iyi değerlendirmek gerekiyor. İlişkinizde sizinle sağlıklı bir denge kurabiliyor ve kendine has bir birey olabiliyor mu? Eğer size ve ilişkinize duyduğu saygı varsa bence yolunda gitmesi için bir sebep var demektir.❤️ Senin için en doğru olanı içgüdülerinle değerlendirmen önemli. Mutluluk olmadan da yardımlaşmanın hayatı nasıl değiştirebileceğini göreceksiniz 😊.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenilmez
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı. Bizim mahallede dukkanimin üstünde anneci kiz var çocukla evlendi , bizim bina karsina tasindi. Anne hergün kizinin evinden çıkmıyor. Damat kızla mi anneyle mi evli belirsiz. kocası da var ama. Yatak altindan taktik mi veriyor bilmiyoruz. Lakin biraksa da gençler istedigi gibi sevişse herkes te biliyor görüyor ama kadinin umurunda değil. Yeni evliker rahatsız edilmez. Erkek lerde bu kadar olmaz en azindan. Ama olursa yatagin altina kaynana icin ranza hazirlayin
00 YorumlaAnasına babasına aılesıne düşkün olan ılgılenen merhamet eden adam ! Esi ve çocuklarınada düşkün olur.. zamane hatunları alışmış itle kopukla tas kafalarla takılıp acı çekmeye ! Bu tıp efendı annecı adamlar garıp gelıyor halıyle..
00 Yorumla
1 yıl"Anneci erkekle evlenilmez" diyen kızların erkek çocukları umarım en hanımcı insanlar olurlar, hep karılarının sözünü dinleyip annelerini ezerler inşallah. Mantığa bak anneciyse evlenilmez janfmdnfnt aynen 3 günlük kızı anneme tercih edecem.
010 Yorumla- 1 yıl
Kiz da anneci olsun. Annem boyle dedi annem soyle dedi desin. boyle evlilik mi olur
- 1 yıl
Erkek bunun orantısını sağlamalı zaten, annem böyle dedi deyip annesinin dediğini yapmak annecilik olmuyor ana kuzuluğu oluyor, annecilik annemi karıma ezdirmem demek. Ben annemi karıma, karımı anneme ezdirmem, annemle aramın iyi olmasını istemeyen kız başka kapıya gidebilir.
- 1 yıl
Anneci demek ana kuzusu demek, burada soruyu soran oyle soruyor. Yoksa herkes kendi annesini, ailesini el üstünde tutar. Ama bazi erkekler ortayi bulamiyor. Annesi her gun evde, adamin karisiyla yarisiyor beni daha cok seviyor diye ve hep kendi sozu gecsin istiyor. Burada onu soruyorlar
- 1 yıl
Hayır "hanımcı olmayan" diyor yani sadece ben olmalıyım diyor.
- 1 yıl
Herkes farkli anladi o zaman
- 1 yıl
Yok herkes doğru anladı, yorumlara dikkat edersen "sadece ben olmalıyım" diyen çok.
- 1 yıl
Tamam pardon o zaman
- 1 yıl
@Nar__cicegi Ana kuzusu tabirini senin gibi kadınların hangi akla hizmetle kullandığını iyi biliyoruz. Bu tür kadınlar genelde geçimsizlik üreten geçimsiz kadınlardır.
- 1 yıl
Eskiden evlerde anneanneler, babaanneler, dedeler hep beraber yaşardı. Çocuk dededen, anneanne, babaanneden öğrenirdi örfü adeti terbiyeyi. Şimdi anneanneyi, babaanneyi, dedeyi evde isteyen gelin yok. Tüm bu sorunların sebepleri de genelde kadınlardan çıkıyor.
- 1 yıl
@xgökkuşağıx sen karının anneannesiyle dedesiyle, anne babasiyla yaşa bakalim yasayabiliyor musun? İsten gelince öyle koltuga sere serpe yatmayacaksin, usturuplu giyicekvin kendi evinde, onlar ne isterse hizmetlerine kosacaksin, hakkinda dedikodu yapsalar da , senden nefret edip eşini sana karşı doldursalar da susup oturacaksin nasıl güzel mi? Örf adet öğreniyor musun? Oyle tek basina gezmeye gitmek de yok, her yere onlarla gideceksin. Evin büyükleri sizde oldugu için bütün akrabalar da sık sık ziyarete gelecek ve büyüklerimize iyi bakın diyecek. Otur geleneklerine sahip çık şimdi.
- Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı.
1 yılErkek evladın olsaydı anneci olmasını istemez miydin? Yoksa kendi doğurduğun emek verip büyüttüğün evladın seni bir eksik etek için satsın mı isterdin? Lütfen mantık dışı sorular sormayın. NEEXT ->
04 Yorumla- 1 yıl
Bekara karı boşamak kolay sen varya o kızın teker teker tırnaklarını sökerdin sen nasıl süt verip büyüttüğüm evladımla arama girersin diye 🤣
- 1 yıl
sen öyle diyorsan
anneci erkeklede hanımcı erkeklede evlenilmez. erkek dediğin vuracak yumruğu sus kadın çamaşırdan önce bulaşığı yıkıycam kes sesini diycek hatun kişinin dizleri titreyecek korkudan :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 723 cevap paylaştı.
1 yılAnneci olan kadın ya da erkek farketmez evlenilmez. Nasıl ki anne babalarımızın gerçek ailesi anne babaları değil bizler ise bizlerinde gerçek ailesi evlendiğimiz insanlar olmalı.
00 Yorumla
1 yılErkekçi olmayan kadınlar evlenmesin asıl. Adamları mutlu etmiyorlar , memnun etmiyorlar sonra niye aldattı diye ağlıyorlar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Bu dünyada anneden daha değerli bir şey varsa tamam evlenmeyin ki zaten evleneceğim kişi annesine karşı en ufak kötü bir kelime cümle kullansım onu aynı dakikada boşarım
09 Yorumla- 1 yıl
"Anneci erkek" kalıbı yanlış o zaman "kendi başına karar alamayan erkek" tabiri kullanılmalı çünkü annesine değer vermeyen biri eşinede değer vermez.
Sizinle olaylara bakış açımız farklı bir erkek/kadın annesine mutlaka önde tutmalı ama ilişkisine müdahale hakkını vermemeli yani kendi başına karar alabilmeli. - 1 yıl
Ben annesine deger vermesin mi diyorum anneci erkek diye tabir edilen erkekleri hic duymamissiniz sanirim bahsettigim sey tam olarak anneci olarak tabir edilen erkekler icin gecerli, ayrica erkek kadin farketmez evlendikten sonra önde daima esini tutmali bu gorusunuzede katilmiyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılAnneciyle
Cimriyim
Kısıtlayanla.
Genişle
Sorumsuzla
Evlenilmez20 YorumlaAile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı. Aman kaç bence, yüm erkekler annecidir ama aşırı bağımlı ile olmaz, bir ilişki 3 kişiyle yaşanmaz hele birisi anneyse
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Annesine değer vermesi kadına saygıki olduğunu gösterir neden olmasın
He ama taparcasına annesi ne derse onu yapan adamda pek sağlıklı olmaz00 Yorumla
1 yılAnneci olunmaması gerektiği gibi hanımcı da olunmamalı
011 Yorumla- 1 yıl
Hiç kaybetmedim :)
- 1 yıl
50 yaşımdayken mi öyle zannedeceğim? Ergenlerle karıştırma.
- 1 yıl
Önemli olan dengeyi kurabilmek. Sen de büyüyünce bunu anlayacaksın.
- 1 yıl
Kesinlikle. Ama sadece hanımcı erkekler de dengeyi kuramazlar maalesef.
- 1 yıl
Kadın üzerinde aşırı baskı kurmaya başlıyorlar, fazla sahipleniyorlar vs. Bu da kadını ilişkide boğuyor ve nefes almak için bu sefer kadın kaçıyor ya da boğuluyor...
- Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı.
1 yılBebek gibi kadında erkek de iyi değil bence ya anne sevilir ama anneci sürekli sinir bozucu olur ilişkide mutlaka dahil olur ilişkiye
00 Yorumla Evlenilir ailesine değer veren sevdiklerini değer verir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHanımcı olmayan erkekler evlenmesin hahaja bence dünyanın en havalı erkegi kimdir biliyor musun? Çocuklarına sahip çıkan, babalık yapan, Evlendigi kadına çok iyi davranıyorsan , ona hediyeler alan, mutlu hissetmesini saglıyorsan, Onu aldatmıyorsan, nazik kibar, düşünceli , romantik , ailesini seven ve saygı duyan bir erkek en havalı erkektir. Evlendigi kadının sözlerini dinleyen erkek havalıdır %8000 kattirilyon havalıdır
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl✨✨✨✨
Cevap sahibi1 yılSonsuza kadar evlemdigi kadını seviyorsan çok havalısın✨
1 yılSen evlenme daha iyi. Kafan neye çalışıyorsa...
00 Yorumla
1 yılAnneci kızla evleniliyorsa anneci erkeklede evlenilir
00 Yorumla
1 yılEvlenilmez,
Erkek bir kadının boyunduruğu altında olmayacak. Anne veya eş farketmez.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılhayir kesinlikle kaciis, kendi ayaklari uzerinde durabilmeli
00 Yorumla
1 yılYok ya anneci kızla da olmaz her olayı direk öteki tarafa yetiştiriyorlar ailenin özeli kalmiyor
00 Yorumla
1 yılHanım diye annemimi bırakcam böyle kızda beni bulmasın
00 YorumlaErkekler ne anne ne eş sözüne bakmamalı ! Saygı duymak ayrı !
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 546 cevap paylaştı. Evlenmek isteyen varsa kendine guvenen ayno sehir de olmak laydiyla
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı. Anneye saygılı olan ile evlenilir diye düzeltelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSakın sakın. Bir kadının kendine yapacağı en büyük kötülüktür bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenilmez akıllı olun ben canım yaptım siz yapmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılElin kızı anamdan daha mı değerli? Beni doğuran anamken el kızı da kimmiş? Anammm canım anam.
00 YorumlaAslında her kadın bir anne adayı tabikide eşler arası uyum olmalı erkeğin kendi kararları olmalı ama hem kendi annesine hem eşinin annesine saygılı olmalı
00 Yorumla
1 yılHanımcı olmasına gerek Yok sadık ve güvenilir olsun yeter 🙂
20 Yorumla
1 yılHayır birey olduğu kabul edip eşini sahiplenmesi lagzim anneye saygı önemli ama anneyi görünce evliliği unutan tip asla
00 YorumlaIliski denge üzerine kurulu
Anneci de olmak hanımci da olmak kötü değil eğer denge varsa
00 Yorumla
1 yılÖylesi tipler hiç evlenmesin anneleriyle yaşasınlar kimseyi üzmeye hakları yokkk
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSanami sorcam lan , istedigimle evlenirim , hanimci flnda degilim
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKes lan surtukkk
Oğlun olursa hanimci olsun ister misin?
04 YorumlaBenimle evlen o zaman
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 887 cevap paylaştı.
1 yılDüşman popon. Uzak durulmali
00 Yorumla
1 yılKesinlikle haaaayıııır
00 YorumlaÇok zor bir ilişki olur sürekli ikilem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
1 yılHayır, ömür geçmez öyle biriyle
00 Yorumla
1 yılKendi çocuğun olunca konuşursun böyle
00 YorumlaAnneci erkeği annesi sevsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılThumbnail de pirayeyi gordum geldim , hastayimmmm
00 Yorumla
1 yılAnneci erkekle de kadınla da evlenilmez
00 Yorumla
1 yılAnnesini sevmeyen karısını da sevmez.
00 Yorumla
1 yılKarı bulunur da ana bulunmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAsla evlenilmez evlenilir diyen annecidir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHanimci olmami isteyen bir kızla asla evlenmem
00 Yorumla En büyük hatalardan biri
00 YorumlaKadınlar için de geçerli aynısı
00 Yorumla
1 yılEvlenince de hanımcı olucaksa sorun yok
00 YorumlaAslaaa hayatını karartır insan ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim evlenmem imkansız olduğu için hanımcı da olmam imkansız oluyor
01 YorumlaAnneci kızla evlenilir mi?
00 Yorumla
1 yılKesinlikle evlenilmez acayip itici.
00 YorumlaBireyselleşmeyen biriyle evlenilmez
00 YorumlaSen hanım ol ben senci olurım 😀
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayatının yanlışı olur
00 Yorumla
1 yılEvlerden Irak anneci erkek var ya tam bi kaos
00 Yorumla
1 yılBi yerde bağı kopartmak lazım, yürümez yoksa.
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar