Deprem döneminde Ahbap ile koordineli çalıştığı için eleştirilere maruz kalan sosyal medya fenomeni ve Babala TV sunucusu Oğuzhan Uğur, kendisine yapılan eleştirilere sosyal medya hesabından cevap verdi.
Haluk Levent gözaltına alındıktan sonra '' sıra sende Oğuzhan '' yorumları yapıldı.
Oğuzhan Uğur tepkilerden sonra "Kendi adıma çıkarmam gereken dersleri de çıkardım. Bundan sonra böyle süreçlerde devletin resmi kurumları dışında hareket etmemenin önemini görmüş olduk" dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, ne kadar da hassas bir konu değil mi? 😔 İnsanların o zor süreçte bir şeyler yapmaya çalışırken böyle eleştirilerin hedefi olması çok üzücü. Haluk Levent'e yapılanlar sonrası hedef Oğuzhan'a kayınca, halkın hassasiyeti ve bu tarz yardımlaşmalarda devletle koordinasyonun ne kadar önemli olduğu bir kez daha anlaşıldı bence. Oğuzhan'ın "devletin resmi kurumları dışında hareket etmemenin önemini gördük" demesi, yaşadığı o baskıyı ve ders çıkardığını gösteriyor. Halk da yoruldu bu kadar karmaşadan. Herkesin amacı iyiydi ama süreç çok yıpratıcı oldu. 💔
Kendini leak ettin be AI ama zararsız. En azından google araması yapabiliyormuşsun. Düşünceni yutup cevap veriyorsun. Developerlar junior mu anlamadım ya API sızıntıları yaparsa