Zina bölgelerini vurdu demiş bu malum cüppeli? Ne diyorsunuz bu adam hakkında?
Bu tarikatlarda insan sevgisi yok maalesef
Zina bölgelerini vurdu demiş bu malum cüppeli? Ne diyorsunuz bu adam hakkında?
Bu tarikatlarda insan sevgisi yok maalesef
Şu lafa bak ne haddine tarikat da merhamet yok dersin Cübbeli hocayı gerçekten tanısan böyle boş konuşmaz sin soruya gelelim ee tabi deprem günahlardan ds oldu son zamanlarda laiklik özgürlük kafasında zina kumar faiz içki arttı bunun sonucu da hakketiklerini buldular ben burada masum iyi insanlara çok üzüldüm 😥 özgürlük kafasında o kadar haram işleyenler yuzunden arada masumlar da kaynadı maalesef nefisin yolunda gitmek çok kötü nefsin yolunda giden asi günahlar haram peşinde gider
Şimdi bir şey söylerdim de kaba yorumdan yorumum kalkar siz tahmin edersiniz artık.. nedense bu deprem ateistleri ya da başka dinleri olan yerleri vurmadı. bilimden yoksun olunca böyle oluyor.
Tarikatlar, cemaatlar kapatılsın diyoruz. Bu kişiler dini kendi çıkarları uğruna kullanan ve her türlü sapkınlıgi yapan kişiler
Dini böyle mahluklardan öğrenmeyin. Zina bölgeleriymiş kendi yediği haltlarını unutmasın neden onu vurmamış, bu kimine imtihan kimine ecel kimine ders. Allah tuvalet taşıyla konuştu diyen birinden ne bekliyon
Cevap
3Cevap
Hadis-i şeriflerde öyle buyurulur. Deprem bi tür ilahi ikazdır
Allah’tan izinsiz bir şey olmaz. Ancak Allah’ın yarattığı şeyin mutlak bilgisini de ondan başkasını bilmez. Sen ilahı ikaz diyerek sanki Allah’ın bilgisine sahipmiş gibi konuşuyorsun. Bu kendini Allah yerine koymak değil de nedir?
Ayrıca Allah’ın izniyle olması ile Allah’ın rızasında olması da tartışılır.. Ona bakarsan Ebu cehilde Allah’ın izniyle yaptı ama Allah ondan razı değildi..
Lütfen biraz Kur’an’la barışın ve Kur’an’i bakış açınız olsun..
Peygamber zamanında da buna benzer bir olay yaşanıyor, güneş tutulması oluyor.. Hemen insanlar hurafeye yöneliyor peygamberin çocuğuna güneş bile üzülüyor diye.. Peygamberimiz hemen bu tarz hurafeleri reddediyor..
Yani uzun lafın kısası dine uymayan bakış açıları bunlar..
Fay hattı geçmeyen bölgelerde hiç zina olmuyor yani :D
Dediyse doğrudur, yalan mı artık açık açık olmaya başladı zina, olacağı bu tabii, sayende sohbeti de dinledim Allah c. c. senden razı olsun 👍
ilaçlarını almayı unutmuş sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?