Haluk Levent kurmuş olduğu Ahbap grubu ile depremzedelere yardım ediyor. Ne düşünüyorsunuz?

Kurmuş olduğu Ahbaplar platformu ile depremzedelere yardım edeceğini açıkladı. Elazığ depremi sonrası Bursa konserini iptal eden Haluk Levent Twitter'daki hesabından şöyle konuştu:

AHBAP Derneği hesabında -burs verdiğimiz öğrenciler hariç - toplam 384 bin tl var.. Bu ayki ofis giderleri maaşları ayırdık. Kalan tüm para ile kışlık çadır yaptırıp Elazığ AFAD’a teslim ediyoruz. Sonuçta bu bağışları siz yaptınız. Sizi bilgilendirelim istedik..

Ahbap’lar @AFADBaskanlik ile birlikte hareket ediyorlar.. Bazı ekiplerimiz Malatya Pötürgeye yola çıktı.. 1999 depremi sonrası yaşanan yardım istismarını önlemek lazım! Sosyal medyada önümüze düşüyor. Herkes yardım toplamaya başlamış. Kanmayın kandırılmayın.

Ahbap’ı öveyim derken yüzyıllık devlet kurumlarını Ahbap üzerinden yermeyelim. Vergini sor hakkını sor o ayrı. Ama Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından Kızılay’ı da yıpratmayalım. Her an kan ihtiyacı var ve bu kanı Kızılay topluyor. Eleştir vs. ama Kızılay hepimize gerek!🙏

Evet arkadaşlar uyumamak için kendimi zor tutuyorum ama bünye uyku istiyor. Elazığ ile ilgili çalışmalarda @ahbapplatformu ayakta.. Gelişmeleri oradan takip edebilirsiniz 💚💚

Haluk Levent kurduğu Ahbaplar grubu ile yardıma devam ediyor.
Ne düşünüyorsunuz?
Haluk Levent kurmuş olduğu Ahbap grubu ile depremzedelere yardım ediyor. Ne düşünüyorsunuz?