12 gü

Hande Ercelin inceleyenleri anlamıyorum en safe bulduğum ünlülerden kendisi?

Ya kalbim temizdir, kimi sevmesem bir halt çıkıyor ama bu kadına karşı o önyargıları hissetmiyordum, müthiş auralı olduğu için kıskanıldığını düşünüyorum bakın, güzellik demiyorum, aura. Mesela ona bayağı benzeyen, kendini ona benzetmek için yırtınan Aybüke diye kız var, o bana o kadar güzel gelmiyor ama Hande'ye bakınca budur abi diyorum. Bu Hande sürüyü anmaz, şehitleri paylaşır, aşure yapar, her yıl bereketiyle diye paylaşır genotip olarak da resmen Türk, birçok Türk kadınına benziyor, ablası da sarışın mavi gözlü, tıpkı Atatürk gibi. Globalde Türkler sadece esmer algısı oluşmuyor, amann çok sevgilisi oldu falan diyenleri hiç anlamıyorum. Ben dümdüz bir kızım, benim bile peşimde beni şarlatan 3 4 erkek oluyor, kız ünlü, kim bilir onu elde etmek için hangi jestler yapılıyordur veya açık giyinmesi, ülkenin, dünyanın büyük bir kısmı plaja giderken bikini giyiyor, orada herkes her tarafı görüyor, bu kız TV'de giyinmiş, onun kararı sizlere ne? Veya öpüşme sahneleri en kadın oyuncu ve bunu yapmalı o sofrada ekmek kazanabilmek için ki hiç kimse öpüşmüyor mu yani? Ne var öpüşmede, sizi leylekler mi getirdi?

Güncellemeler
12 gü
Ya klavye yeni fenotip yerine genotip çıkmış mesela ama az çok anlıyorsunuzdur
Hande Ercelin inceleyenleri anlamıyorum en safe bulduğum ünlülerden kendisi?