Ne Adriana Lima Ne Barbara Palvin bu Hande Erçel kadar abartılmadı, Aşırı ortalama bir tip olmasına rağmen ona insan üstü güzellikmiş gibi davranıyorlar hele kız hayranları onun için ölüyor burada bile Hande için her Allah'ın günü bin tane Fake hesap açıyorlar 😄😂 Dünyadaki tek kadın Hande Erçel sanki Abartıldığı kadar güzel olsa yemin ederim gam yemem Eski tabak surat hallerini de biliyoruz yatsin kalksın Alp kılınç'a dua etsin o bazlamaa dedi diye bisektomi yaptırmasa en fazla ergen fanlarii tarafından abartılirdi bir de abazanlarr tarafından.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve net söylüyorum en fazla kız hayranı olan ünlüdür, Erkek hayranlar %10 iken Kadın Hayranları %90 net. Hiç bir ünlünün Hande kadar kadın hayranı yok neden acaba 😄😄
Z kuşağı ! Çok fazla özenti ondan akıllarıyla değil millete göre ( sanal aleme göre ) karar veriyorlar biri birini beğendi mi yüz kişi birden beğeniyor !
anlamadım ki ben o kadar estetik olsam kahinat güzeli olurum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Onu överek aslında kendilerini övüyorlar, kendi egolarını tatmin ediyorlar akıllarınca bide anlamıyoruz sanıyorlar. Bergüzar korel mesela handeyi çok övüyor, bergüzar bence diğer güzel kadınları çok kıskanıyor yani bende öyle bir izlenim bırakiyor. Ama handeyi de çok övüyor çünkü Hande onun için bir rakip değil diye bence
Hande çok çirkin, gözleri ayrık ve burnu kemerli kafası kocaman yüzü küçük gözleri çukur o kadar çirkin birini güzel bulan göz doktoruna gitmeli sokaktaki en sıradan kız kardeşim kezoyaa bin basarr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Algı operasyonu..
https://www.youtube.com/embed/wA6dtd0jP2QKimi, ne zaman öne atmak isterlerse, bunu rahatlıkla yapabilecek güce sahipler..
Sırada bu kadın varmış, hepsi bu..
Yani Handedemi ilimünati
@Berivann6 evet
Bende güzel bulmuyorum, özellikle hareketleri çok yapmacık geliyor. Dizi/Film/Magazin sektörü pohpohluyor bu arkadaşı muhtemelen... Para para para :)
Z kuşağı ! Çok fazla özenti ondan akıllarıyla değil millete göre ( sanal aleme göre ) karar veriyorlar biri birini beğendi mi yüz kişi birden beğeniyor !
Bilmem, bana şahsen yapmacık geliyor hem o hem kerem bürsin. 😂
Handeyi beğenirim çok tatlı çok seker bir kız ama güzellik sıfır güzellik yok kızda bu kadar neden abartildi anlamadım ben de
anlamadım ki ben o kadar estetik olsam kahinat güzeli olurum
Onu överek aslında kendilerini övüyorlar, kendi egolarını tatmin ediyorlar akıllarınca bide anlamıyoruz sanıyorlar. Bergüzar korel mesela handeyi çok övüyor, bergüzar bence diğer güzel kadınları çok kıskanıyor yani bende öyle bir izlenim bırakiyor. Ama handeyi de çok övüyor çünkü Hande onun için bir rakip değil diye bence
Bence sosyal medyasını profesyonel kişiler yönlendiriyor. Fazlaca abartıldığını düşünüyorum
Reklamı iyi yapılıyor. Medya kurbağayı prens diye gösterir.
Çünkü yabancılar ünlüleri ilahlaştırmıyor, bizim topluma özgü bir davranış
Kessinlikle Türk medyasında ünlü olmak çok kolay Amerika ünlülerin çoğunllukla başarılarıyla haber yapıyor ama türkiyede gündem olmak çok kolay
Ben de bazlama surat oldum la, Hande ablam ayıkla beni bu işten. 😂
Valla haklısın güzel olsa ne yazar kime ne faydası var
Soru mu kalmadı, her gün 234 kere han de ercel ande ercel sorusu
Inan insanlar canım unuttukları bisey var etten kemikteniz hepimiz.
Estetikle çok güzel oldu ama yüz hatları estetik mestetik önemli olan sonuçtur
Bence hiç bir şekilde çok güzel değil gözleri çok ayrık ve burnu kemerli asla güzel bulamıyorum ya Hande fani ergencimm
Barbaradan güzel olduğu kesin Barbara normal asıl
Barbar Palvin kadında Hande Erçel sarı bezdir 😂😂
barbaranın tırnağı olamaz o karı :d
Bence bizim Türk kızları Hande Erçeli kıskanıyor
Off o kezoyuu kendi gibi kezoolar kıskanır ergen mall Fake kız Hande fanii 😄😄
Yo fan değilim. Sadece güzel olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yazma stiline bakılırsa -18 falansın herhalde
Ayrıca Türk kızların %90 i kardeşim kezoodan daha güzel
Hee kesin öyledir
Kızsın ve hande fanisinn Hande fanlarıi o kadar mall ki her gün Fake adres alıyor erkek olarakk
Hahahahhaha
Hande çok çirkin, gözleri ayrık ve burnu kemerli kafası kocaman yüzü küçük gözleri çukur o kadar çirkin birini güzel bulan göz doktoruna gitmeli sokaktaki en sıradan kız kardeşim kezoyaa bin basarr
Tamam anladık soru troll
Güzel değil bence
Eski hali güzeldi