Daha önce hiçbir dizisini izlemedim ama izleyen çoğu kişi oyunculuğunu beğenmiyor. O kadar kötü bir oyunculuğu olsaydı nice dizilerde başrol oynamazdı diye düşünüyorum ama tabi dediğim gibi izlemediğim için bilemiyorum. Yönetmen beğenmese diziye almazdı zaten, demek ki beğenmiş almış. Bize laf söylemek, ağır eleştiriler yapmak düşmez sadece fikirlerinizi merak ettim. Sizler Hande Erçel'in oyunculuğunu beğeniyor musunuz? Ya da oyunculuğunu beğenmediğiniz başka ünlü var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yanılıyorsun canım bu işler öyle değil sen bir anlaşma yapıyorsun şeytanın ordusuna hizmet edeceğim sözünüzden çıkmayacağım yeter ki meşhur olayım para kazanayım onlar da seni önce bir yeniliyorlar çekici hale gelince reklamlar diziler filmler arka arkaya geliyor üstün yeteneği olmasına gerek yok illimünatiye hizmet et yeter 😉
Torpille tutuluyor çoğu oyuncu zaten. şu an oyunculuk eğitimi alsan da her diziye almıyolar tanıdığın insanlar seni tutarsa biraz da güzellik varsa tamam
Orası öyle, Türkiye'de oyunculuk tamamen torpil resmen.
kötü çünkü dış görünüşten iş yapıyor güzel de değil ama popü işte
Evet, bana da güzel gelmiyor. Estetiksiz halleri en azından tatlıydı. Estetik yaptırdı çenesi falan çöktü kadının bence.
genel olarak kötü bence milyonlarca var aynı tipten
Ben de beğenmiyorum oyunculuğunu. Yüzü güzel ama oyunculuk 0 bence.
Ben yüzünü de pek beğenmiyorum. Tuba Büyüküstün, Beren Saat'inki gibi bir aurası yok bence.
İlk dizileri iyiydi ama artık estetiklerinden dolayı mimikleri itici geliyor bana
Oyunculuğun o su bile yok şu an ki kariyerini sadece abartılan güzelliğine borçlu.
Kadında oyunculuk yok güzel diye izleniyor bence
Çünkü sadece güzel 😊
Hande'in ergen fanı 🤮🤮
Yazdığım soruyu bir daha okursan fan olmadığımı anlarsın.
Çünkü berbat.
Çol merak ettim oyunculuğunu, bi parça izleyeceğim oynadığı dizilerden. Kimse beğenmiyor çünkü.