Hande Erçel'in oyunculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Oyunculuk bir kıyafet gibidir. O kıyafeti üzerine tamamen giymen ve ona göre davranman ve çalışman gerekir. Oyunculuk bir yaşam tarzıdır. Günlük hayatta herkes aslında bir oyuncudur. Her insan bir rolü üstlenmiştir. Örneğin satış temsilcileri.. Size sunum yaparken oynarlar aslında... Çağrı merkezi operatörü, sizinle konuşurken yardımcı olurken bile rol yapar ve oynar. Demek istediğim oyunculuk hayatın içinde olan ve farkında olarak ya da olmayarak hergün her an yaptığımız bir şeydir. Hepimiz birer aktörüz ve aktristiz aslında. Tiyatro ve sinema oyuncularının bizden ayrıldığı nokta tektir. Onlar işe sanatsallık katarlar.. Biz sınırlı olarak belirli rolleri üstlenebiliriz. Onlar her rolü üstlenmek ve yapmak zorundadır. Onların farkı budur. Handel Erçel vb leri gerçek hayatlarında dahi oyuncu olamayacak ve rol yapamayacak kadar kısıtlı ve zayıf kişilerdir. Fakat güzel ve seksi kadın değil mi? ya da yakışıklı ve karizmatik erkek değil mi? İnsanlara lazım olan bu taraflar sadece... Bu nedenle de onlar para ve şöhretin yolcusu... Bizler de dramların yolcusuyuz.
Sırf güzel diye ekranlara koyduğunuz kişilere bak 😒 gerçekten çekirdekten yetişmiş tiyatroculara ihtiyacımız var güzelliğe/yakışıklılara değil.
Oyunculugu çok çok kötü olan oyuncular:
Gizem karaca
Amine gunse
Dilan çiçek deniz
Afra saracoglu
Irem helvacioglu
Aybuke pusat
Demet özdemir
Sezgi sena akay
Leyla lydia tugutlu
Sinem konak
Merve bolugur
Mümkünse yukarda saaymis olduğum kadın oyuncuları dizilere almasınlar. Oynarken çok yapmacık oynuyorlar. Farkederseniz yazdiklarimdan bir kaçı modellikten oyunculuğa geçtiler. Sirf güzeller diye şunları ekran önüne alıyorsunuz ya başka da bise demiyorum. ondan sonra dizi niye reyting kıramadı neden erken final yaptı. Işte bu yüzden.
GENÇ NESİLDEKİ EN KÖTÜ KADIN OYUNCU TARTIŞMASIZ ÖZGE ÖZBÜTÜN'DÜR. İKİNCİ HANDE ERÇEL. ÜÇÜNCÜ DEMET ÖZDEMİR. DÖRDÜNCÜ AFRA SARAÇOĞLU. BEŞİNCİ SİNEM KOBAL.
Oyunculuğunu ben de beğenmiyorum. Keşke günlük hayatta gördüğümüz tipler başrolde olsa bence daha kaliteli yapımlar olur.
Cevap
90Cevap
Sonuçta ünlü ama
Hande Erçel, 2012 de Azerbaycan da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.
Kendisi güzellik yarışmasında bir başarı elde etse de, benim gözümde adeta sümüklü böcekten farkı olmayan, hangi ve nasıl şekilde ünlü olduğunu ve oyuncu adı takıldığını hiçbir zaman anlamadığım bir ünlümüz.
Fiziksel olarak hiçbir görsel zevk barındırmayan, dümdüz surat yapısıyla adeta abazanların arşa çıkarttığı bir kızcağız.
Oyunculuk konusunda birçok ezik dalda başarılı olmuş, aynı şekilde popüler kültürün dayatmasıyla birlikle reklam ve dizilerde oynamaya başlamıştır.
Oyunculuğu konusunda yeteneksizlikle başarı sağlayamamış, birçok platformda kişi veya kişiler tarafından sürekli gündemde tutulmaya çalışılan bir kişidir.
Güzel sanatlar mezunu ama oyunculuk ile ilgili değil, başka bir bölümden mezun diye hatırlıyorum. Beden dili ve duygu reaksiyonları bana da inandırıcı gelmiyor. Ama bir o kadar da dizinin yönetmeni bu sahneleri başarılı çekemiyor bence. Oyuncunun " o an" ları vardır. Yuzundekı o seyı yakalarsın, bu yonetmenın bu konuda yeteneklı oldugunu dusunmuyorum.
Olgun bir rolünü görmedik ki birinde annesinin evlendiği adamın oğluna aşık birinde işteki patronuna aşık bu en son oynadığında sözüm ona tecavüze uğramış sevdiği adamdan mecburen ayrılmış falan filan bunları hep görüyoruz başka roller lazım daha olgun roller
Bence Güneşin Kızlarında iyiydi ve favorimdi. Son projesini izlemediğim halde denk geldiğim zaman bazen bakıyordum ama o kadar sahte oynuyordu ki belliydi yürütemeyeceği. Demiştim bu dizi tutmaz diye ve öyle de oldu... 😕 Ama üzüldüm. Sonuçta kıza oturmamış bu rol. Herkes Hande ye yöneliyor ama şunu da unutmamamız gerek, tek başına karar vermiyor... Bence bu rolü onun için sevenlerde de en az Hande kadar hata var.
Ya belki güzel, ama çekicilik yok, karizma yok, tatlılık yok sadece itici biri ve hiç bir rol aldığı proje tutmuyor anladığım Türk kızların geneli zaten kara kaş, kara göz bu handenin neyini abartılıyor burnu desen güzel değil, dudakları desen güzel değil, göz desen normal bu kadar pohpohlanmasının sebebi ne 17 yaşında gibi yeminlen kadınsılık, seksilik 0 😊
Oyuncu olmak gorunus isi degildir.
Ne cok guzel birine sirf guzel diye rol verilmeli, ne de, pek guzel olmayan birinden guzel olmadigi icin rol calinmali.
Biraz duygu ve egitim ancak basariya ulastirir diye dusunuyorum. Fakat o duygu bu kadinda yok malesef.
Eğitimle halledilecek bir şey değil oyunculuk malak gibi de izliyosunuz hala şu karıyı
Güneşin kızları mıdır nedir, öyle bir dizide maruz kalmıştım birtek.
Bildiğin yeteneksiz, türkçesi tiyatrocu olmasına mani olacak kadar kötü bir tip
SANKİ ÖZGE ÖZBÜTÜN ÖZ TÜRKÇE KONUŞUYOR DA. KONFİGÜRASYON DİYOR YAPILANDIRMAYA.
@solan_cicekler Özge Özbütün kim mk? Niye Melih Gökçek gibi büyük harfle yazıyorsun? Akpli misin?
kim olacak? arka sokaklardaki küçük şule.
Oyunculuk başka güzellik başka, her güzel olan oyuncu olacak diye birşey yok. Bunun okulu var, madem öyle o zaman her güzel olan, marken olan oyuncu olsun, bence eğitim alınmalı. Bizde abartılıyor, normal bir güzellik.
Bu kızı güzel bulanlar var yaa :( gerçi bu ülkede damacanaya tecavüz eden de var, hem oyunculuğu sıfır hem de kendini nimetten sayıyor ya Allah ın gücüne gitmesin ama sıradan çinko karbon piller bile bundan daha güzel. Murat Dalkılıç hangi akla hizmetle Merve Boluğur u aldatıyor bunla bilemiyorum Merve Boluğur Duracelli bile tokatlar :D
Kızı hiç sevmem. Oyunculuğu da gerçekten berbat. Ayrıca abartıldığı kadar da güzel değil bence. Daha güzel daha yetenekli oyuncular var ama isimleri hande erçel kadar duyulmuyor. Yazık..
Evet oyunculuğu maalesef kötü ve eğitimle halledilmeyecek şey yoktur. Dalga konusu olmasına gerek yoktu, millet de neyle dalga geçsem neyle uğraşsam diye çabalıyor...
Kötü bir güzel oyuncudur en komiği bunun en komik kadın oyuncu ödülü almasaydı
Kizi çağırcaklar törene bakmişlar bir sey vaadetmiyor komik diyelim demişler
podyumda yürüsün dizi ona cok yahu
Guzelligine guzel bir kiz fakat egosundan burnunun ucunu goremiyor. Bencede biraz daha egitime ihtiyaci var dicem ama.. bence bu isler tamamen egitimle alakali degil, yetenek
Turkiye de sırf guzel diye oyuncu yapiliyorlae sinir oluyorum boş bakan ama güzel suratlar. İğrenç. Konservatuar mezunu gercek oyuncular da işsiz geziyor yazık
son dizisinden haberim yok ama önceki diziler hep yapmacık saçma sapan roller ama hep başrol. başrolü alıyo bir şekilde güzel ama çok da abartılcak değil. torpli morpil alıyo başrolü :D
Bu kizin oyunculugu o cok tutulan dizi gunesin kizlarinda bile iyi degildi 5 6 yasindaki cocuk oyuncular bile bu kizin oyunculugundan iyi kendisi cok yapmacik sirf guzel diye oyuncu olan kisilerden
Geçmişimizde ki yeşilçam oyunculuklarına bakın lütfen. Bu kızı bir dizi de tutuldu diye meşhur ettiler. Yazık
diziyi zilemiorum bilmiiorum da ama oyunculuğuna dicek lafım yok sonuçta iyi bişey varki tanınan biri oldu da yani?
Berbat bir oyuncu ayrıca çok itici bir karakteri var ve kocaman kafası ile nasıl oyuncu oldu bilmem :/
Hep saçma sapan aşk dizilerinde aşık sürekli kabullenmeyen rol verdiler daha iyi rol ve daha iyi bir dizide yer alırsa düzeleceğini düşünüyorum
Medyayı nasıl en çok bu kadının meşgul ettiğini hiç anlayamadım. Onca güzel ve yetenekli oyuncu varken. Yeteneksizliği bile yararına oluyor.
bir itici liği var zaten tipini de beğenmiyorum açıkçası
Oyunculuk ta yok
Bir dizide oynadı hemen meşhur ettiler sonu hüsran
Bok gibi sadece güzel on7n dışında oyunculuk yetenegi yok
Bn nasil cumle kurmusum ln
Kadında ruh yok boş boş bakıyo bütün dizilerin de bunun eğitimle halledilecek bir yanı YÖK
beğenilmese buraya kadar düşmezdi demekki kimim oyunculuğu kiminin doğaçlama dahi yapamaması ilgi görüyor zaten amaç orda kıza bakmak oyunculuğuna değilki
sevmezdim kendisini zaten izlemedim de hicbir dizisini. reklamlardan gördügüm kadar
Begenmiyorum oyunculuğunu geliştirmesi lazım kendini
Kendisini severim ama oyunculuğu konusunda haklılar cidden
Aslında güzel oynuyor fakat hep aynı kalıp icinde kız
Bu durum bir süre sonra sıkıyor insanları
Bu kız anca Bim de kasiyer olur baskada bısey olmaz bunu oyuncu yapanın kafasına s.. çım
Sanat için sadece güzellik dış görünüş yetmiyor işte
Güzel diye oyuncu olması şart mı ya yeteneği ne ise ona yönelsin
Yüz fizik olarak güzel kız ama maalesef oyunculuğu gerçekten iyi değil. Yapmacık geliyor bana.
Pek iyi değildi zaten sonunun böyle olacağı belli eğitim alması şart
İşi bilmeyen ekrana yakışıyorum zihniyetiyle oyuncu oluyor.
Bu dönemdeki oyuncular sadece dış görünüşüyle oyuncu olduğu için sorun büyük bence.
Abarttıkları kadar kötü değil bence çok üzerine gidildi.
Evet bu kadını gördüğümde dizinin izlemesem de ne kadar sahte olduğunu anlıyorum.
Dizilerde 5 yaşındaki sıpalar bile bundan iyi ağlıyor.
Hiç işlemediğim için bilemiyciğim.. Belki de senaryo kötüdür yanii
güneşin kızlarında iyiydi bu kız... iyi bir eğitim alırsa eğer çok iyi olabilir gerçekten çok güzel.
Hande’nin kötü oyunculuğundan değil. Yanındaki adam iyi rol yapamıyor. Kız hep başrolde hem, Hande’yle alakalı değil final
Eskiden beğenirdim tip olarak artık bozdu kendini oyunculuğu hiç yok o konuya girmiyorum bile
Evet bencede eğitim alması gerek oyunculuğunu bende begenmiyorum
Büyük sorunumuz aslında. "Kötü oynayan ünlülerimiz", ne demek ya? Önce tiple giriliyor artık piyasaya, yetenek ikinci planda kaldı. Oysa ki geçmişe bakarsak, Kemal Sunal, Şener Şen ve dahası. Oyunculuk yetenekleri çok üst düzey.
Böyle bir alanda yeteneği değil de güzelliği ön planda tutarlarsa olacağı da buydu zaten..
Oyuncluk sifir. Sirf guzelliginden dolayi el ustunde tutuluyor.
Oyunculuk başka bişey. Bizim memlekette g*te bakip bu oyuncu olur bu olmaz diye bişey var. Seyirci kitlesi g*tle değil oyunculukla ilgileniyormus ki final yapmış. Öyle ya g*t görmek istesem p0rn0 izlerim.
Kesinlikle! Şu kızın masum kızı oynamaya çalışıp ama beceremeyip Flash Tv performansı sergilemesi Türk Televizyonculuğu için bir kayıp. Gerekli eğitimleri alsalar çok iyi olur.
Güzel olması onu iyi bir oyuncu yapmaz, başrol oyuncusu olmayı hiç haketmiyor. Hakiki oyuncular eskilerde kaldı.
Kız da oyunculuk 0 ayrıca çok yapmacık
Güzel diye başrol veriyorlar resmen, bu da oyuncu mu şimdi?
Bu kadın inanılmaz vasat bir tip. Ama bizim ülkenin güzellik standartı yerlerde...
Yokluktan bu g*tüme benzeyen malı " kainat güzeli " ilan ettiniz hepiniz
Genç bir kız "ben mükemmelim tamam başardım" dememesi gerekiyor demirin ışıldaması için sürekli kendini geliştirmesi gerekiyor
Allah allah çok biliyorlarsa kendileri çıksın tv karşısına oturduğu yerden eleştirmek kolay tabii
sırf güzel diye abarttılar o kadar koydular önümüze. güzellik yetmiyor işte
Bendede kötü oynayanlar görüntü kirliliği yapmasınlar
Çok vasat oynuyor rolünü tam anladım konular klişe olabilir belki insan oyunculukla arıyor
Yani zaten ülkedeki en büyük sorun bu. Yakışıklı ve güzel gördüğümüz herkesi oyuncu zannediyoruz. Ülkede yıllarca eğitim alan oyuncular varken üstelik.
Hande erceli artık izlemiyor ve begenmiyorum çocukça davraniyor. Herkesle sevgili oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar