Hande Erçel ve Hakan Sabancı 1. yıllarını kutlamışlardı ve 2024 yılında nikah masasına oturacakları iddia edilmişti. 2024'e Bali'de girmişlerdi ve romantik tatillerinden bol bol paylaşım yapmışlardı. Ülkeye dönüşte ise havalimanında gergin şekilde görüntüler ortaya çıktı. Hande Erçel'e dizinin erken finali sorulunca "Onu burada sormayacağız o zaman burada istemiyoruz diye daha önce konuştuk. Burada istemediğimizi biliyorsun." diyerek gerilmişti.
Bundan birkaç gün sonra Hande Erçel, çok sık hedef gösterildiğini söyleyerek şunları dedi;
"Bir hedef gösterilme durumu var üzerimde. Hem oyunculuk hakkında, hem özel hayatım. Her gün hedef gösteriliyorum. Ben de bunun sebebini bilmiyorum. Artık ben de bundan çok yoruldum.. Dediğim gibi çok fazla hedef gösterme hali var benimle ilgili. Tam olarak nedenini çözemedim. Yıpratıyor diyemem. Ama beni sadece şu çok üzüyor, çok fazla konu varken neden ben? Ben çok kendi halinde yaşayan bir insanım, beni bir salın.."
Sizce ünlü olmak kötü bir şey mi? Sonuçta hep göz önündesin ve hayatını yaşayamıyorsun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer