İkisi de çok güzel ve başarılı olduğu için olabilir mi? Kızlar zaten olay estetikli estetikli deyip duruyorlar 😂😂Siz Dünyanın estetiğini yaparsanız bunlar kadar güzel olamazsiniz bu kadar kudurmayın 😄😄😂
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
ya aslında kıskanılacak bir durum söz konusu degil ama o şekil topluma enjekte ediliyor ve insanların biliç altlarına o şekil tohum atılıyor artık sosyal medya ile magazin kültürü içler acınası halde artık magazin ile kimse ilgilenmiyor artık insanlar kendine göre youtuber ya da fonemenleri örnek alıyor ve artık ünlü olanlar bu durumdan şikayetcide olsa malesef sistem mekanizması bu şekilde işliyor.. ve zamanla magazin bitmiştir..
10 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
kudurmalık bir güzellik yokta ondan. Her ikisi güzel ama aşırı böyle bahsedildiği kadar şahane değil. Ki Türkiyede ünlü olmayan, bunlardan güzel olan bir sürü kadın var. Sadece Fahriye’yi oyunculukta cok yetenekli buluyorum. Normal güzelliği ile ekrana yakısıyor. Hande ise ne cok güzel, oyunculuk desen oyunculara büyük hakaret olur
10 Yorumla
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Evet instagramda ikisini de linç ediyorlar resmen. Magazin sitelerinin altındaki yorumları okudum ben okurken sinir oldum kimbilir onlar neler hissediyorlardır okuyorlarsa. Bazı insanlar çok kötü ya. Fahriye çok daha güzel bence Hande’den o yüzden Fahriye’ye bir tık daha fazla saldırıyorlar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
15Cevap
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Soru biraz saçma olmuş herkesin bunları veya başka ünlüleri kıskandığını sanmıyorum. İnsanları gözünüzde büyütmeyin. Kıskandığım bir ünlü filan yok açıkçası bunları da takip etmiyorum ikisi hakkında bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamam fazla, iyi insan kötü insan olarak. Soru gerçekten saçma olmuş durduk yere neden kıskanalım sadece bunlar değil başka ünlüler, ünlü olmayanlar veya başka bir şey de olabilir durduk yere biri birini neden kıskansın gerçekten çok saçma. Güzellik olarak bence Türkiye de olsun diğer ülkelerde olsun daha güzel hemcinslerim var. Sırf ünlü diye medya algısıyla böyle algı yerleşiyor insanların kafalarına.
20 Yorumla - +1 yıl
Bilmiyorum neden avukatligini yapiyorsun ama ben sahsen esmer ve hafif tombul kizlari guzel bulmadigim icin handeyi begenmem. fahriye de guzel fena degil ama abartilacak kadar oldugunu dusunmuyorum cunku hatlari siradan.
Misal turkiyeden farah zeynep, beste kokdemir, hazal filiz kucukkose (esmer ama istisna) cok dehset guzeldir bana gore. ve hande ile fahriyeyi topayip 100 le carpsan beste kadar olamazlar10 Yorumla - +1 yıl
İkisi de bana itici geliyor. Bulundukları dizileri, filmleri izlemiyorum. Evet güzeller bence de bu yüzden ünlü olduklarını düşünüyorum oyunculuktan değil. Berrak tüzünataç, gupse özay, serenay sarıkaya, bkm kadın oyuncularının çoğu... Aynı zamanda avrupa yakası jet sosyete kadrosundaki kadın oyuncular... Ben bunların oyunculuklarını takdir ediyorum. Çok başarılı buluyorum. Bu iki isim sosyal medyadan ve popüler yapımlarda yer aldıklarından dolayı bu kadar gündemdeler. Sevmiyorum işte özet.
11 Yorumla- +1 yıl
++++
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Çekemiyorlar çünkü ikisi de çok güzel. O kadar acımasız yorumlar yapıyorlar ki o ikisine. Okuyorlarsa gerçekten çok üzülüyorlardır biri yakın zamanda annesini kaybetti biri babasını kaybetti. Ayıp bu yapılanlar hiç insafları yok kötüler bazı insanlar.
12 Yorumla- +1 yıl
galıba bildirimleri kapatıyolar çünkü bir ünlü söylemişti sadece arkadaşlarımızın beğenileri ve yorumları geliyo diye
- Cevap sahibi+1 yıl
@gözlüklübirkedi ben meraktan Magazin sitelerinin altındaki yorumları okuduklarını duymuştum tanıyan arkadaşımdan
- +1 yıl
Sen de neden bıyle bir şey diyorsun ki. Hande erçel güzel degil bana gore bir. Fahriye evcen güzel evet ama sen de aşırı terbiyesizsin be. Yani yaptıgın yoruma bak bir . Bunları kıskanmak degil sadece benim bunlarda imrenecegim tek şey maddi durum olur. Onun disinda cevremde ne guzeller. Boyle bir seyi sen paylastigina gore asil kiskancliktan patlayan da sensin
00 Yorumla Bence kimsenin kiskanildiğı yok. Ikisi aynı kategoride de olamaz. Fahriye Evcen çok başarılı bir oyuncu. Hande erçel de bir o kadar başarısız.
50 YorumlaHande Erçeli beğeniyorum.Çoğu kişi eleştiriyordu ama kilo vermeden önceki hali daha tatlıydı yanakları toplu hali
20 YorumlaNesini kıskanıyorlar merak ediyorum Fahriye dünyanın estetiği var yine de bir şeye benzemiyor Hande ortalama sıradan bir tip zaten abartılıyor ikisi de.
12 Yorumla- +1 yıl
@_ophelia_ Estetiği herkes yaptırıyor artık normalleşti
- +1 yıl
Güzel kadınların ezeli rakibi orta güzellikteki veya güzel olmayan kadınlardır. Daha nasıl anlatabilirim inanın bilmiyorum :)
10 Yorumla - +1 yıl
Valla hande erçeli bilmemde fahriye evcen çok güzel kadın mesala yaprak dökümünde OĞUZ vardı çok çektrdi😅😅😅
00 Yorumla - +1 yıl
Sağdakinin kıskanılmasını anlayabilirim.
Ama soldakinin kıskanılacak bir tipi yok21 Yorumla- +1 yıl
Nasil yok ya asiri guzel
Kıskanmak ne alaka Fahriye iyi kız seviyorum diğerini sevmem
20 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ben şahsen Fahriye’yi çok beğeniyorum ama Hande erçeli hiç başarılı bulmuyorum
10 Yorumla Neden kıskanalım ki? Mesela bana gerçekten ikisi de güzel gelmiyor zevk meselesi
00 Yorumla- +1 yıl
Kıskanmasınlar halla alla. Gidin başka ülkeye affalla.
00 Yorumla - +1 yıl
Hande güzeldir, gerçekten ama ben Fahriye Evcen'i beğenemiyorum.
00 Yorumla Elin yabancısı yapınca hiç laf etmez bizim toplum ama gel görelim bizim vatandaşımız yapınca sorun
10 Yorumla- +1 yıl
ben ikisinide çok seviyorum ama fanları değilim fahriyenin gülüşü <3 ben
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Aynen yaa her estetik yapan güzel olsaydı... bu kızlara özellikle handeye çirkin diyenler 1.55, kilolu kızlar
00 Yorumla Hande reçel zaten estetikli olduğunu kendisi söylemişti diye biliyorum fahriye evden mütevazi biri ama hande reçel çok fazla göze girmeye dikkat çekmeye çalışıyor bedava hayatın etkileri
20 Yorumla- +1 yıl
Ya fahriye gerçekten güzel de bu handenin neyini beğeniyorsunuz abi:ddd hem kilolu hem de yapmacık:dd
28 Yorumla- +1 yıl
@_ophelia_ fahriye ile kıyaslama yaptım;)
- +1 yıl
@_ophelia_ yaparsam yaparım bu seni alakada eder mi? Etmez
Kaptın mı ;) - +1 yıl
@_ophelia_ hadsiz varlık, ayağını denk al , saygısız o*
- +1 yıl
@_ophelia_ insan gibi fikrini söyleseydin de bizde ona göre tepki verseydik âq
Çünkü ikisi de esmer güzeli. Bizim esmer güzelleri de kendilerini onlarla kıyasladığı için sanki esmerlerin hepsi güzel olur kafasındalar.
00 YorumlaBanada okadar esnetik yapılsa ben daha güzel olurum
00 Yorumla- +1 yıl
Fan sayfasıda kursanya aaa ama sen kesin çoktan kurmuşsundur 😂😂🤦🏻♀️
00 Yorumla - +1 yıl
Bence hande çok güzel iyiki zayıflamış estetik olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla - +1 yıl
ikisi de tipim değil. zerre kadar önemsemiyorum
10 Yorumla - +1 yıl
Ben kıskanmıyorum. Tınlamıyor acıkcası
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bence.
Hande ve Fahriye. Her iki kadın da güzellikte abartılı.00 Yorumla Hande değil de Fahriye felaket ya
10 YorumlaBurak özçivit yüzünden kıskanıyorlar
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Burak Özçivit'le Hande de mi çıktı?
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Fahriye Evcen çok güzel bir kadın. Kudurun
10 Yorumla Harbi sorunlusunuz ya
00 Yorumla- +1 yıl
Ne kıskanacam onlar benim kel kafamı kıskansın
30 Yorumla kim kiskaniyor ki
00 Yorumla- +1 yıl
İkiside benlik degil bana güzel gelmiyorlar
00 Yorumla - +1 yıl
Guzeller cnki
00 Yorumla - +1 yıl
Bence kıskançlık yok
00 Yorumla - +1 yıl
güzeller diye olabilir ama bence kiskanilmamali
00 Yorumla Tamam
00 Yorumla- +1 yıl
Güzeller cunki
00 Yorumla - +1 yıl
Sence😂
00 Yorumla Kıskanmıyorum
00 Yorumla- +1 yıl
çünkü zenginler
00 Yorumla - +1 yıl
İmreniyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Peki hangi özelliğinden dolayı
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Hande Erçel ve Fahriye Evcen...
Selam gizli üye,
Kıskanılıyorlar mı?
Sosyal medyadaki yorumlardan mı çıkarttın bunu?
Doğrudur; çok önde olan; çok parlayan ünlülerin kendi paylaşımlarına da, magazin haber sayfalarının onlarla ilgili sayfalarına da çok fazla yorum geliyor.
Bu gayet normal...
Ve bu zirvedeki ünlülerin fanları, onları övgü dolu yorumlarıyla yere göğe koyamıyorlar...
Ancak, o paylaşımların altına, elbette sadece onların fanları yorum yapmıyor...
Bir başka ünlünün fanı olup da o sayfaya uğrayanlar da çok oluyor,
İşte bu kişiler, söz konusu ünlüye genellikle eleştirisel gözle bakıyor ve yorumlarını da o yönde yapıyorlar.
Ünlülerin fanları arasında çok büyük bir mücadele yaşanıyor...
Özellikle bayan oyuncular için bu böyle...
Bir de Survivor yarışmacılarının fanları arasında çılgınca bir kapışma var ki sormayın gitsin...
O kadar gözleri kararmış durumdaki birbirlerinin sayfasını kapattırmaya kadar gidiyorlar...
Oyuncu fanlarının Instagram hesabı kapattırdığını pek duymadım; ama, tartıştıkları, birbirlerine girdikleri hesaplara spam gönderttiklerini övünerek yazanları biliyorum...
Fahriye Evcen ve Hande Erçel kadar Ebru Şahin, Serenay Sarıkaya da kıskanılıyor.
Başarılı olan herkes kıskanılır.
Demet Özdemir'i sevenler de eminim onun çok kıskanıldığını söylüyordur,
Bu kıskanma meselesi o nedenle göreceli...
Bir de 'kıskanma' duygusu çok insanca bir şeydir,
"Ben kimseyi kıskanmam, benim kıskançlık huyum yoktur" diyen ile
"Ben hiç yalan söylemem" diyenin bana göre farkı yok..
İkisi de doğru söylemiyor.
Her insan yalan söyleyebilir ve her insan kıskanabilir.
Sadece ünlüler değil, başarılı herkes birileri tarafından kıskanılır.
Bunlar insani duygular.
Alışkanlık haline gelmemesi, kişinin kendisine ve başkasına rahatsızlık verecek kadar kontrolden çıkmamış olması önemli...
İnsanın kendisini bilmesi ve davranışlarını kontrol edebilmesi şart.
Sevgiyle...
Çok haklısınız, Teşekkürler görüşünüz için.