İkisi de çok güzel ve başarılı olduğu için olabilir mi? Kızlar zaten olay estetikli estetikli deyip duruyorlar 😂😂Siz Dünyanın estetiğini yaparsanız bunlar kadar güzel olamazsiniz bu kadar kudurmayın 😄😄😂
Fahriye Evcen ve Hande Erçel'i herkes niye bu kadar kıskanıyor?
Selam gizli üye, Kıskanılıyorlar mı? Sosyal medyadaki yorumlardan mı çıkarttın bunu? Doğrudur; çok önde olan; çok parlayan ünlülerin kendi paylaşımlarına da, magazin haber sayfalarının onlarla ilgili sayfalarına da çok fazla yorum geliyor. Bu gayet normal... Ve bu zirvedeki ünlülerin fanları, onları övgü dolu yorumlarıyla yere göğe koyamıyorlar... Ancak, o paylaşımların altına, elbette sadece onların fanları yorum yapmıyor...
Bir başka ünlünün fanı olup da o sayfaya uğrayanlar da çok oluyor, İşte bu kişiler, söz konusu ünlüye genellikle eleştirisel gözle bakıyor ve yorumlarını da o yönde yapıyorlar. Ünlülerin fanları arasında çok büyük bir mücadele yaşanıyor... Özellikle bayan oyuncular için bu böyle...
Bir de Survivor yarışmacılarının fanları arasında çılgınca bir kapışma var ki sormayın gitsin... O kadar gözleri kararmış durumdaki birbirlerinin sayfasını kapattırmaya kadar gidiyorlar... Oyuncu fanlarının Instagram hesabı kapattırdığını pek duymadım; ama, tartıştıkları, birbirlerine girdikleri hesaplara spam gönderttiklerini övünerek yazanları biliyorum...
Fahriye Evcen ve Hande Erçel kadar Ebru Şahin, Serenay Sarıkaya da kıskanılıyor. Başarılı olan herkes kıskanılır. Demet Özdemir'i sevenler de eminim onun çok kıskanıldığını söylüyordur, Bu kıskanma meselesi o nedenle göreceli... Bir de 'kıskanma' duygusu çok insanca bir şeydir, "Ben kimseyi kıskanmam, benim kıskançlık huyum yoktur" diyen ile "Ben hiç yalan söylemem" diyenin bana göre farkı yok.. İkisi de doğru söylemiyor.
Her insan yalan söyleyebilir ve her insan kıskanabilir. Sadece ünlüler değil, başarılı herkes birileri tarafından kıskanılır. Bunlar insani duygular.
Alışkanlık haline gelmemesi, kişinin kendisine ve başkasına rahatsızlık verecek kadar kontrolden çıkmamış olması önemli...
İnsanın kendisini bilmesi ve davranışlarını kontrol edebilmesi şart. Sevgiyle...
ya aslında kıskanılacak bir durum söz konusu degil ama o şekil topluma enjekte ediliyor ve insanların biliç altlarına o şekil tohum atılıyor artık sosyal medya ile magazin kültürü içler acınası halde artık magazin ile kimse ilgilenmiyor artık insanlar kendine göre youtuber ya da fonemenleri örnek alıyor ve artık ünlü olanlar bu durumdan şikayetcide olsa malesef sistem mekanizması bu şekilde işliyor.. ve zamanla magazin bitmiştir..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kudurmalık bir güzellik yokta ondan. Her ikisi güzel ama aşırı böyle bahsedildiği kadar şahane değil. Ki Türkiyede ünlü olmayan, bunlardan güzel olan bir sürü kadın var. Sadece Fahriye’yi oyunculukta cok yetenekli buluyorum. Normal güzelliği ile ekrana yakısıyor. Hande ise ne cok güzel, oyunculuk desen oyunculara büyük hakaret olur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet instagramda ikisini de linç ediyorlar resmen. Magazin sitelerinin altındaki yorumları okudum ben okurken sinir oldum kimbilir onlar neler hissediyorlardır okuyorlarsa. Bazı insanlar çok kötü ya. Fahriye çok daha güzel bence Hande’den o yüzden Fahriye’ye bir tık daha fazla saldırıyorlar.
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
15
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Soru biraz saçma olmuş herkesin bunları veya başka ünlüleri kıskandığını sanmıyorum. İnsanları gözünüzde büyütmeyin. Kıskandığım bir ünlü filan yok açıkçası bunları da takip etmiyorum ikisi hakkında bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamam fazla, iyi insan kötü insan olarak. Soru gerçekten saçma olmuş durduk yere neden kıskanalım sadece bunlar değil başka ünlüler, ünlü olmayanlar veya başka bir şey de olabilir durduk yere biri birini neden kıskansın gerçekten çok saçma. Güzellik olarak bence Türkiye de olsun diğer ülkelerde olsun daha güzel hemcinslerim var. Sırf ünlü diye medya algısıyla böyle algı yerleşiyor insanların kafalarına.
Bilmiyorum neden avukatligini yapiyorsun ama ben sahsen esmer ve hafif tombul kizlari guzel bulmadigim icin handeyi begenmem. fahriye de guzel fena degil ama abartilacak kadar oldugunu dusunmuyorum cunku hatlari siradan. Misal turkiyeden farah zeynep, beste kokdemir, hazal filiz kucukkose (esmer ama istisna) cok dehset guzeldir bana gore. ve hande ile fahriyeyi topayip 100 le carpsan beste kadar olamazlar
İkisi de bana itici geliyor. Bulundukları dizileri, filmleri izlemiyorum. Evet güzeller bence de bu yüzden ünlü olduklarını düşünüyorum oyunculuktan değil. Berrak tüzünataç, gupse özay, serenay sarıkaya, bkm kadın oyuncularının çoğu... Aynı zamanda avrupa yakası jet sosyete kadrosundaki kadın oyuncular... Ben bunların oyunculuklarını takdir ediyorum. Çok başarılı buluyorum. Bu iki isim sosyal medyadan ve popüler yapımlarda yer aldıklarından dolayı bu kadar gündemdeler. Sevmiyorum işte özet.
Çekemiyorlar çünkü ikisi de çok güzel. O kadar acımasız yorumlar yapıyorlar ki o ikisine. Okuyorlarsa gerçekten çok üzülüyorlardır biri yakın zamanda annesini kaybetti biri babasını kaybetti. Ayıp bu yapılanlar hiç insafları yok kötüler bazı insanlar.
Sen de neden bıyle bir şey diyorsun ki. Hande erçel güzel degil bana gore bir. Fahriye evcen güzel evet ama sen de aşırı terbiyesizsin be. Yani yaptıgın yoruma bak bir . Bunları kıskanmak degil sadece benim bunlarda imrenecegim tek şey maddi durum olur. Onun disinda cevremde ne guzeller. Boyle bir seyi sen paylastigina gore asil kiskancliktan patlayan da sensin
Nesini kıskanıyorlar merak ediyorum Fahriye dünyanın estetiği var yine de bir şeye benzemiyor Hande ortalama sıradan bir tip zaten abartılıyor ikisi de.
Benim anlamadığım şey insanlar estetik yaptırıyor ve sanki size yapılmışçasına sinirleniyorsunuz parası var ki yaptırıyor kendini güzel bulmuyordur iyi hissetmek istiyordur yaptırır yani kime ne git sen de yaptır kimseyi alakadar etmez
Hande reçel zaten estetikli olduğunu kendisi söylemişti diye biliyorum fahriye evden mütevazi biri ama hande reçel çok fazla göze girmeye dikkat çekmeye çalışıyor bedava hayatın etkileri
Aynı fikirdeyim ama kilolu olması kimseyi alakadar etmez her insanın kendi vücudu kendi hayatı buna karışamayız ya da eleştiremeyiz yapmacık olduğu konusunda haklısın buna söyleyecek lafım yok
Hande Erçel ve Fahriye Evcen...
Selam gizli üye,
Kıskanılıyorlar mı?
Sosyal medyadaki yorumlardan mı çıkarttın bunu?
Doğrudur; çok önde olan; çok parlayan ünlülerin kendi paylaşımlarına da, magazin haber sayfalarının onlarla ilgili sayfalarına da çok fazla yorum geliyor.
Bu gayet normal...
Ve bu zirvedeki ünlülerin fanları, onları övgü dolu yorumlarıyla yere göğe koyamıyorlar...
Ancak, o paylaşımların altına, elbette sadece onların fanları yorum yapmıyor...
Bir başka ünlünün fanı olup da o sayfaya uğrayanlar da çok oluyor,
İşte bu kişiler, söz konusu ünlüye genellikle eleştirisel gözle bakıyor ve yorumlarını da o yönde yapıyorlar.
Ünlülerin fanları arasında çok büyük bir mücadele yaşanıyor...
Özellikle bayan oyuncular için bu böyle...
Bir de Survivor yarışmacılarının fanları arasında çılgınca bir kapışma var ki sormayın gitsin...
O kadar gözleri kararmış durumdaki birbirlerinin sayfasını kapattırmaya kadar gidiyorlar...
Oyuncu fanlarının Instagram hesabı kapattırdığını pek duymadım; ama, tartıştıkları, birbirlerine girdikleri hesaplara spam gönderttiklerini övünerek yazanları biliyorum...
Fahriye Evcen ve Hande Erçel kadar Ebru Şahin, Serenay Sarıkaya da kıskanılıyor.
Başarılı olan herkes kıskanılır.
Demet Özdemir'i sevenler de eminim onun çok kıskanıldığını söylüyordur,
Bu kıskanma meselesi o nedenle göreceli...
Bir de 'kıskanma' duygusu çok insanca bir şeydir,
"Ben kimseyi kıskanmam, benim kıskançlık huyum yoktur" diyen ile
"Ben hiç yalan söylemem" diyenin bana göre farkı yok..
İkisi de doğru söylemiyor.
Her insan yalan söyleyebilir ve her insan kıskanabilir.
Sadece ünlüler değil, başarılı herkes birileri tarafından kıskanılır.
Bunlar insani duygular.
Alışkanlık haline gelmemesi, kişinin kendisine ve başkasına rahatsızlık verecek kadar kontrolden çıkmamış olması önemli...
İnsanın kendisini bilmesi ve davranışlarını kontrol edebilmesi şart.
Sevgiyle...
Çok haklısınız, Teşekkürler görüşünüz için.