Sosyal medyada takipçi çok çeşitli koşullara bağlı. Güneşin Kızları dahil benim bildiğim 6 farklı dizisi vardı farklı kanallarda farklı dönemlerde, gerek doğru gerek yalan birçok haberin sayesinde de fazlasıyla gündem olan bir isim. Farklı markaların reklam yüzü oldu yıllarca. İyi kötü haberlerle gündem olan bir isim. Sosyal medyasını da aktif ve samimi kullanan birisi. Yani 'kaliteli' dizide oynayan bir oyuncunun bile bu kadar takipçisi yok diye karşılaştırma yapmak doğru değil. Çok ünlü isimler herkesin bildiği sanatçıların daha az takipçisi olabilir. Hitap ettiği kitlesi sosyal medya kullanmayan yaş aralığı olabilir. Sosyal medya içerikleri ilgi çekici olmayabilir, icra ettiği sanatın aksine. Son dizisi Sen Çal Kapısı bizim ülkede reytinglerde çok yüksek sonuçlar almasa da sosyal medya etkileşimi ve diğer ülkelerdeki reyting sıralamalarıyla kanalı çok memnun ettiği için devam etti zaten 2 yaz boyunca. Game Of Thrones final bölümü ile ilgili 7.8 Milyon tweet atılıp 1. sıradayken, Sen Çal Kapımı dizisi 9 milyon tweetle dünya 1. si oldu yani. Hak eden bir dizi mi değil mi oralar bambaşka konular ama demek istediğim Hande Erçel oldukça popüler bir isim. Bundan sonra da takipçilerinin vs katlanarak artacağını düşünüyorum.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Hande Erçel'in yabancı hayranları da çok fazla. Takipçilerinin hepsi Türk değil. Özellikle Araplar bizim dizilerin ve oyuncuların hayranı.
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
ben asıl şeye gıcık oluyorum hani diyorlar ya güzel kız gerçekten ama oyunculuğu kötü. Nerdeyse çoğu kişi böyle söylüyor ben de onlara demek istiyorum ki neresi güzel? Hem öyle ahım şahım güzelliği yok hem de oyunculugu kötü. İnsanların bu kadına cok garip ve aşırı bir beğenisi var cidden
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Bence sadece kızların var erkekler beğenmiyor genelde
- +1 yıl
Ulkenın kısa ozetı ıste bu yetenek tek basına para etmez baska seyler lazım
20 Yorumla - +1 yıl
Handenin sadece Türk hayranları yok ki başka ülkelerde de var
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Arap herhalde başka ülke dediğin öyle olsa dünyaca ünlü markalarla çalışırdı dünyaca ünlü modellerle. Bir araya geldi Serenay Sarıkaya gibi
- +1 yıl
Kıskanma ksfkkdjf
- +1 yıl
Barbara neresi guzel erkek surat ne tuhaf siz ya
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bende sevmem ama neden bu kadar yüklendin kıza zorla takip edin demiyor ki
00 Yorumla - +1 yıl
Oluyormuş demekki ama çok güzel değil mi... koca gözlü kız olarak kalmış aklımda😅
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Erkek gibi be nesi güzel iğrenç gözleri de küçük
- +1 yıl
Yok beee gözler efsana bence
- Soran+1 yıl
İçine göçük göz kapağı düşük berbat gözleri var tek olayı gamze idi ods gitti estetkle
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
There are more Arab people in the world than Turkish people. A lot of Hande followers are Arab and a lot of Barbara followers are Turkish.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Hayatımda gördüğüm en güzel kadınlardan biri
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayatımda kadın görmemişsin belli ki 😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Bence güzel
Sakin ol, ne bu şiddet bu celal?
00 Yorumla- +1 yıl
Kylie Jenner gibi reklam ve fake hesaplarla
30 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yürüdü gitti karı
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Nereye yürüdü? Dünyaca ünlü markalarla mi çalıştı ya da Serenay Sarıkaya gibi Dünyaca ünlü modellerle bir araya mi geldi Serenay Ester, Bella, Barbara hepsiyle çalıştı bu nerde kimle çalıştı güldürme
- Cevap sahibi+1 yıl
Abla tamam sakin ol
- Cevap sahibi+1 yıl
Yarın söyleriz attırıverriz işten senin canın sağolsun.
- +1 yıl
Yarisi bot
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
shakira varken bunlar az biraz ötede oynasınlar
10 Yorumla Kadin unlu
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Dünyaca ünlü mü? Ulan yaz dizisi oyuncusu sadce dizileri de tutmuyor
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bence takipçileri çoğu arap
20 Yorumla - +1 yıl
Olmuş artık
00 Yorumla - +1 yıl