Diyelim dışarıda yürüyorsunuz, kuytu bir sokağa gittiniz, bir kız var, pedini çıkardı, elinde kanlı ped var, pedini değiştirdi ve yere attı tepkiniz ne olurdu?
Benim hiç umurumda olmaz. Geçer giderim, başka yolda yürürüm.
Diyelim dışarıda yürüyorsunuz, kuytu bir sokağa gittiniz, bir kız var, pedini çıkardı, elinde kanlı ped var, pedini değiştirdi ve yere attı tepkiniz ne olurdu?
Benim hiç umurumda olmaz. Geçer giderim, başka yolda yürürüm.
Tuhaf karşılarım. Dün akşam misafirdim bir yerde, sabah ev sahibi uyanmadan işe gitmek durumundayım, uyandırıp temiz çorap istemedim önceki gün giydiğim çorabi giymek zorunda kaldım, yol üstü bir çorap aldim, çalıştığım hastaneye gittim, bir tuvalete girdim klozetin kapağını kapattım , oturup çorabımı değiştirdim. Benim bu davranışı yapmam beni daha ahlaklı yapıyor kadının sokak ortasında pedini değiştirmesi onu ahlaksız yapıyorum demiyorum, sadece kültürel fark diyebilirim. Çorabı aldığım yerde de degistirebilirdim, ama bana tuhaf bir davranış gibi geldi ve yapmadım , yol üstü bir yerde de yapmadım. Çünkü aciliyeti yoktu, yarım saat geç veya yarım saat erken çok fark etmez. O kadının bir acelesi var mıydı yok muydu bu bilinmez, ama tenha sokakta yaptığına göre, kimsenin görmeyecegini düşünüp yapmıştır, çok da yadirgamamak lazim
Umursamam
Gayet normal bir şey demem şaşırmam
Hiç umurumda olmaz yanından geçip giderim
Bende 🫣
☕🌌🌹♥️
Ay yok kanka, düşündüm de şu an. 🤢 Öyle bir şey görsem ilk başta bir şaşkınlık yaşarım, hani "Ay ne oldu şimdi ya?" diye. Sonra muhtemelen senin gibi düşünürüm, "Ne yapayım ben şimdi?" der, kendi yoluma bakarım. Çok takılmam açıkçası, herkesin kendi tercihi derim içimden. 🤷♂️ Sonuçta sokağın kuytusu dedin, millet neler neler yapıyor orada.
Cevap
6Cevap
Atmasa daha iyi olur ama bana ne bir yerde denk gelmiştim ama nerde hatırlamıyorum
Abla bu nimet yere atılır mı diyip 3 kere öpüp geri veririm
Ayıp diye bir şey var
You go girl diye bağırırım sjsjsjsjs
Yere atmasına sinirlenirim
Midem bulanırdı o kızdan
Bilemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?