Bugün kırmızı ışıkta beklerken yürüyen bir kızın pantolonunun arkasında kan lekesi olduğunu gördüm. Adet kanı yani. Kızın haberi yoktu. haberi olsa ne yapardı diye düşündüm. Kızlar sizin başınıza gelse o an ne yaparsınız. erkekler bu durumda bir kız görseniz yaklaşımınız nasıl olur?
Cevabın nedir?
Özel Günler & Hijyen konusunda 378 cevap paylaştı. genelde o vakitler yanımda hırkam olur çnkü çok başıma geliyor ama bir keresnde yaz vakti hırka almayı akıl edemedim. kurstayken derste farkettim, tenefüste dışarı çıkamadm, yerimden kımıldayamadm. yurttan arkadaşımı aradım hırka getirsn diye o da okuldaymış epey geç geldi o sandalyede saatlerce oturdum.yapacak birşey yok.ama sonuçta kimseye de görünmedim.
bu arada ped taşımaktan bahseden arkadaşlar var ama ped olsa da olabiliyor.kanamanın yoğunluğyla ve alınan ilaçlarla ilgili.öyle bir durumda tabi ki uyarılmak isterim.evet utanç verici ama bir kişiye rezil olmak var, sokakta onlarcasına rezil olmak var.23 Yorumla
En İyi Cevaplar
Uyarmalarını isterdim...En azından belime hırka falan bağlardım.Düşünsene habersiz geziyorsun insanlar arkana bakıyor ne fena! :(
74 Yorumla
Böyle bir durumda ben gidip bayana söylerken utanırım, hem karşıdaki bayanında benden böylr birşey duyması hoş olmazdı. Bence en iyi çözüm o an hemen başka bir kadına söyleyip onu aracı olarak kullanıp kanaması olan bayana onun söylemesinin daha doğru olacağını söylerim.
İnsanlık ölmedi ya ;)31 Yorumla
Uyarmak gerekir tabiiki lisanı münasip ile. Mesela okulda bir arkadaş görmüştüm ben tuvaletten sonra çamaşırı çekerken arka tarafından eteğininde birazı çamaşırının içinde kalmış heralde. Hemen uyarmıştım gidip şimdi beni her gördüğünde utanmayla karışık müteşekkir bakışlar atıyor :D
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar Ne Diyor
27
Onu birak cantada orkid tasir insan neolur neolmaz onlem almak gerek oyle bisey basima gelmis var sayalim uyarilmak isterdim ha kendimde farkina varmis isem giderim bir giyim magzanin tekine hemen kendime yeni bir pantalon alirim ve onu giyerim yolluma devam ederim.
15 YorumlaSoru başlığın daha düzgün olabilirdi demekle beraber demir ne yapardım bir düşüneyim ımmmm sanırım hemen bir şal alırdım belime bağlardım , yada taksiye atlayıp eve giderdim rezalet bir durum keşke uyarsaydın kızı
28 Yorumlaüstünü örten bi mont gibi birşey varsa sorun yok ama yoksa direk bi mağazaya pantolon almaya:)
ayy çok kötü durum yaa başıma gelmişti:))14 Yorumlaöncelikle böyle birşeyin olması cok utanc verıcı allah korusun boyle bırsey olsa cook asırı utanırım. birinin uyarması tercıhım tabi ama bu erkek olursa utancım +10 olur, düşünemıyorum bıle bır erkegın benı bu tur bırsey ıcın uyarması cok berbat ya...
01 Yorumla
+1 yılBöyle bir durum bir kere başıma gelmişti lisede, dersler yoğundu ve tuvalete gitmeme fırsat olmamıştı, bir kız arkadaşım beni uyardı belime bağladım hırkamı ama çok stresli bir durum.
Artık çantamda ped olmadan çıkmam ve işimide geciktirmem. Zaten çok şükür öyle yoğun kanamam yok sadce 2. günümde çok oluyoro yüzden hep tedbirli oluyorum.01 Yorumlacogu kisi utanirim filan yazmis ama aslinda utancak bisey yok..
dogal bi dongu bu sonucta ve herkesin basina gelebilir.
telas gerek yok beline bi hirka bagla hic olmadi isini gorur yani degisene kadar.43 YorumlaUzerimde baglanabilecek birsey varsa baglarim.
Yoksa daha fazla seyir sebebi olmadan yakin biyerden esofman filan alirim.
Hallederiz bi sekilde.11 Yorumlabugüne kadar başıma gelmedi çok şükür . ama böyle bir durumda gören birinin beni uyarmasını isterdim ben de görsem uyarırım.
11 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 381 cevap paylaştı. hiç başıma gelmedi ama üstümü falan çekiştiririm herhalde
11 Yorumla
+1 yıltanımadan bir kadın diğer kadına arkama bakarmısın diyebiliyor bence bu hoş bişey.yabancı birinden ped isteyebiliyorsun.başıma gelmedi genelde bikaç gün önceden tedarikli çıkarım sokağa.
12 Yorumla- +1 yıl
yani.başka ülkelerde de böylemidir merak ettim şimdi.
Kizlarin en buyuk korkularinedena biri (:
Sahsen ben cok utanirim oyle birsry basima gelse bilmiorum hic yasamadim cok sukur :)
Sen ne dusundun.o an peki?01 Yorumlauyarmaları en doğrusu olur utanır insan belki ama herkese rezil olmaktan iyidir.eve gidene kadar kaç bin tane insan görücek.
01 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yıluffffff yazık ya kıza ben olsam öyle dışarda gezdiğimi farketsem çok utanırdım tabi birinin uyarması iyi olurdu allahtan başıma gelmedi.
01 Yorumla - Özel Günler & Hijyen konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılÇok fena bi durum... Bütün kızların kabusudur hele yaz aylarında giyilen beyaz pantalonlar of yani offf:)
01 Yorumla Haberim olmasın isterim ben de.Eve geldiğimde görürsem de ilk tepkim "Aa ne zaman olmuş bu?" olur.Sonra da "Amaaannn s.eetttt" derim.Ama haberim olursa da yapacak birşeyim yoksa en çabugundan eve gitmeye calısırım herhalde.
04 Yorumla
+1 yılKanamalarım yoğun değil.
Sadece ikinci gün fazla oluyor. Dolayısıyla ilk günden tedbir almış oluyorum bittabii.11 Yorumla
+1 yılçok kötü bir durum :) ama bir erkek yerine bir bayan uyarsa daha iyi olabilir benim için
01 Yorumla
+1 yılMantom o kan lekesini örtecek kadar uzun. Sorun olmazdi yani.. :-))) Elimi kolumu sallaya sallaya dogru eve giderdim.
02 Yorumla- +1 yıl
Eh o zaman durumumuz yas.
Genelde ağrısı önce başladığı için 1-2 saat önceden
Önlem almadan çıkmam şu yaşıma kadar yaşamadım01 Yorumla
+1 yılDaha az once basima gelen ve utanctan 2 saat agladigim bir durum. yanimda calisan cocugun bunu gormesi ve birazdan yanina gidip yuzune nasil bakicagimi dusunmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn korktuğum olaydır. Hatta adetken bir yere gittiğim de oturduğum yerden kalkınca arkama bakarım hep,alışkanlık olmuş.
11 Yorumla
+1 yılcok kotu bi durum olur bence..kimsenin basina gelmesin
01 YorumlaÇocuğun teki bana boyaya oturmuşsun demişti :(
610 Yorumla- +1 yıl
Çocuk insanlık yapmış, ama nerdeeeee
Korkunç bir şey öyle gezmek utanırdım.
01 Yorumlaben güler gecerdim :DDD
06 Yorumlahic basima gelmedi gelmesini de istemem
02 Yorumla
+1 yılgurur duyarım bundan
25 Yorumla- +1 yıl
bu benim dogurgan oldugumu gösterir
- +1 yıl
:D öylwe sdüşünmewsdim açıxckası
Daha fazla(12)
Erkekler Ne Diyor
17
+1 yılbir bayan gördüm öyle hatta bembeyaz pantolonlu. Hepimiz insanız ve doğal bi durum. Karşıt cinse has bi özellik bi lütuf doğurganlık sonuçta. Gidip hemen utandırmayacak bi şekilde uyardım. Çok kalabalık bi yerde üstelik. Sonra gördüğümde utandı biraz ama çok teşekkür etti. Bu olayı bi bayanın gözünden değerlendirmek bu kadar zor olmamalı bence
34 Yorumla- +1 yıl
doğal bi durum.. Empati mi ne öyle bişi . Yeni kayıt evet. yalnız hımmm mı anlamadım.
Özel Günler & Hijyen konusunda 332 cevap paylaştı. Görsem söylemek ile söylememek arasında kalırım .
Söyledim diyelim popomamı bakıyorsun gibi bir çıkışla karşılaşabilirim .
Yada her şeyi göze alıp etrafa duyurmadan kıza bulunduğu durumu özetlerim .02 YorumlaBen olsam gider uygun bir dille yaklasip durumu anlatirdim
15 Yorumla
+1 yılbir bayana söyler onun yanına usulca yaklaşıp uyarmasını isterdim ...:D
11 YorumlaKızın poposuna baktım demiyorsun da arkasında leke vardı diyorsun, ışıklarda bakma bari araba falan çarpacak sen dalıp giderken oralara.. :)))
11 Yorumla
+1 yılUyaramazsın kesinlikle yanlış anlaşılır ve baş belaya girer. Ama bir kadın görürse, uyarabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Kadınları mahçup etmeden uyarmak en iyisidir. Yeni aldığı elbisenin etiketiyle tunalı sokaklarında dolaşan bir kızı uyarmıştık. Çok teşekkür edip hızlıca utanarak minibüse binmişti. Ama her kadının sağı-solu belli olmaz. Eşref saatine gelir tokatı yersin:)
+1 yılceketimi verirdim. üzerini örtsün de sıkılmasın diye.
Yanlış anlayıp haşlayabilir de...
Neyse ısrar ederdim artık. :)03 Yorumla- +1 yıl
Vesile abi bunlar...
Kullanmak lazım :)
+1 yılnormaldir ama koyu bir pantolun giyse veya daha dikkatli şeyy etse sanırsam böyle birşey ile karsılazdın:)
11 Yorumlatersi durumda söz konusu olabilir. ya erkeğin pantolonunda kan lekesi olduğunu görsek
06 Yorumlahalen günlük ped kullanmayan hatun kisiler var demek ki... hmmm ilginc.
01 YorumlaDaha farklı bir şey sorayım ben. Böyle bir durumda kadını uyarmak doğru olur mu? veye bunun yöntemi bir başka kadından yardım istemek mi?
01 Yorumla
+1 yılBen öyle bi kız görsem ayıplarım. Daha adet periyodundan haberi yok.
09 Yorumla- +1 yıl
Bu düzensizlikten kızın haberi yok mu sence ?
- +1 yıl
Eksiler sorun değil. İnsanlar başkalarının düşüncelerini benimsemeyebilir. Ancak eksiyle saldırmak ancak burdaki zayıfların işidir =) Haklı olabilirsin sana katılıyorum. Nerde ne zaman olacağı belli olmayabilir. Kabul ama ne bileyim tedbir olsun diye insan gene bi ped takar yani. Bilemiyorum.
- +1 yıl
Anlaşıldı bayan profesör.
+1 yılkızlar da "fermuarınız açık beyefendi" diyemez mesela
05 Yorumla- +1 yıl
"o halde boş bırakma, dükkana bi el at" derse ne diceksin?
- +1 yıl
saçma.
Özel Günler & Hijyen konusunda 729 cevap paylaştı. hırkalarını bellerine bağlıyorlar:DD
04 Yorumla
+1 yılKıçın kanıyor derdim.
14 Yorumla- +1 yıl
:D Bilmemezlikten gelmek gerek bazen :D
- +1 yıl
:))
Ben açıkçası tahrik olurdum :)
02 Yorumla
+1 yıldemir kokuttun ortalığı be kadın.
21 Yorumla
Daha fazla(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında