Kanka olunan kıza açılmak?

Merhabalar direkt uzatmadan konuya giricem çok uzun süredir tanıdığım ve konuştuğun bir kız arkadaşım var ama özellikle son 2, 3 aydır ondan çok hoşlanıyorum fakat kız eski sevgililerini bana anlattığı için flortuyle mesajlarını bana attığı için kıza açılmaktan çok korkuyorum. Kızla hergun birbirimize günaydın mesajları iyi akşamlar mesajlari atıyoruz ama tamamen dostça oluyor bunlar. Bu yüzden kızdan hoşlandığımi bir türlü belli edemiyorum çünkü baya yakın arkadaş oldugumuzdan dolayı birbirimize cinsel şakalar bile yapıyorduk. Size sormak istediğim bu kıza direkt ben senden hoşlanıyorum desem kabul etme ihtimali var mı sevgilisinden 2 hafta önce ayrıldı diye biliyorum. Bu arada aynı dershaneye gidiyoruz ve aynı sitede oturuyoruz kızla.(Lütfen yorumlara saçma sapan şeyler yazmayın )

Güncellemeler
+1 yıl
Merhabalar kıza bugün açıldım ondan hoşlandığımı anlattım fakat kızdan ne hayır nede evet nede seni arkadaş olarak görüyorum diye cevap geldi sadece dümdüz tamam dedi. Büyük bir ihtimalle arkadaslığımızın bozulmasinı istemediği için böyle bir şey yaptı.
En azından şansımı denemiş oldum 1 ömür pişman olucağıma şimdi olurum daha iyi
Kanka olunan kıza açılmak?