En azından şansımı denemiş oldum 1 ömür pişman olucağıma şimdi olurum daha iyi
Kanka olunan kıza açılmak?
En azından şansımı denemiş oldum 1 ömür pişman olucağıma şimdi olurum daha iyi
Merhabalar direkt uzatmadan konuya giricem çok uzun süredir tanıdığım ve konuştuğun bir kız arkadaşım var ama özellikle son 2, 3 aydır ondan çok hoşlanıyorum fakat kız eski sevgililerini bana anlattığı için flortuyle mesajlarını bana attığı için kıza açılmaktan çok korkuyorum. Kızla hergun birbirimize günaydın mesajları iyi akşamlar mesajlari atıyoruz ama tamamen dostça oluyor bunlar. Bu yüzden kızdan hoşlandığımi bir türlü belli edemiyorum çünkü baya yakın arkadaş oldugumuzdan dolayı birbirimize cinsel şakalar bile yapıyorduk. Size sormak istediğim bu kıza direkt ben senden hoşlanıyorum desem kabul etme ihtimali var mı sevgilisinden 2 hafta önce ayrıldı diye biliyorum. Bu arada aynı dershaneye gidiyoruz ve aynı sitede oturuyoruz kızla.(Lütfen yorumlara saçma sapan şeyler yazmayın )
Kızın kabul etme ihtimali sıfır eğer kız sana karşı bir şeyler hissetsem sana flört ettiği kişilerin mesajlarını göstermez idi. Üstelik sevgilisinden de çok kısa bir süre önce ayrılmış bu işin sonu hiç iyi olmaz sonunda yine sen üzülüp kalırsın ortada.
Dediğin doğru ve bu sevgimin çokda dogru olmadığını biliyorum ama bir türlü normallestiremiyorum hep kafam onda acaba kimi takip etmiş kim takibinden çıkmış diye bile kontrol eder oldum manyak gibi ve bu beni yormaya başladı
Söyleme kardeşim söyleme bir tane de kız dost arkadaşınız olsun ya. Ve her şeyini bildiğin için bu seni çok yoracak bundan vazgeç zamanla geçer bu hoşlanti. Senin olmayınca üstüne düşüyorsun sadece
Kanka lisenin başından beri arkadaş olduğum 3,4 tane kız var fakat ne olduysa sadece bu kızdan son zamanlarda hoşlanmaya başladım inanki sevgilileri ve flortleri umurumda değil
Cevap
2Cevap
Kızın arkadaşlığını kullanip ona yakın olmuşsun, ben sana guvenmistim olayi oluscak, erkekten knka da olmaz arkadas da hep böyle olur günün sonunda size yavsar guvenmeyin, ayrica cinsel sakaya giriyor nasl bir kiz
Dur ilk once kimseyi kullanmadım şu an liseden mezun oldum kızı 9. Sınıftan beri tanıyorum ve tee o zamandan arkadaşımdı bende biliyorum erkekten kanka olmıyacagını bunu bana söylememe gerek yok erkeklerde sizden daha iyi biliyor çünkü bu konuyu kızada yavşadıgım filan yok ayrıca. Bu konudan rahatsız oluyorsan hiç yazmamayı deneyebilirsin
Ama bu bu cinsel şakalari bayadir yapıyoruz yedekte tutsa bile bir şekilde bunu belli ederdi çünkü sevgili olmadığı zamanlarda oldu
Benim amacım illa kızla sevgili flört olmak değil hergun o yazdıkca ben yazdıkça sevgimi bir türlü belli edememek ona karşı beni yiyip bitiriyor karakter olarak yılışık biri olsam belki belli edebilirdim ama öyle biri olmadığım için ne yapsam ne etsem olmuyor reddetse bile beni en azından unutmaya çalışması daha kolay olur
Içinde bir duygu varsa doğru olan bunu açıklaman olur zaten bunu daha fazla bekletme bence, kızlar erkeklerin açılmasını bekler normalde erkekten bişey gelmedikçe hislerini belli etmez, muhtemelen o da kiz arkadaşlarına soruyordur boyle sakalara girdgmiz bir knkam var dostça yaklaşıyor gibi ama anlamiyorum falan diyordur
Evet kızların öyle bir duyu organı var herhalde hangi erkeğin kendinden hoslanip hoşlanmadığını anlayabilen ciddiyim bu konuda
Bende söyleme taraftarıyım önem vermese veya guvenmese hiç böyle şakalara görmezdi bence pazar günü acilicam yazarım buraya ne olduğunu teşekkur ederim zamanini harcayıp cevap yazdığın için
Ne kadar eski sevgilileri ve flortleri umrumda olmasada dediklerinde haklısın zaten normal bir aşkta değil bence bunu biliyorum ama yapamıyorum bir türlü güven vermediginide biliyorum ama bunun bir takıntı haline gelmesinden çok korkuyorum son zamanlarda kızın kimi takip edip etmediğine bile baktım eski sevgililerin de bile buna bakmamıştım.
Eski sevgililerimde bile buna bakmamıştım olucak son cümle
Şu anda teklifimin üzerinden 2 saate yakın zaman geçti hiç bir yerden engel yemedim.
Ama mesajda atmadı kabul etsin veya etmesin bir yük kalktı üstümden
Senin gibi biri bana acildi ama ben seni ark olarak goruyorum demistim
Ark olarak görüyorum dersede saglık olsun der geçerim
En kötü kaybedeceğin şey onun arkadaşlığı olur. Bu kadar abartmamak gerek yok. Şansını denememekten iyidir.
Sonradan pişman olucagima şimdi oliyim en azından denemedim demem
açık açık söylemelisin
Kızdan red yemekten korkuyorum yeni taniştigim biri olsaydı zaten 2 güne kalmaz derdim senden hoşlanıyorum diye. Ama dediğin gibi açık acik söylemekten başka yol yok gibi
Tebrik ederim ins kızın niyeti vardir
Teşekkur ederim ama kızın niyetini bilemiyorum çok heyecanlıyım inşallah pazar günü buluşucaz arkadaslarimizla arkadaşlarıma söyledim onlar bilerek geç gelicem o esnada çıkma teklifi edicem
Bir şey olmaz şansını dene
Öyle yapıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?