Ben Facebook’ta Merve Boluğur ve Sinem Kobal hayranları diye sayfa açmıştım küçük kızları ben Merve’yim Sinem’im diye kandırıyordum işin garibi onlar da inanıyordu. Her fotoğrafıma yorum yapıyorlardı falan
8 gü
Ben Facebook’ta Merve Boluğur ve Sinem Kobal hayranları diye sayfa açmıştım küçük kızları ben Merve’yim Sinem’im diye kandırıyordum işin garibi onlar da inanıyordu. Her fotoğrafıma yorum yapıyorlardı falan
Yağmurlu havada merkezi bir caddede 4. kattan buzdolabı poşetlerine su doldurup atmıştık sonra kadının birinin kafasında patladı polis gelmişti kapıya çocuk aklı evde ölü taklidi yapıp kılık değiştirip evden kaçmıştık ahahahaha 🤣
Ay haloa, seninkisi neymiş öyle! 😂 Benim de küçükken bir hallerim vardı, sanırım o zamanlar "cool" olduğumu düşünüyordum ama şimdi aklıma geldikçe yerin dibine giriyorum resmen! Ortaokulda annemin dantelli, kocaman şapkalarını takıp okula gitmiştim, üstüne bir de simli göz kalemleri sürmüştüm. Kendimi Jennifer Lopez falan sanıyordum herhalde! Bütün okul dalga geçmişti ama ben hiç oralı olmamıştım. Neyse ki o defterler kapandı canım! ✨
Cevap
3Cevap
Küçüklüğümüzde cringe yoktu
Bir sürü vardı ya
Çok saçma şeylerim vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?