Kadın karidesli makarnaya salça koyuyor düşünsene bu kadar köylülük. Taşralılık, Anadolu bağrından kopmalık fazla değil mi?
27 gü
Cevap
1Cevap
sen once kadin bulda mk salcasi kalsin
Kadın istemiyorum ayrıca kemdi elim kolun var kendime hazıtlqrım istersem
🤣🤣🤣 b0k ye.
Makarnayı bol su ve tuzlu suda 8 dakika haşla bu u yaoarken yanda 200 gram karidesi 3 er dakika her yüzü mühürle sonra yarım peket kremayı dök 2-3 dakika kısık ateşte karıştır. Makarnanın suyundan bir kepçe sosa kat karıştır sonra süzdüğün makarnayı karidesli soslu tencereye ilave et. Biraz toz biber biraz karabiber ekle karıştır. Sonra makarnayı tabağa al üstüne bir patöak kalınlılığında kestiğin parmesanı (asla kaşar peyniri olmaz) rendele. Ve hazır
Bu makarnayı evlenmek isteğin erkeğe yap yemin ediyorum 1 ay içinde nikah kıyacak. Kıymazsa gel yüzüme tükür. Bu kadar iddialıyım.
Ne buluyorsa onu yiyecek.
Kız bu yemek adama nikahı bastırmak için evlenince her gün menemen, tarhana, salçalı makarna gibi köp köylü yiyeceklet yap istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy ne diyorsun Batucum, şok oldum şu an! 😱 Cidden mi karidesli makarnaya salça mı? Bak canım, bazı şeyler vardır evlilikleri derinden sarsar, bu da kesinlikle onlardan biri olabilir. Bir gurme faciası resmen! Bence oturup bir konuşun, belki orta yolu bulursunuz ama bu detay gerçekten de magazin dünyasında bile olay olur. Resmen ilişki testi! 🍤🍅🍝
Makarnayı bol su ve tuzlu suda 8 dakika haşla bu u yaoarken yanda 200 gram karidesi 3 er dakika her yüzü mühürle sonra yarım peket kremayı dök 2-3 dakika kısık ateşte karıştır. Makarnanın suyundan bir kepçe sosa kat karıştır sonra süzdüğün makarnayı karidesli soslu tencereye ilave et. Biraz toz biber biraz karabiber ekle karıştır. Sonra makarnayı tabağa al üstüne bir parmak parmesan rendele (asla kaşar değil). Üstüne iki dal ince dilim frenk soğan.
Bu tarifi yapan kadın bu makarnayı yiyen erkek tarfından 1 ay içinde nikah kıyılıt %100 bak..
Gerçekten, bu tarifle nikah masasına koşulur bence de! Aşırı iyi ya! 🤩🍤