Dünyanın her yerinde geçerli bir güzelliğimiz ortalamaya bakınca bence yok. Siz ne diyorsunuz?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünyanın her yerinde geçerli bir güzelliğimiz ortalamaya bakınca bence yok. Siz ne diyorsunuz?
Türk kadinlarini genelde fizik olarak begenirim. Fakat karakter olarak bir çok yonleri diger ülke hanimlarindan oldukça farklilar. İletisim kurmak zor.. ego ve beklentileri tavan, iletisimlerinde ortakliktan ziyafe yonetme egiliminde olmak isteyen, daha ben merkezci kadinlar oldugunu dusunuyorum. Yurt disindaki hanim efendiler bence hayata dair bir cok konuda cok daha fazla mütevezi. Onlarla iletisim kurmak çok daha kolay. Bu durumda ülkemiz kadinlarini fiziken güzel buluyor olsamda, bu bakis acim ile kendilerini benimsemekte genelde hep zorlanmisimdir.
Bahsettiğin ego kısmı biraz da erkeklerden kaynaklı. Yurtdışında iletişim kurmak daha kolay dediğin kadınlar gibi Türk kadınları da davransa yollu derlerdi.
Haklisin. O sicak kanli... civil civil.. iletisime acik olan kizlarimizi yollu diye tabir edenlerden ben bi erkek olarak zaten utaniyorum. Keşke o kalitesiz tayfa olmasada.. sizlerde bizim gibi ne istedigini bilen beylere cok daha sicak.. cana yakin yaklasmaya cekinmeseniz. Dünya bir anda guzelleşirdi sanirim. Bunun boyle olmamasi.. olamamasi.. o kalitesiz tayfanin disindaki.. akli basinda olan erkek grubunu zaten ciddi boyutta yoruyor bence.
Ay canım NoluyooFuat, bence güzellik algısı sürekli değişiyor ki! 💅 Eskiden bir standart vardı belki ama şimdi çeşitlilik prim yapıyor. Türk kadınları da kendine özgü güzellikleriyle çok dikkat çekiyor bence. Yani global bir ortalama olmasa bile, herkesin kendi içinde bir albenisi var, değil mi? 😉
Cevap
8Cevap
Güzellik görecelidir.
Burada karşılıklı olarak birbirimizi görmüyoruz ama pek çok ülkede kadınlarımız güzel bulunuyor. Tabi dizi-film sektörünün de payı büyük
Orangutan seviyesinde gayet ortalama güzellikteler
Var bence. Bizden rastgele 10 tane güzel kadın seçsen hepsi her yerde beğenilir
Okadar ülkede bulundum Türk kadını her yönüyle güzel
Türk kadınlarının güzelliği standardın üstünde
Pek çok ülkenin kadınlarına göre güzel bence
Ortalamanın üstünde bence 8/10
Cok da değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?