As bayrakları as as as Türk kadınları, güzellik sıralamasında 190 ülke içerisinde 10. olmustur ne dusunuyosunuz?

Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Turk kadinlari olarak bencede guzelliz hak etmissiz 10cu yerimizi :) turk kadinlarinda dogal her cesit var; kumral esmer sarisin bile bulabilirsin. Yanısıra mavi gozlusu yesil kahverengilii:) secenek cok yani:) Cogu ulkelerde bu nadirdir..
Aslında daha üstte olmamız gerekti ama bunu yapan türkiyemin kahraman kızlarından haberi yok sanırsam
Benim için türk kadınları her zaman bir numara... olumsuzluklara gelincede onlar iç meselemiz...
teşekkür ederim 🌹
Cevap
27Cevap
Yorumları okuduğumda yüzde seksen yüzde doksan evet kızlarımız güzel hatta daha yukarlarda olmalı idi diye yorum yapmışlar daha düne kadar Türk kızları şöyle Türk kızları böyle ben Rus es alicam Latin eş alicam diyen coktu şimdi ne değişti çok merak ediyorum😂
Yabanci bir ülkede yasiyorum ve yabancilarin türk kadinlara karsi ilgisi büyük.. yani dogru olabilir
Ama yinede gururlanacak bise oldugunu düsünmüyorum.. melez bir toplumadan oldugumuz icin aslinda daha güzel olmamiz gerekirdi.. ilk 10 ülkeyi merak ettim
Yabancı bir ülkede yaşıyorum hep ilk defa gördüğüm insanlar ve çevremdekiler sorar türk kadınları hep bu kadar güzel mi diye..
Yani çirkin değiliz..😍❤️😃
Böyle bir araştırma olduğundan bile emin değilim. İnternette gördüğünüz her şeye hemen inanmayın. Kaldırın şu egonuzu bir tarafımıza batacak. :)
Halla halla bende bir ara okumuştum
Türk kadınları son zamnlarda en fazla acılan ve dekolte giyinmeye müsait kadınlar diye
Demek ki buda onun bir değişigi
Iyide bu kadın yapılı. Botoks var ve burnu yapılı. Inceltti burnunu. Doğal güzellik denince akla tuba Büyüküstün gelir
bide beren saatt ☺ evet bu kadın doğal değil ülkede doğal olan az sayıda insan var zaten. yarısından çoğu da majyajli
Sonuçta ne dersek diyelim onlara ihtiyacımız var elimiz mahkum ondan dolayı
Haketmişler deyim geçiyim :D
Türk kadınlarınının çoğu aslında güzel. Sadece büyük çoğunluğu darmadağın, bakımsız takılıyor.
asparagas haber bu tamamen psikolojik operasyon bunu yemezler kazak yakut başkurt ya da ukrayna tatar kıpçakları olabilir de Türkiyedekiler lokal
10 kötü bir derece aslında, bence daha iyi derecedev olabilirlerdi.
bir gülüşü var kelebek görse ömrü uzar.
abi güzel olanları iyiler ayıklıyo asmıyom bayrak falan biz yine sap sap
birle sıfırın arasına 9 koymayı unutmuşlar... olur öyle aksilikler takmayın 😂
Şimdi hakkını yemeyelim Türk kadınları güzel gerçekten istisnaları ve karaktersizleri bir kenara ayırırsak
Bence 0la 1in yerini değiştirmişler 1. Olmalıydı 😂
10. Az olmuş bir ilk uçe girseydik iyiydi falan 😂
Haksızlık etmişler. Bence ilk olmalı. Mesela sen ruslar kadar güzelsin
bu okadar da guzel degil ya ama guzellik göreceli tabi
Ya zaten ege akdeniz taraflarindaki kadinlar guzel hic cirkin felan denmesin yani
Şaşırmadım 🙌
Gelsin mehter marşı 😂😂
büuük başarı türkiyede benim gibi çirkinler varken
Deme oyle 🌸
Makyajlımı makyajsızmı?
Daha iyi bir derece olabilirdiiii
10. sirada olmasına güldüm pek güzel değiller bence
Senden güzel olduğumuz kesib
birinci olmayı hak ediyorlar
Ortalamayı düşürmeseydim daha iyi olabilirmiş:d
karakter olarak sonlardasınız ama
Kurban olun bize
ne olucam be? tipimiz yüzünden yargılayan yakışıklılara insan çirkinlere hayvan olan hoşgörüleri sıfır olan kızlara ne kurban olcam?
Saka amaclı soyledigim biseydi ciddiye almana gerek yok
iyi
Rus kızları birinci oluyor...
Türk kızları sonuncu oluyor...
Profil fotografindaki sensen bunu soyleme yetkisine sahip degilsim uzgunum😂
Rus kızları benden sorular...
Rus kızları her yarışmada birinci oluyor...
Türk kızları çirkin kezban :)
Rus kizlari senin neyine baksin lan sana turk kizlari bile bakmaz
O güzel kızlara can kurban
günün en güzel şakasıydı :D
Birde türk kızlarını beğenmezler :)
Görün görün 😂
Doğrudur :D
bir yanlışlık olmasın
Aslında dahada güzelleri var ileride 1. Olur
Bizim kızlardaki trip lmasa zaten taşlar.
Trip milli sporumuz 😂😂
siralamayi yapanlar görme özürlüydu sanirim
Fahriye çıtayı arşa kaldırdı
Harika bir sonuç.😊
Ver mehteri😀😀
Kim seçmiş
Doğru
KEsın şike var
gerçek değil
olabilir normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar