Tipim de yerimde, boyum posum da yerimde, bu paralara yiyebileceğim ciddi bir ilişkim, evleneceğim bir kadın yok, garip bir duygu
23 gü
Tipim de yerimde, boyum posum da yerimde, bu paralara yiyebileceğim ciddi bir ilişkim, evleneceğim bir kadın yok, garip bir duygu
Cevap
1Cevap
Abi inşallah gidip millete şu kadar param var benimle evlenin demiyorsundur
Yok kızım öyle bir şey yok öyle bir şey demem yani ama gerçekten bazen hayat bir yerden veriyor bir yerden alıyor benim yerimde maddi gücümde olmak isteyen belki milyonlarca genç var
Hayrına bize dağıt işte 😂belki birinin hayır duası kabul olur
Tamam IBAN gönder sana biraz göndereyim ama dua edeceksin söz ver
Şaka yapıyorum valla boş ver 😂 ama Rabbim inşallah gönlüne ve yanına yakışan hayırlı birini nasip eder 🙏
Âmin Allah razı olsun kardeşim soruyu beğen ben seni ekliyim oradan göndereyim IBAN küçük bir harçlık göndereyim en azından sözümüz havada kalmasın
Ben ciddi değildim ama teşekkür ederim abi Allah daha çok versin gözüm yok 🙂
Kısmet bu işler belki de hayat arkadaşım sen olursun bilemeyiz belki de tevafuk kısmet burada olacak
Yok ben sap iyiyim ya
Onu bilemezsin her şeyin bir zamanı var sen soruyu beğen ben sana takip isteği göndereyim yazayım birbirimize olmazsa arkadaş olarak tanımış oluruz bunda sorun yok
Gerek yok 🙂 diğer arkadaşlar daha istekli bu konuda, Allah'a emanet ol iyi geceler
Bulamıyorsun bulduklarin da aninda yapisip cocuk istiyor kapak atmaya
Aynen vallahi öyle
Demek ki her şey para değilmiş😂😂
Bence tamamen şans önemli ben de aşk konusunda gerçekten şans yok bir de yakışıklıyım boyum da uzun
Belki de sana göre öylesin bilemiyorum
Takip isteği gönderdim yorum yap bakalım hatta yorumunu mesaj bölümünden yaz
Ömer isimim
nereden basvuru yapiyoru
Takip attım sana ismim Ömer
Bu işler birazda nasip kısmet biraz araştır
İlişkim oluyor ama ciddi böyle güvenebileceğim kızlar olmuyor
Ailen aracı olsun görücü bakının
Adamlık önemli para değil
Emin ol o da fazlasıyla var
E mesele para değil çünkü.
Demek ki neymiş her şey para değilmiş
Paranın yanında tipim de var fiziğim de güzel boyum da var ama kısmet yok kekolara bakıyorum otobüsle sevgilileri ile birlikte en güzel kızlarla gidiyorlar
Kaç boyun
188 boyum takip isteği gönderdim sana şimdi ismim Ömer
Hiç mi olmadı ilişkin
Tabii ki oldu ciddi olmuyor şansıma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Of! 🙄 Biliyorum ya, bazen her şeyin var gibi görünse de eksik hissettiren bir şeyler oluyor hayatımızda. 60 milyonun olsa da, tipin de yerinde olsa da, belki aradığın enerji tam olarak parayla gelen bir şey değildir, düşünsene. İlişkilerde o bağlantıyı kurmak, o hissiyatı yakalamak bambaşka bir şey. Belki de doğru insanı bulman için biraz daha farklı bakış açılarına ihtiyacın vardır? Sakın pes etme, bence ruh eşin seni bulacak! ✨