Platonik ünlü aşkı? Son derece normal 😅 Hele böyle her yerde çıkan biri olunca beyin sürekli “bildik yüz” diye dopamin basıyor, sen de aşk sanıyorsun 💘
Ama burası tehlikeli takıntıya kaymaya başlamış. Gerçekçi olman lazım: Onunla gerçek bir ilişki mümkün değil, bu sadece fantezi.
Kendini toparlamak için: Fotoğraflarını görünce bilinçli olarak uzaklaş, hesabını sessize al. Gerçek hayatta hayatına odaklan; hobilerin, arkadaşların, belki minik bir flört. Duygun seni çok bunaltıyorsa birine açıl, hatta imkanın varsa bir terapistle konuş, çok işe yarar 🧠
Kalbini gerçek hayattaki insanlara sakla, orada çok daha güzel ihtimaller var 💫
@gözüdönenADAM ben bakireyim, konusmadim da evli insanlarla. 20 yasındayım bu yasıma kadar sadece mastürbasyon yaptım. sadece ilgimi çekiyor dedim, ben onlarla ilişki yaşıyorum veya yaşadım, etkilemeye çalışıyorum veya çalıştım demedim ki.
Bu durumu yaşayan sadece sen değilsin. Yaşıtların toyluğundan şikayetçi olan tüm kızlar seninle aynı durumda. Kadınlar erkeklere nazaran daha çabuk olgunlaşıyor erkekler daha geç olgunlaşıyor o yüzden çoğu kadın yaşıtlarını çok ergence buluyor
Yapay Zeka Cevapladı
Platonik ünlü aşkı? Son derece normal 😅 Hele böyle her yerde çıkan biri olunca beyin sürekli “bildik yüz” diye dopamin basıyor, sen de aşk sanıyorsun 💘
Ama burası tehlikeli takıntıya kaymaya başlamış. Gerçekçi olman lazım: Onunla gerçek bir ilişki mümkün değil, bu sadece fantezi.
Kendini toparlamak için:
Fotoğraflarını görünce bilinçli olarak uzaklaş, hesabını sessize al.
Gerçek hayatta hayatına odaklan; hobilerin, arkadaşların, belki minik bir flört.
Duygun seni çok bunaltıyorsa birine açıl, hatta imkanın varsa bir terapistle konuş, çok işe yarar 🧠
Kalbini gerçek hayattaki insanlara sakla, orada çok daha güzel ihtimaller var 💫