%90 abartı olmus tamam ama yinede bu herifin o kadar beğeni alması normal değil
Türkiye'deki kızların %90 ı şu tipe düşüyor. Sizce haklı mıyım?
%90 abartı olmus tamam ama yinede bu herifin o kadar beğeni alması normal değil
Hani Rusya ya da İskandinav kızları düşer anlarım tamam da. Oğlum Türkiye'de bunlardan dolu.

%90 olduğunu sanmam, ama evt bu tipe düşen kızlar az olmaz. tip düzgün ama sorunlu bir tip bu çok belli, gözlerden , bakışlardan vs. daha relax olmalı.
Türkiye ve çevresi ülkelerde genelde bu tipler beğenilinir, ataerkil bir toplum oldukları için ama Kuzey Avrupa'da insanlar genelde tipe bakmaz beyefendi ve düzgün olmasına bakarlar Abd'de durum biraz farklı
Evet Rusya'da doğru genelde hnzo severler, kendileride hnzo çünkü
Türkiye’deki kızların %90’ı bu tipe düşüyor iddiası baya abartı 😂 Ama bu tarz “bad boy + maskülen ama bakımlı” hava şu an gerçekten trend, onu kabul.
Sosyal medyada, dizilerde sürekli bu tip pompalanıyor, tabii kızlar da beğeniyor 😅 Ama herkesin zevki aynı değil, sakın “ben böyle değilim” diyen kızları da yok sayma 🙃
Cevap
3Cevap
Bu ne la Chiyan Vikran tarzı Hintli aktris gibi.
Mert Ekin daymaz knk kızlar hastası bunun bakma eleştiriyorlar ama instada neler yazmıslar neler kızlar bu adama kendileri tekil etmiyprsa ben adam degılım
Bu iğrenç ben bu adamı ilk gördüğüm günden beri midem bulanır valla 😂
Vallamı
Ama bu adam ha 😂🤣
Yakışıklı ona bir şey dememde bu kadar beğeni alması tuhaf . İnstada öyle şeyler yazıyorlarki sanırsın Yunan heykeli. Çok var bundan Türkiye'de
Ben adını bile bilmem 😂
Bence şu yakışıklı https://www.instagram.com/reel/DWRWZ4gjB8X/?igsh=MThmbzNlYWpqNWdlcA==
Olabilir
Şu çocuğun buyum versiyonunu bula evlenirim 😂jdkrkrh
Fotodaki de yakışıklı
normal kadınlarda nasıl belli güzellik kalıpları varsa erkektede çoğu yerde geçerli kalıplar vardır
Türkiye'deki kızlar paraya düşer 💵 Bilerek fakir görünüyorum ne kimin ne peşinde olduğunu çok net anlıyorum
Esmer seviyorum dediğimde kastettigim böyle bi tip değildi
Bu ne dağda görsem vururum
Sen %10 luk dilimdesin demek ki. İnstagramda görüyorum kızlar hastası bu herifin
Ben 22 yaşındayım benden yaşca büyük adamı ne yapayım kii
Abartma lan adam gayet taş her esmer yakışıklı değil
Yakışıklı degıl demıyorum dediğim sey kızların %90 u dusmesı tuhaf.
Kıvanç Tatlıtuğ bile bu kadar düşen yoktur.
dağdan kaçmış gibi duruyo bence cnsnmcnsmcs
KS deki kızlarda umut var ama yinede güven olmaz size. İnstagramda ilanı ask eden kız dolu buna
tabi beğenen var beğenmeyen var fikrimi söyledim sadece
Ben kumralım
seni sormadım ki
Nasıl birini sevdıgını merak ettıgım ıcın onu yazdım neyse bosvet
ben esmer severim aslında ama bahsettiğim esmer bu değil
Barış arduç gibimi
burak özçivit ve Çağatay ulusoy hastasıyım
çok da esmer sayılmazlar da iştee
Iyy esmer erkek hiç sevmem
Çok keko ve itici bir adam ya
Eril gözüküyor. Normal yani
İnstada herife yatma teklifi ediyor kızlar nesi normal? O kadar yakısıklımı bu herif
Kim ki bu ben tanımıyorum. Tabi ki böyle bişey normal değil. Ama yakışıklılık çok önemli bişey değil. Erkeksi durması daha çekici zaten
Dizi oyuncusu bak sen adını bile bilmiyon 2.7 m takıpcı yapmıs.. normal değil işte
Değilsin Mert Ekin Daymaz'ı hep beğenmişimdir
Tipim değil
Bu kim at hırsızı tipli herif 😬😁
Bu adam başka ama😄
İnstadakiler boknu ckrmıslar o kadar yakışıklı değil bu herif
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?