Oylayın
Kezbanlık bitti artık
Yüzde 0-25
Yüzde 25-50
Yüzde 50-75
Yüzde 75-100
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oylayın
Çirkin kadınlar daha çok ego yapıyor. Kendi tipine bakmadan milleti eleştiriyor. Güzel kadınlar her zaman tercihim. He bir de çirkin kadınlar kalitesiz olur onunla bununla konuşur.
Kezban bilmem ama aşırı bir egoistlik var. 5 yıl yurtdışında kaldıktan sonra geldim insanlarla iki çift laf edemiyorsun acayip bir toplumumuz var
İşte bahsettiğim şey bu kanka. Türk kızları ile tanışıp sağlıklı ilişkiler yönetmek çok zor. Buna kezbanlık deniyor.
Kezban olmayan kız mı var da oranını hesaplıyoruz?
Dürüst olucam var kanka. Yok dersem onlara saygısızlık yapmış olurum. Bir tane baya seksi, itaatkar ve eğitimli kızla öpüşmüştüm kafede. O kızı unutmuyorum hiç. O kız sayesinde Türk kızlarına olan nefretim düştü baya. Kaliteli kızlar da varmış dedim. O yüzden hiç yok demiyorum ben. Kezban sayısı fazla ama kaliteli kızlar da var.
Senin yanında kaliteli gibi davranmıştır sen de ona kanmışsındır. Kadınlar ne zamandır karşısındakine gerçek yüzüne gösterir oldu.
Cevap
2Cevap
Kezban ne ki tam olarak sdfhhs
Trip atan, cahil, kendine bakım yapmayan, kitap okumayan, eğitimsiz, cinselliği erkeğin aldığı kadının verdiği bir şey sanan vs
Kişiye göre değişir sfghj
Erkeklerle eşdeğer olduğuna eminim :)
Ah keşke biraz özeleştiri yapabilseniz hep karşı tarafı suçlamak yerine. Biraz sorumluluk alın!
Of g**tumuzu yiyin ya
Siz de bizim bokumuzu :)
Milyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?