etrafımda hep minyon kızlar var ve birde uzun boylu manken gibi erkeklerin hepsini kapıyorlar nerde bir manken gibi erkek varsa srvhilisi hep minyon bu durum benim psikolojimi bozuyor erkekler neden kendi boyutlarında kızlar ile takılmıyorlar kendi boyutlarında kız bulamıyorlarmı gerçekten yoksa hepsi minyonlarımı seviyor hiçbiri uzun kız sevmiyor mu biri bans bunu ne olur açıklasın yoksa psikolojim bozulacak uzun boylu erkekler hep minyon kızlarımı beğeniyor
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır uzun olmak iyidir ama orantılı bir fizikte şart bence bu arada katılıyorum milyonlardan hoşlanan büyük bir kitle var ben uzunum 1.75 boyundayım bir çok erkek var beni beğenen yani uzun olmayı dezavantaj olarak görmüyorum en azından hepsiyle aynı değilsin bir farkın var 😉 kısalara da sorsan uzun olmak için can atıyorlar
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılValla sayısı çok az o yüzden dışarı çıkınca bütün gözler üstümde değişik bir şey görmüş gibi Bakıyo erkekler 😂😅 alışkın değiller azınlık olduğumuz için belki de yüz vermeyiz diye yaklaşmıyorlardır 🤣
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Erkeklerde işine geldiği gibi. Çok takılma oraya uzun boylu kızda potansiyel görsün uzun boylu kızlara bayılıyor minyonda potansiyel görsün minyona bayılıyor. Yağmur nereye tarla oraya. Karakter meselesi
015 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılaçıkçası minyon candır gerisini bilemem... kesinlikle bir tercih meselesi olsaydı uzun kız veya minyon tipli kiz arasında kimi seçerdin diye... hiç düşünmeden %100 minyon tipli kızı seçerdim...
00 Yorumla
Çoğu minyon mu kimyon mu bilmem ama
Çoğunun "göt kadar boyu var" deve kadar egosu var..21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
16Cevap
+1 yılAhahaha uzun boylu kızın dramı pskolojisi bozulmus jdjdjdjd zamanında bizim bozuldu şimdi de sizin bozulsun be
11 YorumlaBen minyonum evet haklisin. bende bilmiyorum neden ama erkekler tuaf bir uzun boylu diyolar bibi zaif bir minyon bibi balik etli ne dedikleri beli degil ki
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. Kız azıcık uzun olduğunda kendini Miranda Kerr falan sanıyor. Ve de güzelliklerini pazarlanacak bir şey sanıyorlar. Gözüm kesmiyor 1.75’lik bir kızı. Birden fazla talip varsa artistleşebiliyor.
00 Yorumlabende manken gibi erkegim niye beni kapmadilar ya😀😀ulan beni numune olarakmi ayirdiniz yoksa tavuk vicdanlilar😎
124 Yorumla- +1 yıl
Kardeş 1.73 e manken mi diyorsun sen zaten git minyonlardan hoşlan uzun boylu manken gibi bir kız zaten bakmaz sana 😅
- +1 yıl
Ayy onlar da sana bayılıyordu
- +1 yıl
Sen önce türkçeni düzelt ezik bende herşey fazlasıyla var kımseyi kıskanacak değilim akıllı ol
- +1 yıl
Atanamadığın için olmasın o 😉
- +1 yıl
Asıl sen kendini dev aynasında görme salak da sensin Benimle düzgün konuş
- +1 yıl
Ajsjsjskdkdkd o kızı neden kıskanıyım 1.50 miyim ben hadi hadi yürü anca gidersin çekemiycem dengesiz
- +1 yıl
Yaptığın işi haketmiyosun budala
- +1 yıl
Off kapa çeneni
- +1 yıl
Of sen kimsin Allah aşkına sen bana yavşasan ne yavşamasan ne şu tipine bir bak reelde görsem dönüp suratına bakmam bodur
- +1 yıl
Bu neyın kafası ya yürü git akıl yoksunu
- +1 yıl
Ya kardeşim salak mısın neden yüz vermeni bekliyim hasta ruhlu psikolojin bozulmuş defol tedavı gör by
+1 yıl1.50’yim sevgilim yok benim boyumda bir erkekte yoktur sevgilim olursa da illa ki 1.70 veya üstü olur yani yine uzun kalıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılBu çoğu kızın sitem ettiği bir durum. Ama hayır. Bunun farklı nedenleri var.
01 Yorumla Genelde minyon tercih ediliyor evet benimde öyle oldu
01 YorumlaEvet. Türkiyede hemcinslerimin geneli omuz seviyemin altında kalıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorma ya lanet girsin boylu poslu erkek görünce istemedim aşık oluyorum çünkü onlar burda pahabiçilemez çünkü soylarını kuruttu pis minyonlar
01 YorumlaMinyon kızlar da çok seksi oluyor her pozisyonda rahatça sevişebiliyorsun
08 Yorumla
+1 yılValla bende 170 yukarısını seviyorum ve balık etli olmasını istiyorum ama yok işte naparsın
019 Yorumla- +1 yıl
186 boyum
- +1 yıl
Var ya olmaz olurmu aslı var 175 boy var kızda
- +1 yıl
Bana göre boyuna göre olmalı kısa ve zayıf kızlar her zaman iticidir benim için
- +1 yıl
Yani genelleme yaparsak az var ve hiç biri umrumda değil ben uzun seviyorum
- +1 yıl
Boyun kaç
- +1 yıl
Ah bir bilsem ben uzun seviyorum ama peki kilon kaç
- +1 yıl
Boyuna göre çok zayıfsın az kilo al
- +1 yıl
Senin 190 195 bulman lazım anca seni o keser
- +1 yıl
10 cm sonrası sıkıntı bence
Nesi minyon hepsi duba gibi
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılMınyon değil ortalama boyutta çoğu.
00 Yorumla Demekki minyon Kızlar daha atak
00 Yorumla
+1 yılOlum niye sevmiyonuz bu kızları lan
034 Yorumla- +1 yıl
Bunlar hep gereksiz ablacım bakmayın siz bunlara
- +1 yıl
Minyon falan seviyolar ya olay şu bence sizi ulaşılmaz sanıyolar minyon çok ya şansı yüksek tutuyolar
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Aynen belki yükseklik korkuları vardır
- +1 yıl
Arkadasim vardi cocuk diyodu ki kiz benden kisa olsun cunku kendimi onun yaninda kisa hissederim ile kiz kisa olcakmis kI kendini guclu hissetsin diye bide tatli buluyomus diye benim 3 kuzen var boylari 1.80 yakin bisey dayimlar hep uzun boylu 3 erkek kuzende aslinda o is annede babada bittiyo anne baba uzun olursa kizda uzun oluyo baba uzun anne kisa olursa orta oluyo ama erkekde degisiyi o durum erkek gec ergenlige girdigi icin ne baba ne anne onu etkiliyo annesi kisa olsa bile uzun boylu olma ihtimali daha yuksek oluyo ve hormonlardan var kiz gilli ise killarinda ve boyu kisa ise hormon bozuklugu soz konusu ola bilir aile baba killi olmasa bile kiz cocugunda ya da erkekde kisa boy killi olma vardir bu durum horomon bozuklugundan calismasindan ya kiz kisa kaliyo ama erkek azda olsa uzuyo yinede
- +1 yıl
3 kiz kuzenim uzun anneleri orta boylu babalari up uzun annede etki ediyo 3 kiz kuzenim uzun diyerleri orta boyli diyer erkekler 1.80 uzun kizlarda ama is surda bitiyo benim nenem ve dedem uzun boylu dayimlarin hepsi 1'85 boylarinda nenem ve dedemden dolayi annem 1'170 teyzem benim boylarimdan biraz uzun onun oyle olma sebebi su bir kiz cocugu ergenlige. girerse regl erken gorurse. kisa boylu olma ihtimali coktur cunku erkenden gorur ergenligi gecmikesi daha iyi bence 14 yasinda regl olsa daha iyi uzar
- +1 yıl
Yani diyeceğim üzülme sen illa biri çıkar karşına
- +1 yıl
Bu kadar güzel anlatılamazdi Arzu
- +1 yıl
En ufak detayına kar anlatmışsın
- +1 yıl
Sadece gorduklerimden tecrube etim dayimlarin hepsi 1.85 yakin boylarda ordan biliyorum erkek kardesim 1'70 olurmus dedi doktor ama sanmam pek cunku babam 1.65 annem 1.70-gibi erkek kardesim 1.80 olma ihtimali yuksek eyer fazlasiyla yemek ve beslenmeye. dikkat edilirse cocuk 10-yasinda simdiden bacaklari up uzun kiz kardesom orta boylu ben minyon ama buyuk ihtimale erkek kardesim daha fazla buyer beslenmede 1 gunde 2'kutu sutu bitirir yemek fazla. yemesede sut cok cok icer buda etki ediyo simdiden bacaklari cok uzun
- +1 yıl
Genetikle alakalı biraz bizde herkes orta boylu ortalam 1.76 abim biraz daha uzun
- +1 yıl
Neyse daha fazla şaapmayalım burada sjsjs
- +1 yıl
1.76
- +1 yıl
Ne güzel 😅
- +1 yıl
Kızlar mı 😅
- +1 yıl
@Arzu___ 1.85 lik erkeler dururken neden kızlar taşısın istiyon? d
- +1 yıl
@Arzu___ Erkek taşısa daha mantıklı bence. d
+1 yılevet nedenini bilmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
ortalamayım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadınları çok güzel hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılöyle ama ben uzunum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMiyon beyaz tenli küçük göğüslu zayıf candır
01 Yorumla
+1 yılHayır minydokuz
00 Yorumla
+1 yılHayır değil.
00 Yorumlakıskançlıkk😂😂
00 YorumlaKesinlikle 😏
00 YorumlaEvet.
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle
00 Yorumlasisman ve killi cogu
06 YorumlaMinyon kiz candır 😉
00 Yorumla
+1 yılSanırım evet
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevettt
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılminyonlar daha şeker
Cevap sahibi+1 yıl187
Cevap sahibi+1 yılsenin boyun kaç
Cevap sahibi+1 yılbelki değişik olabilirdi ))
Cevap sahibi+1 yıltakip attım bakarsanız
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem