Görüşlerinizi yazabilirsiniz
%0-25
%25
%40
%60
%80+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilisi olanlar namussuz mu olmuş oluyor? Bu nasıl bir yakıştırma, bu nasıl bir ayrıştırmadır? Namus sizin için nedir? Beyinde midir? Kızlık zarının adı mıdır namus?
Senin genişliğin bizde yok bilader birinin altında yatan kadını eş olarak görüyorsan senin bakış açın
Bunun genişlikle ya da onla bunla alakası yok. Zihniyetiniz yanlış. Namus olayını yanlış yerde arıyorsunuz. Sonra da gelip gizli üyelikten sevgilisi olan kadınlara hakaret ediyorsunuz. O zaman ilk önce kendinizi sorgulayacaksınız. Sizin gibi insanların içini bilirim. Eli erkek eline değmemiş bakire kadın peşinde koşar elalemin namus bekçiliğini yapar, fırsatını bulursanız nasıl yatağa atarım diye düşünürsünüz. Sana göre sevgilisi olmayan kız bulabilirsin ama seninle tanışana kadar yediği kamışların burdan Bağdat’a yol olup olmadığını bilemezsin. Çünkü sana gelene kadar 30 dakikalık kızlık zarı dikimi operasyonu ile senin karşına bakire olarak çıkabilir. Ve sende namusu burada aradığın için namuslu birini buldum dersin. Bu yüzden insanlar namusu beyinde arar. Kalpte arar. Kusura bakma ama her şeyden önce senin kalbin namussuz. Vesselam.
Ya bırak senin gibi adamlar yüzünden zaten kimse evlenmiyor neymiş namusu beyinde kalpte ararmışız ulan bu ülkede en zeki akıllı çağdaş kültürlü kadın bile aldatıyorken sen neye göre seçiyorsun namuslu kadını? Namustan kastım zar değil zaten genel bir ifade ile “cinsellik”Sana gelen kız da zaten şu kafadadır “ben bakire değilim yobaz olmayan, çağdaş bir beyefendi bulayım geçmişime bakmaz zaten evi arabası da olsun ona kapat atayım bir ömür geçinirim” kusura bakma bro temiz olmayan birini mide kaldırmaz
Düşünceler farklıdır 10 senedir tanıdığım evinde bile rahatsız olmasın dediğim insan bakire olup beni silah arkadaşımla aldattı. Rus bir kıza aşık oldum güzel bir aşk yaşadım sizin düşüncenizin aksine hayat görüşü ya da cinsellik tutumu burda yaşayıp gizli kapaklı yaşayan ne olduğu belli olmayan kızlardan çok çok namusluydu. Neyse bu konu uzar gider. Herkes kendi düşüncesiyle yaşar.
Hiç sevgilisi olmamış namus yoksunlarından daha fazla olduğu kesin!
Ne demek bu
Cevap
2Cevap
Ben öyleyim de bizim gibileri hakedecek erkek oranı kaçtır?
Piyasayı siz belirliyorsunuz
Oran %17-18
Doğuya doğru git orda bulursun
Lakin onlarda amca dayı teyze oğlu seviyor
Adamdaki namusluluk anlayışına bak:D
Ne o beyinde mi yoksa
Ben varım doğuda falan da değilim.
Siz ne kadar temizsiniz?
diğer ülkelerdeki gibidir
neden eksiledinki erkekler çokmu namuslu 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar