Çnkü 47 kiloyum sabahları yürüyüşe gittiğim için bile annem kızıp söyleniyor çok yürüme ztn zayıfsın diye böyle bir karnım yok ama 1cm bile göbeğim yok abartılı dercede zayıf değilim ölçülerim ideale yakın eksiğim var fazlam yok fitness yapmıyorum çnkü annem bni döver bu konuda ciddiyim eğer anneme bn spor yapcam fitness yapcam sağlıklı olcam desem terlik merlik değil oklavayla dalar bna
Anneme anlatabilir miyim bunu sence? 50 kiloyla geldim üni okuyorum şu an 47 kilo olmuşum sınav haftası diye gidince annem ağlıcak sen neden böylesin diye bu abartı değil cidden gerçek anne platese başlıcam bn biraz esnesin vücudum dedim ağladı telefonda cesedimi çiğnemeden olmaz die
ona bakarsan bende araba kaldırıyorum 1 ton aynı şey değil neden arabasa suspansıyon var yoksa atlar sana o agırlık tekerlekler yerden kesiliyo iki tanesi :) @Herkestenfarklı6 vucut sudan ibarettir 150 boyu desen boya orantılıdır sen 47 kg lık dumbell ı ole kaldıramazsın yane sallamamak lazım ;)
Abı İstanbula gelince kaldırayım babannemı kaldırırım ama suanda hasta :D keyfinin yerinde olması lazım ozaman video cekio atarım. Bu arada yanlış anlaşılmışta olabilirim elimle derken dumbel sadece elle kaldırılıyor ben kolumdanda yardım alıp kaldırırım o anlamda :D o kadar dumbelli kaldıramam tabiki @igrencapacheçikoo
Babanneyi bacağından tutup kaldırmak nedir @Herkestenfarklı6 oyuncak mı oğlum düşürürsün müşürürsün bozulur snra oynanmaz öyle babannelerle :D @igrencapacheçikoo ni yapyonuz burada bir baktım 11 bildirim :D desene oynama babannenle diye sana gösteri yapayım derken düşürcek kadını gazlamasana çocuğu :D
Bu ülkede ne kadın, ne de erkek spor yapmayı bilmiyor. Erkekler tüm sene kas yapmak için, kadınlar ise yaz öncesi kilo vermek için gidiyor. Yinede spor bilinci erkeklerde daha fazla.
erkeklerde evet bir canavar olma düşüncesi mevcut ya orantısız bir görünüm ya da kimyasallara fazla abanma ikisi de sporun amacından çıkıyor daha sağlıksız olmak da var haklısın
Yok abi onlar kasli, kolari 50 santim olan, boyu 190 erkek isterler ama kendilerine geldi mi ugrasmazlar☺ Hos erkeklerdeki de saglikli olmaktan ziyade kizlara guzel gorunme kaygisindan kaynaklaniyor da neyse😀
3 senedir pilates yapıyordum fakat ameliyat olduğum için bir süre ara verdim. Evde yapabilecegim onereceginiz antrenman var mı? Kalçayı buyutecek kolları guclendirecek bacaklari kalinlastiracak
En İyi Cevaplar