Ünlü Romen teknik direktör yoğun bakıma alınmıştı. Bugün 80 yaşında hayatını kaybetti.
2 ay
Ünlü Romen teknik direktör yoğun bakıma alınmıştı. Bugün 80 yaşında hayatını kaybetti.
Cevap
6Cevap
Huzur içinde yatsın.
Ben harbiden tuhaf biriyim, geçen gün aklıma geldi bu adam 80 yaşına geldi baya yaşadı yakında ölür diye
vallahi aynen öyle dedim ve diyorum ünlü ve ünsüzlere. ünlülerden ve tanıdığım ünsüzlerden ölecekler listesi hazırlıyorum kafamdan. tövbe haşa vahiy gelmiyor. çoğu yaşlı , hasta. entübe , yoğun bakım , piri fani.
Ben de liseden beri var bu durum, hatta Erbakanın cenazesinde bu İbrahim Tatlıses çok kişiye atarlanıyor yakında kafasına sıkarlar diye düşündüm adamı taradılar, tarihlere bak iki olay çok yakın bir birine,
al işte sende de varmış. gel de milleti inandır bu duruma . ben sana yürekten inanıyorum kardeşim.
Daha niceleri oldu arkadaşlarıma söyledim gerçekleşince benden korktular ☺️
korkacak bir şey yok. sadece kafayı çalıştırmmak ve mantıklı düşünmek lazım. tabii biraz da hissi mesele.
Benim hislerim çok kuvvetli ama ben odaklanmamaya çalışıyorum
doğrudur. ben cidden sana inanıyorum. bazı insanların kalbi gerçekten temiz oluyor. ben çok iyi niyetli ve merhametli bir insanım. bir de ehli sünnet itikatında olan müslüman da şimdi adını unuttum bir şey oluyordu , hatırladım feraset olur. kendi ölümünü bile hisssedebilir.
Neler neler yaşadım , 1 saat önce aklıma geldi olaylar, dedim hiç güzel bir şey değilmiş hafıza okumak hissetmek
ben mi sen mi
Seni sonuna kadar anlıyorum
Sırası gelen ölür. Zengin genç ayırt etmez.
Yani 80 yasinda normal
Normal yaşlı zaten
Oha. Sasirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten çok üzüldüm bu habere 😔 Futbol dünyası için efsane bir isimdi, Türkiye’de de iz bıraktı. Hem karakteriyle hem futbol bilgisiyle saygı duyulan bir adamdı. Biz resmen çocukluğumuzun hocalarını yavaş yavaş kaybediyoruz 🥺 Mekanı cennet olsun, futbol romantikleri için büyük kayıp 💔