Geçmişi bu günü ve geleceği oldukça çalkantılı olan bir çok istismar, suikast ve siyasi ilişkiler ve yapılanma ile adı geçen bir cemaat lideri olan şahıs bu gün defnedildi. Fikirleriniz neler?

Geçmişi bu günü ve geleceği oldukça çalkantılı olan bir çok istismar, suikast ve siyasi ilişkiler ve yapılanma ile adı geçen bir cemaat lideri olan şahıs bu gün defnedildi. Fikirleriniz neler?

Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (Sallallahu Aleyhi Ve Sellem) tüm ölülere saygı duydu, değer verdi. Biz böyle güzide bir Peygamberin ümmetiyiz.
Hakkın rahmetine kavuşmuş bir insanın arkasından bu şekilde konuşmanız hiç doğru değil. Düşünceleriniz hususunda yanılıyorsunuz ve günaha giriyorsunuz.
Lütfen böyle kin kusmayın, sizinle tartışmak istemiyorum, çünkü günaha girmenize sebep olmak istemem. Tövbe edin.
Bu beyanlarda bulunuyorsunuz elinizde delil var mı? Gözünüzle mi gördünüz?
Madem böyle bir insan niye bu kadar sevildi? Niye kendisini bu kadar çok sevdik bizler.
Allah ıslah etsin sizi.
Rabbim hidayet nasip etsin.
Sizin için dua ediyorum.
Ben kendisini çok seviyorum.
Rabbim mekanını cennet etsin. Değerli bir insanı kaybettik
Elimde delil mi? Tutuklanan onca adam işlenmiş cinayetlerden savcılıkta verilen ifadeler taciz olayında sanığın telefon görüşmeleri vs hepsi delil olarak sayılmıyor mu? Burada olmayan bir suçlama yok. Benim anlamadığım. Gözünüz ile görmediğiniz şeylere inanırken tüm Türkiye'nin gözü önünde olan şeyleri nasıl inkâr edebiliyorsunuz? Aşağıda başka bir arkadaşa söyledim. Bu cemaatin sorumlularindan birisi Adem Sayar. 2010 yılında kendi baldızına tacizde bulunduğu için alındı ve bütün telefon görüşmeleri vs alenen ortada. Ama sen hala reddedebiliyorsun. Yasin kaç bilmiyorum ama 80 ve 90 larda İsmail Ağa Camiinde işlenen cinayetlerin o dönem haberlerine vs arşivlerden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. 3 Mayıs 1984 bak net tarih veriyorum. Üsküdar Müftüsü Hasan Ali Ünal. Cinayet sorumlusu olarak mahkemeye çıkarılan vs herkesi resimleri ve haberleri ile bulabilirsin. Ama neye dayanarak hala inkar ediyorsunuz onu gerçekten bilmek isterim. Siz bu insanları Allah ya da peygamber mi sayıyorsunuz? Suçsuz günahsız tamamen masum kusursuz insanlar mı kabul ediyorsunuz onu da ayrıca merak ediyorum. Tövbe etmesi gereken sensin. Çünkü en ufak bir fikrin ve bilgin olmayan bir konuda hiç tanımadığın görmediğin bir insan üzerine savunma yapıyor şahitlik ediyorsun resmen.
Tanımadığımı nerden biliyorsunuz?
Meyve veren ağaç taşlanır. Bazı hazımsız, haset kişilerin attığı iftiralar bunlar.
Hem Hakkın rahmetine kavuşmuş bir insan için böyle kötü konuşmak doğru değil.
Allah herkese hidayet nasip etsin.
İkimizin de düşünceleri değişmez.
Lütfen bu konu üzerinde tartışmayalım, daha fazla konuşmayalım
twitter.com/.../1256974104244125697
Buyur bu müftü cinayetinin haberi. Resim o dönemin arşivinden.
www.google.com/.../bir-taciz-skandali-da-cemaatten-110100508725
Bu taciz olayının 30 Nisan 2010 tarihli basına yansıyan hali. Hem cinsel hem fiziksel şiddet gayet delilli tespitli. İçeriği okursan telefon kayıtları vs zaten ele vermiş adamı. Zaten başka suçlardan tutuklanmiş zamanında o yüzden polis tarafından takipteymiş. Biraz araştırır Allah'ın emrine uyup az biraz okursan daha önce bu cemaatin merkezi kabul edilen camiinin direkt olarak içinde işlenmiş cinayetleri de görebilirsiniz.
Allah sizi ıslah eylesin asıl. Kula kulluk etmekten gözünüz kör olmuş. Dininizin ne olduğunu neyi emrettiğini unutmuşsunuz. Böyle şarlatan kılıklı heriflerin kapısına kul olmuşsunuz. Akıl diye bir nimet verilmiş siz kiraya mi verdiniz ne yaptınız onu anlamak mümkün değil
Ben daha fazla konuşmuyorum bu konu hakkında. Söyleyecek çok sözüm var ama söylemek istemiyorum. İkimizin de düşünceleri değişmez. Selametle kalın
Yazmayacağım dedim ama yazmadan duramadım. Vicdanım rahat etmedi.
Bu iddiaların hepsi iftira. Elinizde kaynak olması o kaynakların güvenilir olduğu anlamını asla taşımıyor.
Mahmut Ustaoğlu'nu çok seviyorum ve her zaman o güzel insan kalbimde, dualarımda olacak. Bir Allah dostunu seviyor olmak güzel bir şey. Ömrünü ilime, güzelliklere adamış bir insan kendisi ve onu çekemeyenlerin attıkları iftiralardan ibaret bunlarin hepsi. Hiçbiri gerçek değil.
Şeytana kulluk eden o kadar çok kişi var ki.
Size selametle kalin dedim, böyle temiz, tertemiz bir insan hakkında bu şekilde düşünerek nasıl selamette kalırsınız bilemiyorum. Yine söylüyorum Allah herkese hidayet versin.
Bu soruyu sorarak, Hakkın rahmetine kavuşmuş bir insan hakkında böyle konuşarak ne kazanıyorsunuz.
Çok değerli bir insanı kaybettik. Sözlerim ve düşüncelerim yine aynı.
Mekanı cennet olsun inşallah
Ne tür bir cehaletin ne tür bir inanmışlığın içinde boğuluyorsun bilmiyorum ama üzülüyorum sizin gibilere. Ömrünü böyle insanların inançlarını sömüren ve saltanat içinde yaşayan adamlar peşinde tüketiyorsunuz. Ama bir taraftan da hoşuma gidiyor. Müftünün öldürülmesi ile ilgili verdiği fetvayı bilmeyen yok kendisi de kabul etmiş ortada ceset var katil var azmettirici var her şey ortada hala bana kaynaklar doğru değil diyor 😂 Ama size haktır bunlar. Yıllarca Fetullah köpeği oldu sizin gibiler şimdi modası değişti her dönem böyle rezil bir insanın peşine takılıyorsunuz. Allah ve Kuran yetmiyor size. Bu tip angutlar daha yüce sizin için. Ama diyorum ya müstehak size. Sırf kendi kitabında kadınları alenen aşağılamış hiç bir hak tanımamış bir adamın yoluna köpek olabilen kadınlar var yazık. Çok yazık.
Bak bunlar direk kendi kaleminden çıkan sözler. Senin deyimin ile yüzde bir milyon doğru kaynak. “Mahmud Efendi Hazretleri’nden Duyulan Hikmetli Sözler” isimli kitaptan
-Çok acayip bir zamandayız. İki karı almak çok zor, çok zor!
-Kadından memur olmaz. Kadınlar mektebe gitmez. Duymadık demeyin!
-Kadın sokakta gezecek bir şey değildir, erkeğe gözükecek bir şey değildir
-Kadınlar okullardan, dairelerden çekilmelidir, 104 kitaptan biri bile fetva vermez kadınların çalışacağına dair. Kız çocuğunun orta mektepte, lisede işi yoktur. Benîisrail’in ilk yıkılışı kadınlar yüzünden oldu. Kadınların vazifesi; ev işleri yapmak, efendisine itaat etmek ve millete, memlekete hayırlı evlat, asker yetiştirmek. Budur kadının vazifesi başka yok!
-Zaruret olmadan kadınlar alışverişe çıkıyorlar, direksiz kubbeleri yıkacak bunlar!
-Efendisi vefat etmiş bir hanımın nafakası temin ediliyorsa dört ay on gün evinden dışarı çıkamaz. Hatta bulunduğu apartman dairesinin üst katına ya da yan dairesine dahi gidemez…
-Bir baldız eniştesine gözükmemelidir. Beraber bir sofrada yemek yememelidir. Yalnız olarak bir yolda yürümemelidir.
Şunların hemen hepsini yaptığını varsayarsak söylüyorum bu adama göre sen haramzade günahkar insan bile denmeyecek aşağılık bir varlıksın. Ve sen bir kadın olarak kendine bunu gerçekten layık görüyorsun ya ona çok ama çok şaşırıyorum.
Kadın soyunsun, teşhir etsin mi desin, ne desin? Doğru kadın değerli ve kendini gizlemeli. Söyledikleri konusunda son derece haklı. Neye dayanarak istirmarcı diyorsunuz? Niye bu kadar insan akın akın cenazesine gitti o zaman, madem bu kadar kötü birisi. O sözlerinde kadını aşağılamıyor, bilakis kadını korumaya yönelik sözler onlar.
Ben kendisini çok seviyorum ve sizin düşünceleriniz bana tesir etmez.
Ayrıca onun bu kadar sevilmesini çekemeyen hasetçiler var.
Şeriat'ta kol kesmek, kısasa kısas yapmak, idam gibi haklar var. Hırsızlık yapanın kolu kesilir mesela. Haksız yere zulmedene zulüm edilmeli ki kimse kimseye zulmedemesin.
İnanıyorum ki o insan bir Allah dostu ve çok kıymetli.
Okula gitmesin sokağa çıkmasın oturup evde kocasına köle olsun diyor abisi. 2 kadın alamamaktan yakınıyor
Bunu demesindeki hikmet sevgililik olayı olmasın diye. Çünkü sevgili olmak günah.
Ve kadınları korumak niyetiyle söylüyor bu sözleri. Siz onun sözlerindeki derinliği anlayamazsınız.
Dünya gerçekten de acayip bir yer olmadı mı?
Zina edenlerin sayısı, gayrimeşru çocukların sayısı arttı, çocuklarına maddi manevi sahip çıkmayıp, çocuğuna nüfus cüzdanı çıkarmayan insanlar varken iki, üç ya da dört evlilik yapmak daha etik değil mi? Hangisi daha etik, başka bir kadınla zina edip, gayrimeşru çocuklar dünyaya getirmek mi? Yoksa bir kadını nikahına alıp, haklarına sahip çıkıp, çocuklarınla alakadar olmak mı?
Ayrıca iki kadınla ya da üç kadinla evlenen bir erkek hanımları arasında maddi, manevi ayrım yapmayacak.
Birine ev alıyorsa diğerine de ev alacak. İslam'da şart böyledir.
Sizin hiçbir beyaniniz benim ona olan sevgimi azaltamaz.
Fethullah Gülen'le de kendisini aynı kefeye koyamazsınız.
Mahmud Efendi kendisi alimdir ve dürüsttür, kendisi hiçbir yere kaçmadı, her zaman meydandaydı, yanlış bir davranışı olmadı ki, niye kaçsın. Hocamızın mekanı cennet olsun inşallah diyorum, sizi daha fazla konuşturarak günaha girmenize sebep olmak istemem
Cevap
2Cevap
Erdogan bile cenazesine gitmiş. bir şey düşünmüyorum
Eksik kalır mı.
Mafya Tarikat Cemaat Yerli Soros Terör Örgütü Hesap Verecek
Kim bu cano, neden ilgi gördü
Allah nur içinde yatarsın mekanı cennet olsun
Umrumda değil 😒
Allah rahmet eylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?