Motosiklet dünyasının vazgeçilmeziydi şahsen benim için öyleydi kaza anındaki hızı 234 km diyorlar telefondan belli olmuyor ama her yer bunu gösteriyor açık konuşmak gerekirse kaza değil intihar böyle bir profesyonel sürücü böylece bir amatör hatayı yapamaz ya psikolojik ya da stresten intihar diye yorumluyorum adamın altında 150'lik fren var 2 bassa kurtulurdu yakınlarının Başı kendisinin de mekânı cennet olsun
Güncellemeler
10 ay
Dipnot olarak şunu ekleyeyim tabii ki gözüne ecel perdesi de inmiş olabilir
Güncellemeler
10 ay
Yakınlarının başı sağ olsun*
Deniz Servan Narin'in ölümü hakkında ne düşünüyorsunuz?
İntihar edene değil sebep olanlara Rabbim aynısını yaşatsın ne diyelim intihar eden çok insanda var bilemeyiz belki motorcu da intihar etti bilerek hız yaptı bıraktı kendini
Haklısın birisi de öyle demişti valla üzüldük ne diyelim adam İstanbul'a taşındığı günün ertesi sabahı öldü son videosunda hakkımızda hayırlısı olsun diyordu hayırlısı buymuş demek ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Motora binince hız yapıosun o ses o gidiş tabi kaza bu
Hızın sesin önemi yok hız biraz fazla ama bu adam 201 km'de tek teker yapmış birisi intihar etti diye yorumluyorum
Olabilir o da ne diyeyim psikolojik çok kötü bişey düzelmiyor aq kafası ne yaparsan yap bende aynıyım
Zor agam zor ya
İntihar edene değil sebep olanlara Rabbim aynısını yaşatsın ne diyelim intihar eden çok insanda var bilemeyiz belki motorcu da intihar etti bilerek hız yaptı bıraktı kendini
Aga o net intihar ya da ecel perdesi dikkat dağınıklığı falan bahane hepsi ecelden olmuyor mu zaten
Adam eski videolarında borçlarından bahsediyordu 1 milyon üzeri vergi borcu varmış cezalar hariç
Tabiki
234 km hız yapan adam kendini düşünmüyorsa ben mi düşünecem mk
Reis işte adam profosyonel sürücü olduğundan dolayı korkmuyordu da intihar gibi video
Videosuna baktım ama hızı 234 değil normal hızda giderken duran tıra arkadan çarpmış. Dikkatsizlik sonucu Allah rahmet eylesin.
Valla reis haklısın bana da çok 234 gelmedi maks 100 falandır denilecek söz yok Allah rahmet eylesin
Arkadaşlarla gezerken tırı görmemiş olabilir
Reis birisi navigasyona bakıyor diyo birisi dikiz aynasına adam dümdüz yolda ne navigasyonuna bakacak önünde tır var asfalt yol
Bide tır önüne çıkmış diyolar aga zaten o tır oradaydı millet prim uğruna g0tu başı sattı ne diyeceğini şaşırdı
Arkadaşlarla gezerken sağa sola baktı önündeki tırın gittiğini düşündü dikkat edemedi. Oluyor yolda giderken duran arabayı gidiyor gibi görüyorsun
Haklısın birisi de öyle demişti valla üzüldük ne diyelim adam İstanbul'a taşındığı günün ertesi sabahı öldü son videosunda hakkımızda hayırlısı olsun diyordu hayırlısı buymuş demek ki
Video izledim hız abartı, kafasımı dalgındı acaba eceli gelmiş
Ya ecel perdesi indi gözüne ya da intihar başka açıklaması yok bu videonun
Kendisini takim ederim intihar edecek bir adam değildi
Eski takipçisiysen anlarsın olayları eski videolarında borçlarından bahsediyordu 1 milyon üzeri vergi borcu vardı cezalar hariç
1 milyon için o nun gibi bir adam intihar mı eder buna mı inanıyorsun? Takipçilerine motor hediye ediyor
Bilader tek derdi 1 milyon olsun bu adamın sıkıntıları vardı belli
Muhtemelen dalgınlığına geldi Allah rahmet eylesin racing motor pişmanlıktır her zaman diyorum
Bu çocuğu bana Kasım ayı gibi bir arkadaş izletti dedim bu cok yaşamaz
Dediklerim çıkar
Abicim 40 yaşındayım ben tmf de hakem olduğumda sen hayatta bile degildin kumda oyna
Niye yapamaz profesyonel adam hiç hata yapmaz diye kaide mi var? Kısaca gereksiz yapılan hiç ecele götürür. Allah rahmet eylesin
Olum videosunun linki var mı
Link yokta videosu var direkt çok abartılacak video değil
Nerden izleyebilirim
Telegram kanallarında paylaşıyorlar 2-3 deniz servan videosunun altına git bulursun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!