Ah be kızım senden kim ne istemiş olabilir.

Ah be kızım senden kim ne istemiş olabilir.
Ağa denen deyyusun idarezinde olan yerlerde bu tip olaylar olağan ne yazık ki.. Çoğu kız çocuğuna nüfus kağıdı bile çıkarılmaz çoğu zaman.. Ben şahid oldum bize gelen bir kadın vardı temizlik için 7 yaşında kızı vardı nikahsız kocadan.. Kıza nüfus kağıdı çıkardım okula yazdırdım.. Bir hafta sonra bir deyyus geldi kardeşime nasıl nüfus kağıdı çıkarır okula yollarsin dedi onu satmıştım dedi.. Nasıl katil olmadım bu gün bile şaşıyorum... Sözün özü bu Ağa ve şeyh köpekleri oldukça bu ülke adam olmaz.
Maalesef bunu zaten bekliyorduk haberlerde gördüm sabah muhtemelen cansız bedeni gece oraya bırakıldı.. inşallah en kısa zamanda kimin parmağı varsa hepsi tutuklanır..
El kadar çocuğun canını almak.. Yaradan bunun hesabını sormayacak mı isterse bin yıl namaz kılıp oruç tutsun artık bir fayda etmez insanlarımız bunu unutmuş şeytanın kölesi olmuş
Cevap
6Cevap
basina ne geldigini dusunmek bile istemiyorum, su an yasiyor olmamasi inanilmaz can yakiyor. aile ici bir sey muhtemelen ama umarim da degildir, ne denilebilir ki cok yazik
Çok üzülerek tecavüz vardır işin içinde... Ona kim ne yaptı da bulunmaz kolay kolay... minişim benim sahip çıkamadık bulamadık seni
Kesin yakın çevreden birisidir, Müge Anlı’da diğer benzeri olaylarda da hep aile içinden çıkmıştı.
İşin ucunda kuran kursunda yaşanan bir şey çıkarsa şaşırmam.
Görmemesi gereken bir şey görmüş muhtemelen, aradan kaldırmışlar çocuğu.
Aa çok üzüldüm ya çocuklara uzanan elleri bi koparsalar kesseler keşke nasıl bi cehalet bu ne istediniz ufacık savunmasız bedenden
AKP-MHP Faşist İttifakı Yıkılacak Kayyumlar Defol Gidecek
Annesiyle amcasini basmis kendi akrabalari oldurmusler
Şerefsizler namussuzlar diri diri yakmak lazım bunları
Ya bişey sormak istiyorum bi okulun öğrencilerine nereden bakabilirim
Gül gibi çocuğa nasıl kıydılar çok üzücü
Neymiş peki sonuç
Sanırım katil hala belli değil.
Tecavüz olabilr
Amcası ve annesi %100 suçlu.
Köyler kapatılsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?