Gerçekten insanın aklı almıyor 8 yaşındaki bir çocuk nasıl katledilir? Nasıl kıyılır nasıl bir vicdan bu? Daha kaç çocuk katledilecek? Ne zaman korunabilecek tüm çocuklar!
#çocuklaradokunma
#çocuklaradokunma
Hayvanlarda bile kendi yavrusu olmasa bile bir korumasız hayvanı görünce onu koruma içgüdüsü doğuyor. O yüzden katillere, canilere veya onlara yardım edenlere insan demiyorum ben, vicdansız yaratıklar diyorum. Hayvandan bile aşağıdır onlar.
Bu türk milleti ne zaman düzelirse ama genel olarak hersey de tamamen düzelecek bu millet isine geleni yapip isine gelmeyeni yapmayacak dogru düzgün yasayacak yanlışa yanlış diyecek dogruya yanlis yanlisa dogru demeyecek kendi kendine gore bana bu dogru bu yanlis demeyecek ama bu millet düzelmez bu saaatten sonra
Cevap
8Cevap
Organlarını mı almışlar.
Memlekette adalet diye bişey kaldı mı ki?
Devleti dolandıran insanları dışarı çıkartan adalet, harbiyeden mezun olurken yav askerleriyiz diyen öğrencilerle uğraşıyor.
Bu Memleket daha iflah olmaz.
"Mustafa Kemal Atatürk" bunu niye "yav" diye sansürlüyor bu site?
Bunun çocuğu mocugu yok sokaktaki hayvanlara bile işkence ede ede öldürüyorlar kadınlar bile öldürülüyor sadece çocuk değil..
Cinayetleri cinsiyete ve yaşına göre ayırmaya devam eden cahiller olduğu sürece bitmez
Şuanki cinayetten bahsettiğimi anlayacak kadar zeki olan insanlarla denk gelmek istiyorum.
Okuduğunu anlamıyor musun
Ben de ondan bahsediyorum
ya prim kasmaya çalışan kuzum evlatlaeını görmekten sinirlerim bozuldu aq gariban kuzum çocukları
İnsanlar sapkınlık peşinde artık şaşırmış.
Allah korusun.
Olayı kapatıyorlar. Gündem yoğunken bulundu haberi çıktı arada kaynatacaklar.
Yazıklar olsn bu insanlığa
Korkunç bir ülke
Diyarbakır insanından her şey beklenir hanımefendi
Köyü komple topllayip yakacaksin
Devletimiz gerekeni yapacaktır
Mustafa Kemal Atatürkün askerleriyiz
Çok üzüldüm ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?