- Gündem konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılKüçük bir köyde, inanılmaz bir cehalet ve kötülük ağı var. Daha can sıkıcı olan ise savcılığın talimatıyla olaya gizlilik kararı getirilmesi.
Kim, kimi, kimden koruyor?
Bu çocuğun ve bunun gibi nicesini hastalıklı emelleri için öldüren, bu ölümün yardımcısı olan, bilen ama söylemeyen, duyan ama haykırmayan her kim varsa umarım en beter acıları çekerek yavaş yavaş geberir giderler!63 Yorumla- 1 yıl
Devlet, neden böyle cani pislikleri hep koruması altına alıyor buna da anlam veremiyorum...
- 1 yıl
Çünkü AKP'nin yıllardır kirli hesaplarla parasını yediği, yedirdiği, rant ile yolunu çizdiği aşiretler, yapılanmalar ve böyle hastalıklı aileler var.
- 1 yıl
Haklısınız
En İyi Cevaplar
1 yılMerhaba Hocam,
Ne diyebilirim ki!
Allah bellasını versin hepsinin. Herkes elinden geleni yapmalı, çocukları korunamalı, küçüklüğümden beri elimden geldiğince korumaya çalışıyorum!
Denk gelsem parçalarım!
Geçen parkta iki kadın geldi çocuklara kızıyor, çocukları tanımıyorum ve kadınları tanımıyorum!
Dedim siz kimsiniz, çocuklara niye kızıyorsunuz, dedi ki biz ailesiyiz çocuklara kaş göz yaptım, evet abi dediler!
Bana sordular sen kimsin, buraların insanıyım dedim! 😅
Şimdi o teyzeleri sürekli çay ikram ediyor, çocuklarıma normalde kızarım ama senle konuşsunlar diyorum diyor. Abinizi unutmayın diyorlar, ha bire ikramlar yapıyorlar masalarına çağırıyorlar! 😅
Yüzmeyi tam bilmiyorum, ancak bostancı da iki tane genç kurtarmıştım..
İyilik bulaşıcıdır, herkes bir şeyler yapsa daha çok çocuk insan kurtarabiliriz. Kadınlar yapmasın, dikkat etsin, ben erkeğim bana bir şey olmaz! 😅10 Yorumla
1 yılAşırı üzücü ve çok korkunç bir olay. Ne yazık ki bir değil, iki değil. Binlerce böyle olay. Bu çok korkunç. Bu kötülüğü yapan canlılar insan değiller. İnsan olamazlar. Çok başka bir yaratık onlar. İnsana, canlıya, güzelliğe, değerlerimize düşmanlar. Bu tür yaratıklar salt kötüdür. Katildirler. Herkesi insan sanmamak gerekir o yüzden. Önemli olan nasıl göründüğü değildir canlıların. Beynidir dikkat etmemiz gereken yer. Bazı beyinler katildir, seri katildir, patolojiktir. Sapkındır, sadisttir. Suç üretir. Suç için vardır. Onları insan yerine koymayın o yüzden lütfen. Vahşi türleri insan toplumundan çıkarıp atmak tüm canlılığın, yaşamın ve hayatın en öncelikli görevidir.
12 Yorumla- 1 yıl
Görünüşe göre herkes insan ancak içinde sadistçe duygular barındıran o kadar insaniyetsiz cani var ki ne desek eksik kalır...
- 1 yıl
Evet yaa, çok kötü gerçekten öyle maalesef.
1 yılBazı olaylar sürecinde toplum olarak etkileniyoruz, günlerdir herkesin takibinde olan bir olay yine bugün toplumca üzülmemize yol açtı. Olay hâlen kesin sonuca varmadı, birçok yönden sorgulama devam ediyor. İbretli bir durum. Herkes kendi çocuğuna daha fazla dikkat etmeli.
11 Yorumla- 1 yıl
Aile çok önemli.. Ebeynlerin tutumu.. Narin in ailesi bir çok yönden hatalı anne ve baba özellikle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Gündem konusunda 913 cevap paylaştı.
u 1 yılÇok üzüldüm haberlerde aralıksız veriliyor bir an önce tüm detaylarıyla aydınlatılmalı, çok ağır cezalar olmalı cocuklara karşı işlenen suçlara karşı ve tüm indirimlerden muaf tutulmalı.
25 Yorumla- 1 yıl
Bence çocuk öldürmenin cezası olamaz idam artık yasaya konulmalı. Yoksa bunların önünü alamayız. Daha çok canlara kıyılır devlet adeta böyle canilerin ekmeğine yağ sürüyor bu da düşündürücü:/
- 1 yıl
Ne yazık ki yasak var hala belli ki ortalık baya kaynayacak. Çok ağır şeyler yapılmış o çocuklara. Ayrıca hdp'nin de bu olayı ırkçılık olarak kullanması işleri çok karıştıracak. Dünki haberleri görünce aklıma gelen Narin'in ailesinin bunlara fon olacak malum işlerden birini yaptığı ve saçma olaylarla dikkat dağıtılarak bunların üstünün kapatılması.
- 1 yıl
- 1 yıl
En kötüsü cahil değiller cahil olsalar bu kadar olayı saklayamazlardı. Kimleri kimlerin ne olayları çıkıyor köydeki bir ailenin bu kadar kendini yasalardan ayrıştırabilmesi normal değil. Normalde kırsalda yaşayan varsa bilir bir taş oynatsan jandarma hemen kontrole gelir fakat burada kontrol yok. aksine bundan önceki tüm cinayetlerin üstü örtülmüş.
- 1 yıl
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAile içi istismar sonucu bu tarz olaylar sıklıkla oluyor gadası
Biran ince cahillikten uzaklaşmamız gerekiyor13 Yorumla- 1 yıl
Konu istismar değil aile içi bir olay gibi duruyor cahil bir aile.
- 1 yıl
Bekleyelim ne sonuç çıkacak
- 1 yıl
:(
1 yılHepsinden önce artık bi yaratıcı olduğunu düşünmüyorum.
Çocuk öldürenler, hırsızlık yapanlad, cinayet işleyenler vs bir sürü kötü pislik şey oluyor ve bunların cezası da yok başka bişeyi de. Kimse bana çıkıp öbür taraf vs demesin. Bu kimin sınavı? Minicik bir çocuk öldü! Bu kimin sınavı?21 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum böyle bir şeyin cezası olamaz, bu evrende yaşamamalı cellatlar.
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılCoxuk olunca daha üzücü oluyor ama cinayetin her türlüsü kötü fakat bu insan öldürme cinayet meselesi insanlık tarihi kafar eski dünya da yaşam kardeş katli ile başladı. Demekki bunlar hep oldu olacak asıl mesele bizim buna verdiğimiz ya da vermediğimiz tepki ve cezalar da. Bir çocuğu öldüren kişiyi idam edemiyorsak çok yazik
23 Yorumla- 1 yıl
Hepsi acı ancak çocuk ölümü çok acı derin yaralar bırakıp insanlığı sorgulatıyor. Küçük bir bedenin ölmesi kime ne verecekti, kime ne kazandırır. Çok zalimce. Hükümet idamı getirmeli ki böyle insanlar, korksun en azından çocuklardan, kadınlardan, canlılardan o kirli ellerini çeksinler.
- 1 yıl
Hepimiz böyle istiyoruz ama kıyamet kopana kadar devam edecek. Kötülük bitmeyecek. Dünyanın her yerinde her gün onlarca yüzlerce binlerce cinayet tecavüz... ama ne olacak biliyor musun Allah bunun hesabını iyilerden soracak. Onlar kötüydü Kötülük yaptı ama siz iyiler he yaptınız diyecek
- 1 yıl
Ebeynler, bile seyirci kalmasaydı belki de bunları o amca göze alamazdı.
Mevcut iktidarın parasini yediği asiretlerdir, idam yasasını 2004 kaldırdılar, yargılanmamak için, bu iktidar gelene kadar bu kadar kadın cinayeti ve çocuk istismarı yoktu, bop es baskaniydim diyen ve Yahudi üstün belgesi olan birinin kuranla çıkması onu dindar yaptı, halkı bozdu kanını emdi. Alın size yeni Türkiye tek adam
21 Yorumla- 1 yıl
Canım benim laikliğin olmadığı bir yerde hak hukuk siyaset geriye hiçbir şey kalmıyor. Balık baştan kokar. Saraylarda saltanat sürmekle olmuyor o işler..
1 yılÇok üzüldüm... İyi bişey beklemiyordym o kadar gün sonra. Ama leylanın cinayeti gibi bu da aktaba kurbanı belli. Bazı bölgelerde sadece akraba olmak susmalarına neden oluyor. Şimdi bunlar tutuklansa bile kamuoyu baskısı ile olur sonra salınırlar. Olan çocuğa oldu işte 😕
11 Yorumla- 1 yıl
İtiraflar yeni yeni gelmeye başladı yani tahmin ettiğimiz gibi çuvalı veren Amcasıymış.
Gündem konusunda 386 cevap paylaştı. Allah belalarını versin idam gelsin artık yeter nedir bu çocukların kadınların masumların çektiği o köyüde ya benzin döküp yaksınlar ya da ülkeden silsinler 19 gün ya lan 8 yaşında bu çocuk ne yaptı ne Allahın cezaları çok öfkeliyim ne olacak bir arkadaş durumuma yazmıştı diğerleri unutuldu bu da unutulur dedi bir insan olarak utanıyorum kendimden 😡
12 Yorumla- 1 yıl
Ben bu çağdan etimle kemiğimle nefret ediyorm.
1 yılpopiş kadar yerde "kabile" halinde fail erkeği korumak için ağız birliği yaptılar en başından.
Çocuk kurban edildi koca bir köy sustu. O suskunlukta hangi aile bireylerinin adı saklı , hangi kirli günahı sobeledi de kızcağıza kıydılar! Allah belalarını versin başka ne denir bilmiyorum.12 Yorumla- 1 yıl
Popiş ne ya zaten sinirlerim tepemde
- 1 yıl
Böyle aile olmaz olsun..
Böyle canileri besleyip sıcak yatak verip ve önlerine sıcak yemekler koyup senelerce bakıp sonrada adalet yerini buldu rahat uyu diyeceğiz. Daha önceki ölen çocuklar gibi, genç kızlarımız ve daha nice küçücük çocuklar vb. Bir ülkenin adaleti bu kadar kötü olamazdı...
22 Yorumla- 1 yıl
Bu ülkeyi yaşanılır kılan bir değer göremiyorum.. Bir ülkenin, vatandaşına bu kadar düşmanca yaklaşması düşündürücü..
- 1 yıl
Bir ülkeyi ülke yapacak hiç bir unsur maddeler kalmadı. Ne gençlerin hayallerini gerçekleştirebilirsin, ne onların eğitimini güzelleştirebilirsin, ne adaleti sağlayabilirsin ne kadınları koruyabilirsin, çocukları koruyamazsin, cinayetlerin önüne geçemezsin suçlular dışarıda gezer yazık vallahi billahi yazık bu ülke bunlar yaşansın diye kazanılmadı.
Gizli Üye(25-29)1 yılKorkunç bir şey dünyada her gün olan da bir şey ne yazık ki bence artık yava yavaş insan nüfusu azaltma projesine gidilmeli nüfus azalmadikca böyle pisliklerin sayısı gün geçtikçe çoğalacak yozlaşma aratacak suç artacak dünya nüfusu azaltılmalı insanlar bı düzene sokulması en ufak bir suç dahi ağır cezalarla cezalandirilmali
12 Yorumla- 1 yıl
İnsan nüfusu değil de caniler yeryüzünden silinirse derin bir nefes alacağız. Bu ister idamla olsun ister, kuvvet kullanmayla..
Cevap sahibi1 yılBir şekilde yapılmalı bu zaten bu proje icin yıllardır planlama yapıyorlar üst güçler öyle az buz bir rakam da değil 8 milyar nüfusu yarıya indirecek derecede olacak ama bakalım ne zaman ben şahsen çok istiyorum
Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. düşüncem yok. bu ülkede birini bilerek öldüren, işkence edenlere karşı bir şey yapılmadığı sürece biz daha çok böyle cinayet haberleri görürüz. düzgün bir şekilde ceza olsaydı bu haberleri görmezdik, az görürdük.
11 Yorumla- 1 yıl
Kendi oğulları kızları konu olunca özel uçaklar tutan saraylarda yaşayan devlet, konu bsşkasının çocugu olunca süt dökmüş kediye dönüşüyor.
1 yılBu olay beni etkiledi baya. Çok üzüldüm, bir insan nasıl bu kadar vahşi olabilir anlam veremedim. Allah kimsenin kalbinden merhameti eksik etmesin.
Sebep olan ve çanak tutanlar aynı sonu yaşaması dileğiyle.
11 Yorumla- 1 yıl
Ben de oldukça sarsıldım. Bir çocuğun, kime ne zararı vardı. Bunlar , hep zalimce yetiştirilen aile ve merhametten yoksun bir çevreyle olmaktan.
1 yılşu an adli tıpa götürülmüş... Vali de açıklama yapmış üstü taşla kapatılmış diye. Gereğini yapamıyorsanız, o taşlardan birini de siz koymuşsunuz sayarım diyemiyorsak insanlığımızdan şüphe edelim.
21 Yorumla- 1 yıl
Amcası yapmıştır bence. Fazla canice yanlarına kâr kalmaz inşallah bu durum.
Amcası ağır şüpheli olarak gözüküyor. Failleri en ağır şekilde cezalandırılmalı.
artık şu adalet sistemi masum insanları korumalı (!)anca parası olana işliyor şu adalet zımbırtısı
11 Yorumla- 1 yıl
O kadar doğru ki ne yazık ki 🤦♀️
- Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılÇocuklarını koruyamayan bir ülke. Birine zarar verilebilie ama devlet öyle bir yaptırım yapar ki bi daha kimse cesaret edemez. Bu kaçıncı narin bu kaçıncı bebek. Ne zaman duracak, nasıl duracak
13 Yorumla- 1 yıl
Devlet o yaptırımı yapmak yerine suçluyu koruduğu takdirde bu ülke, bir halt etmez.
- 1 yıl
Daha çok okur, üzülür yanarız bu haberlere
- 1 yıl
maalesef:/
Ne olduysa çevresindeki insanlar tarafından yapıldı bence, umarım bu cinayetin üstü örtbas edilmez ve bütün suçlular en ağır cezaları alırlar..
11 Yorumla- 1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum, en ağır şekilde cezalandırılır inş. 🙏
1 yılEn kısa zamanda bu meleğe kiyanlarin aynı şekilde yer yüzünden yok olmalarını diliyorum Allahtan. Yok olsunlar çocuklara ve masumlara ve hayvanlara kiyanlar yok olsun yeryüzünden ayit oldukları cehenneme atılsınlar biran önce sonsuza kadar acı ve ızdırap içinde. Amin 😔
11 Yorumla- 1 yıl
Aminnn inşallah... Çocuklara Uzatılan o kirli eller kırılsın..
u 1 yılÇok üzüldüm, yakından takip ediyordum olayı, ben canlı bulunur belki diye umut etmiştim. Çocuklar ölmemeli..
24 Yorumla- 1 yıl
günlerce bekledim belki biri saklamış çıkar bulunur diye.. O kadar dua ettik sonuç iç kanatıcı..
- 1 yıl
ne istiyorlar küçücük çocuktan.. hayvanlardan.. Narin şimdi cennetin kapısında, ona kıyanların hesabı çok çetin olacak. Şeytan insanların yaptıklarını görünce kendinden utanıyordur.
- 1 yıl
Şeytanin yeryüzündeki temsilcileri yemin ederim şeytana bile gerek kalmadan gerçekleştiriyorlar. Öldürüp gömenden tut yakıp yıkana kadar... Kendi cehenneminde yansınlar inşallah.
- 1 yıl
Amin..
1 yılAdında Adalet olan bir partinin aslında bizi karanlık bir kuyuya attığının göstergesidir. Yazıklar olsun.
28 Yorumla- 1 yıl
Onların adeti yalnız kendilerine.. Kör kuyularda kalsınlar inşallah.
- 1 yıl
İnşallah Bihter, çok üzüldüm bu acı haberi görünce ancak Türkiye'de Narin gibi daha yüzlerce çocuk tarikatların hışmına uğramıştı, umarım artık duyarsız kalmaz bu millet 😔
- 1 yıl
İnsanlar ölüyor kimse duyup görmüyor, bir kişinin buna el atması lazım artık yoksa bu çığlıklar hep bertaraf edilecek.
- 1 yıl
Kesinlikle öyle. En çokta bunları bilip çaresiz olmamız. İnsanlar paylaşımlar yapıyor (sözüm meclisten dışarı) üzülmüş gibi mış gibi yapıyor ama 1 gün sonra 1 hafta sonra her şey unutuluyor.. 😔
- 1 yıl
Unutursak kanımız kurusun.. Bir çocuk ölüyor bu unutulamaz. Küçük bir beden☹️
- 1 yıl
Ne demek istediğimi 1 hafta ya da 1 ay sonra çok iyi anlayacaksın sevgili Bihter, bu ülkede daha önce de yüzlerce çocuk hayatını kaybetti, ne oldu? Hiç bir şey. Tarikatlara cemaatlerin tekelinde olan yerlerde onca şey oldu mesela, ne oldu hiç bir şey. Onun için sen ben unutmayız ama halkın büyük çoğunluğu vurdumduymaz, ilgisiz halde maalesef
- 1 yıl
maalesef diyecek söz bulamıyorum.. Öyle olanlar utanmalı..
- 1 yıl
Onların utanacak yüzü olsa böyle davranmazlardı...
- Gündem konusunda 423 cevap paylaştı.
1 yılKüçücük kızın cesedi deforme olmuş melek gibi kıza kıydı insan görünümlü şeytanlar Allah belanızı versin😡
21 Yorumla- 1 yıl
Allahın adaleti var iyi ki mutlaka tecelli edecektir inanıyorum... :/
- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılçocukları öldüren ve taciz edenlerin cezası direkt ölüm olmalı. çocuğa zarar veren birinin yaşamaya hakkı yok.
22 Yorumla- 1 yıl
Çok alçakça.. yaşamayı hak eden onca insan varken bu insanların yaşıyor olması bile dünya düzenine aykırı..
- 1 yıl
aynen öyle
1 yılNe düşünecem.. Faillerini şehir meydanında halkında içine bırakıp linç ettireceksin.. Başka çaresi yok.. Adelet her zaman hukuk önünde tecelli etmemeli.. Belli suçların cezasını halk vermeli.. Müebbet bile alsalar kimsenin içi rahat etmeyecek.. !!
11 Yorumla- 1 yıl
Ancak aynı yerden kanarsa caniler , o zaman rahat bir nefes alacağız.. Katılıyorum, biri kuvvet kullanmalı artık.
1 yılbu iş içinde parmağı olan (genel olarak çocuklara bu şekilde davrananlara ) bütün suçlulara ötenazi yapılmalı
11 Yorumla- 1 yıl
Ben de Diyarbakır'dayım Narin güran selâsıyla uyandım bu sabah acı vericiydi.
1 yılKüçücük çocuklara kalkan eller kırılsın. Ölünce toprak bile almasın inşallah. Minik meleğe insan nasıl kıyar. Dünya boktan bir yer!!!
11 Yorumla- 1 yıl
Dünya güzel insanlar cani dünyayı yaşanılır kılmayan da bu🤦♀️
İdam şart, kim yaptıysa yapanlarla birlikte tesbit edilip diri diri yakılsın küllerini denize atılmasını temenni ederim..
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Gündem konusunda 346 cevap paylaştı. O katilleri tek tek bulup gırtlaklarına yapışma düşüncesi çık aklımdan...
Ailelere çok şey düşüyor gözlerinden bile sakınmaları lazım14 Yorumla- 1 yıl
Aile zaten yılanın başı bu olayda:(
- 1 yıl
Aslında çok şey var da diyen yok saklıyor aile çelişkili.
Çocuğa yapılan tecavüz, cinayet, eziyet kesinlikle bunlar idam edilmesi. Hapiste bunlar beslenmemeli, nefes almaya hakkı yok bunların.
11 Yorumla- 1 yıl
Gebersinler
- Gündem konusunda 455 cevap paylaştı.
1 yılÇocuk ya bu, dünyanin en adi insanı olsa bile bi çocuğa zarar veremez ya bunlar nasıl bişey küfürsüz cümle zor kurdum
11 Yorumla- 1 yıl
Haysiyetini kaybetmiş insanlar için cümle kurulmuyor gerçekten...
iyili Allahin adaleti var iyi ki cehennem var iyi ki ölüm diye birsey var yoksa bu pislikleri napacaktik
11 Yorumla- 1 yıl
İlahi adaletin olması güzel, kul yaşattığını yaşamadan ölmez.
u 1 yılİdam gelmeli net başka çözüm yok ben olsam hiç acımam idam tekmeyi ben vururum😌
215 Yorumla- 1 yıl
İnş artık öyle bi yasa gündeme gelir, pek umudum yok ülkeden gerçi.
- 1 yıl
Benimde umudum yok şu an ciddi herşeyi şaşkınlıkla izliyorum hırsızların dışarda olması bu o sasirmiyorum artık
- 1 yıl
- 1 yıl
Yeryüzünde yaşayacak yerleri yok..
- 1 yıl
Ben olsam direk idam ben benim vergimle böyle pisliklerin yaşamasını hapiste bakılmasını istemiyorum net
- 1 yıl
Olması gereken bu idam. Yani hapiste bile yaşamayı hak etmiyorlar bana kalırsa.
- 1 yıl
@Bihteeerrr cok doğru inşallah adalet olur
- 1 yıl
@Cendere1910 inşallah ama bu hükümet olunca yasa tasarısı olarak kalacak gibi.. :/
- 1 yıl
Olabilir boş ver şu an siyaseti herkes ne istedini artık insallah biliyordur inşallah
- 1 yıl
İnsanlar at gözlüklerini çıkarsın bir önce çok istiyorum. 🙌
- 1 yıl
Bende istiyorum ama inşallah çıkarırlar ama ümidim yok
- 1 yıl
Bu ülkeden gitmek isterdim, vstandaşına dahi saygısı yok kaldı ki hak korumaktan söz ediyoruz şurda..
- 1 yıl
Orası doğru inşallah düzene girecek
- 1 yıl
İnşallah
Kötüler İçin yaşasın Cehennem !
Ateşleri bol olsun..
21 Yorumla- 1 yıl
İnşallah 😒
1 yılAklım almıyor. Neden meleği öldürmenin cevabı nedir? İdam bu ülkede şart
12 Yorumla- 1 yıl
Şart tâbi olmalı mutlaka
- 1 yıl
Kesin
- Gündem konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılKan dondurucu, söylenecek söz yok. Katilinin en ağır cezayı almasını umuyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
İnşallah 🙏
1 yılMasumların öldürüldüğü bu dünyada neden yaşıyoruz ki 🥺
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen:/
insanlardan tiksinir olduk. pek umudum yok ama umarım gerekli ceza verilir
11 Yorumla- 1 yıl
İnşallah.
İdam cezası gelmeli. Yazık çocuğa ve çocuklara.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesınlıkle.
Bu tarz olaylar için idam gelmeli. Birinin canı bu kadar ucuz olmamalı.
12 Yorumla- 1 yıl
İdam gelmediği için zaten bu haldeyiz:/
1 yılArtık kıyamet kopsun hep beraber defolup gidelim bu dünyadan diyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Yaşanılacak yer mi bıraktılar heves mi..
- 1 yıl
İnsanlık öldü artık biz yaşasak ne olur yazık degilmi şu küçücük kıza
Bı çocuğa sigdiramadiniz o koskocaman dünyanızda or. pu veletleri şerefsiz şarlatanlar.
14 Yorumla- 1 yıl
O çocuğa kurbN olsun o aile de bu adaletsiz Evren de..
- 1 yıl
O amcayı koruyup kollayan Ailenin ta... Gelmişine geçmişine söveceksin..
bu haberi duyduğuma çok üzüldüm küçücük çocuktan ne istedi vicdansızlar ya :(
11 Yorumla- 1 yıl
:(
Ah güzel çocuk kim bilir ne kadar korktu ne acılar çekti.
12 Yorumla- 1 yıl
Allah hakkını yerde koymasın..
Gündem konusunda 812 cevap paylaştı. Allah şu yavrucaklara kıyanları kahrı perişan etsin başka da bir şey diyemiyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Allah'ın laneti onların üzerine olsun..
Gerçekten çok üzücü bir durum. Ne desek az kalır.
11 Yorumla- 1 yıl
Bu olayla sarsıldım bugün🤦♀️
Olay ne bilmiyorum knka, kim ne yapmış neden yapmış nasıl ortaya çıktı
14 Yorumla- 1 yıl
Kayıp olan bir kızımız , günlerce bulunamadı bugün de ceseti ortaya çıktı.
- 1 yıl
Amcası şüpheli.
- 1 yıl
Aynen öyle pislikler, en yakınından gelmesi aileye güveni de sorgulatıyor artık..
1 yılÇok üzüldüm gerçekten ve ülkeye idam gelmeli Allah cezasını versin bunu yapanların 😢
14 Yorumla- 1 yıl
Bence çoktan gelmeliydi. Gelmediği için ülke bu halde.
- 1 yıl
Gözlerim doldu Allah belasını versin yapanların
- 1 yıl
Ben de çok üzüldüm fazlasıyla üzücü ve 3. sınıfa başlayacaktı.:(
- 1 yıl
😥😥😥😥
Acımasız merhametsiz insanlar var bu çocuk büyüklerin bir hatasini görmüş olabilir ve oyuzden birileri tarafından öldürülmüş olabilir
Butur cinayetlerin katillerini direk asmak lazim14 Yorumla- 1 yıl
Ben de bu düşüncedeyim. Bir açık bulundu ki bu çocuk ortadan kaldırdı:(
- 1 yıl
İnşallah olmasın bu:/
Teröristlere, her türlü sapıklara ve katillere idam cezası getirilmeli bence. İdam olmadıkça canilikler bitmiyor maalesef.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYapanın @nasini avradını sülalesini 7 ceddini gelmişini geçmişini s*keyim kim yapmışsa bu küçücük çocuğa
30 YorumlaAblası ve kuzenleri de hepsi 17 yaşından küçükken intihar etmişler ya da kaza geçirmişler. Bu ailenin erkekleri deccal belli ki.
15 Yorumla- 1 yıl
Zaten aile bu yüzden cenazedan uzaklaştırıldı katılmalarına izin verilmedi. O anne ve babanın da yeri cehennem her şeye göz yumup susan dilsiz şeytandır..
- 1 yıl
Anne korkutulmuş olabilir ancak ben o anne olmuş olsam kendi ellerimle kuvvet kullanıp cezasını verirdim. Düşünün ki çocuklarınız can veriyor buna hangi anne yüreği dayanır.
- 1 yıl
Uykusunda cezasını verecekti en güzeli öyle kişiler uyumayı bile hak etmiyor.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu konuda ne desem ne yazsam boş, bence artık dünya yaşanmaz bir yer oldu, bir an önce kıyamet kopsa da neyse hesabımız versek.
10 Yorumla
1 yılÇocuklara değen her el her ruh her bedenin Allah belasını versin...
12 Yorumla- 1 yıl
Çekemediler o kirli ellerini çocukların kadınların ve canlıların üzerinden..
- 1 yıl
maalesef bu da bize bir ömür yeter
1 yılKeşke ölümü çocukların yetişemeyeceği bi yere koyabilseydik
11 Yorumla- 1 yıl
Keşke...
Kim sebep olduysa en ağır şekilde cezalandırılsın
11 Yorumla- 1 yıl
İnşallah
Gündem konusunda 393 cevap paylaştı. Bence o köyü içindekilerle yakmalılar
21 Yorumla- 1 yıl
Bir şey oluyor üstlerine ispatta olmuyor hak ediyorlar valla. Susan da dilsiz şeytandır.
1 yılah ulan ah bunu yapanlara neler yapılır varya
12 Yorumla- 1 yıl
Aynı yerden kanatmak lazım...
- 1 yıl
yav yok yok, alacaksın her yerlerini kanatacaksın yaralara tuz basıp güneşe koyacaksın beklesinler biraz sonra bağlayıp ellerindeki ayaklarındaki tırnakları yavaş yavaş çekeceksin alevli çakmağı alıp o tırnaklara tutacaksın, bayılıp ayılacaklar. en son kollarını bacaklarını kese kese öldürüp atacaksın dağa.
1 yılAdaletin olmadığı yerde cinayet olur
11 Yorumla- 1 yıl
Çok haklı bir söylem..
1 yılYapanı allah kahretsin ne diyim üzüldüm
11 Yorumla- 1 yıl
Amin
1 yılAllah yapanın belasını versin.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılİğreniyorum gerçekten
11 Yorumla- 1 yıl
Aynı şekilde
Gündem konusunda 1,7b cevap paylaştı. Amcası hizbullahçı imiş.
120 Yorumla- 1 yıl
Çocuğa kapanması için baskı bile yapılmış ondan öldürülmüş olabilir , hele ki böyleyse.
- 1 yıl
Evet, o kuran kursuna gidiyor ve ailesi Hizbullahçı açık saçlı olduğu için büyük ihtimal öyle düşünüyorum çok cahilce ve canice..
- 1 yıl
Aile içi bir olay da olabilir sakladıkları aile kapalı bir kutu 📦
- 1 yıl
Evde kaos vardı büyük ihtimalle. Çocuk uzaklaşmak istedi o yüzden katılıyorum.
- 1 yıl
Niye böyle kişiler korunuyor o da tartışılır 🤷♀️
- 1 yıl
Bu ampulü savunanlar görüp plaket versin sözde ilan ettikleri tanrılarına...
- 1 yıl
O üyenin yorumunu Kaldırdım Provokatif Paylaşım istemiyorum böyle bir günde.
- 1 yıl
@plaket lütfen rica ediyorum bu konuyu kapatır mısınız bir can ölmüş farkınds mısınız herkes siyasi düşüncesini kendine saklasın tartışma istemiyorum..
- 1 yıl
O üyeyi engel alır mısın boş konuşan demogoji yapanları sevmem.
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat