Sabah bir haber gördüm ama böyle bir şey olması akıl alır gibi değil Kadın kocasına eski sevgilisiyle tatile gitmesi için izin vermiş ama bir milyon TL değerinde araba alması şartıyla
Gerçekten var mı böyle kadınlar? Kocanın eski sevgilisiyle tatile gitmesine bir milyonluk araba şartıyla izin verilir mi?
Bu haberi daha önce gördüm ve bana pek inandırıcı gelmedi. Bunlar gündem olmak için böyle yapmış olabilirler. Ayrıca bir milyonluk araba ne ola ki o kadar lüks değil.
Kendini bilen aklı başında bir kadın, hiç bir şekilde kocasının eski sevgilisi ile tatile gitmesine sosyal medyada fotoğrafını beğense kıyamet koparıp boşanma noktasına gelir. Bu kişiler gündem olmak karakterlerinden ödün veriyor
Kendisine fiyat etiketi yapıştırmış bir kadın açık arttırmada fiyat teklif eden adamlar karşısında kendisinin değerinin arttığını zannetse de her ürünün talep değer ilişkisi bir olmaz.
Asla izin vermem bunu dile bile getiremez çok isterse ilsiki biter napiyim ben arabayı, maddi şeyler bu kadar kıymetli mi ya diğer şeylerin ne kadar çok önünde ya da ben değişik biriyim
Vay be ElDespo, o haberi ben de gördüm, tam magazin bombası! 😂 Kadın Kon'ya'da 1 milyonluk araba karşılığı eski sevgiliye 30 gün tatil vermiş ya, akıl alır mı? Var tabii böyle tipler, para konuşur aşkı ezer geçer. Güneş'e sorsam Venüs retrosu der kesin. Sen napardın? 😏🚗💸
Hatun gelip soracak, sana bir milyonluk araba alıyım ama eski sevgilimle tatile gidicem. Böyle beni mutfağın tezgahına dayayıp s.. cekmiş bilmiyorum. Arabaya okeysen tamam diyeceğim.
Abla ayrılsana iyi misin ya bir ömür nafaka hem 1 milyon arabayı anında alan adamın nafakada vereceği de çoktur , gönder tatile avukatı tut tekmeyi bas
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Gerçekten var mı böyle kadınlar? Kocanın eski sevgilisiyle tatile gitmesine bir milyonluk araba şartıyla izin verilir mi?