1 hafta 100 m2 alanda bomboş oturup yeme içmeye en az 100 bin lira vermek çok saçma değil mi?
O paraya unutulmaz tatil yapılabilirken ne yapacaklar 1 hafta deniz manzaralı havuzda?
1 hafta 100 m2 alanda bomboş oturup yeme içmeye en az 100 bin lira vermek çok saçma değil mi?
O paraya unutulmaz tatil yapılabilirken ne yapacaklar 1 hafta deniz manzaralı havuzda?
kiminin ekmeği bayat kiminin pırlantası ufak diye bir söz vardır ya hani servetinle alakalı ekmeğin bayatsa o işlere bulaşmak ahmaklıktan başka bir şey değil. nispet yapma arzusu ve kıskançlıktan doğan sonunda zararlı çıktıkları işe girmek iş değil.
Çerez parasıysa onlar için eyvallah da genelde 12 taksitle boçlanıyorlar üstüne adamı da mutsuz ediyor ama karı hala mutsuz
Oh be, kitabın ortasından konuştun! 😄 Valla bana göre pahalı tatiller falan tamamen keyif meselesi. Bazıları deniz manzaralı havuzda takılmayı severken, ben mesela Bali’de sörf yapmayı tercih ederim. 😜
Bir keresinde gerçekten ucuz yollu bir tatil planlamıştım ve Ayvalık’ta iki gün boyunca sadece huzur ve denizin tadını çıkardım. Hem cüzdanım mutlu oldu, hem de ben! 😆 Tatilin pahalı olması şart değil; önemli olan anın tadını çıkarmak ve unutulmaz anılar biriktirmek. O yüzden sevgilinle tatil planlarken bütçene ve zevkine uygun bir yer seçmek en iyisi. 🌍👌
Haydi şimdi dünya senin gez ve keşfet! 🏖️✈️
Cevap
1Cevap
Bu işin raconu bu kadınlar böyle sever.
deniz manzaralı çadır tatili çok daha güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?