3 ay

Sevgilimin abisine aşık oldum, gizli ilişki yaşıyorum, ne yapmalıyım?

Yargılanmadan önce iyice açıklamak istiyorum. Üniversitedeyim ve büyük sınıflardan bi çocukla tanışmıştım, adını Ali diyelim (şu anki sevgilimin abisi olur kendisi). Ben Ali'den çok etkileniyordum, çok hoşlanıyordum ama Ali bana çok fazla yüz vermiyor gibiydi, böyle daha çok arkadaşı olarak konuşuyor gibiydi, zaten sonrasında kız arkadaşı olduğunu öğrenmiştim. Bi ortamda da beni kardeşiyle tanıştırdı, (şu anki sevgilim yani) adını da Mete diyelim, hani siz beraber çok iyi olursunuz der gibi. Biz de Mete'yle bir iki tanışmaca derken sevgili olduk. Sonrasında Ali sevgilisinden ayrıldı ve ben ne zaman evlerine gitsem (aileleriyle yaşıyorlar, ikisi de aynı evdeler) Ali ile aramızda bi çekim oluştuğunu hissetmeye başladım. Herhâlde ben kafamda kuruyorumdur diye görmezden gelmeye çalıştım ama Ali sürekli bana yeşil ışık yakıyor gibiydi, ama sonra birden benden uzak tutmaya başlıyordu kendini, çözemiyordum. Yaklaşık 2 ay önce sevgilimin (Mete) doğum günü için bi mekâna gitmiştik, gecesinde sevgilim fazlasıyla içip sızdı, ben ve Ali de onu eve götürdük. O gece ikimizin arasında bi şeyler yaşandı. Biraz alkolün etkisiyle olmuştu ama o an Ali'yi hâlâ atlatamadığımı fark etmiştim. Onun da bana karşı boş olmadığını da öğrendim. Sonrasında birbirimizden uzak durmaya çalıştık ama başaramadık, Mete'nin de duygularını kırmak istemiyorum ve ondan ayrılamıyorum. Ayrılırsam sorgular, ondan ayrılıp abisiyle beraber olduğumu öğrenirse çok üzülür diye ne yapacağımı bilemedim. Ali'den uzak duramıyorum, hem seviyorum onu hem de çok zevk alıyorum ondan. Mete'den gizli buluşmaya çalışıyoruz sürekli ama çok zor olmaya başladı. Ne yapmamı önerirsiniz?

Sevgilimin abisine aşık oldum, gizli ilişki yaşıyorum, ne yapmalıyım?