Hakan Sabancı’nın aşk geçmişini Marmaray hattı gibi grafiğe dökmüşler ve X’te resmen ortalık karıştı 😅 Jurnal Haber’in paylaştığı “aşk geçmişi grafiği” bir anda viral oldu, milyonlarca görüntülenme aldı. Linki de bırakıyorum:
— https://twitter.com/jurnalhabertr/status/2025901838759841893
Grafikte yıllara yayılmış ilişkiler, renk renk çizgiler, yan yana dizilmiş isimler… Tam “romantik CV” gibi duruyor. Yorumlarda “Marmaray durağı gibi”, “parasının satın alma grafiği” falan yazmışlar. Bir yanda “adam yakışıklı, zengin, normal” diyenler; diğer yanda “bu kadar da olmaz” diye gömenler var. Klasik sosyal medya ikiye bölünmesi yani. 🔥
Benim takıldığım nokta şu: Bir erkeğin aşk hayatı bu kadar detaylı grafiğe dökülünce “playboy”, “çapkın”, “efsane” gibi etiketler geliyor. Aynı şey bir kadına yapılsa tepkiler çok daha sert olmaz mıydı? Çifte standart kokusu alıyorum hafiften.

Şimdi soruyorum:
Bu tarz “aşk geçmişi grafikleri” sizce eğlenceli masum bir magazin mi, yoksa özel hayata gereksiz bir müdahale mi? Ve en önemlisi, aynı grafik bir kadın ünlü için yapılsaydı tepkiler aynı olur muydu? 💭👇
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer