www.kizlarindunyasi.com/.../?pid=37042
Her yeri yapma olan bu kadın nasıl güzel diye anılır da meşhur olur ne diyorsunuz?
Her yeri yapma olan bu kadın nasıl güzel diye anılır da meşhur olur ne diyorsunuz?
Güzellik algısı günümüzde farklı kişilerce farklı ölçütlerde değerlendirildiğinden bu kızda güzel kategorisine girebilir. Ben kendisine bayılmıyorum, orası ayrı tabi..
bildigin kaşar iste
bende bugun bir eksiklik hissediyordum acaba ne diye düşünüyordum ayşenurun fotosuymuş meğerse içim öyle bir rahatladıki bilemezsin :))
cehaletmi dersin başka bişey mi bilmiyorum ama ilk kez gördüm ben bu insanı :D güzel karı değil ama.. tipik sarışın hıaaa :D
Cevap
16Cevap
özlemi tek geçerdim be, sağolsun kardeşlerim yüzünden her gün bunu izlemek zorunda kalıyordum ama bunun stilde biraz iyiydi sanki ama az da değilmiş pozlara bak sen
Guzellik dogal olunca guzel, bu kiz zoraki olmaya calismis, annesinin makyaj malzemelerini calip abarti boyayan kucuk kiz cocuklari gibi olmus :D
Nefret ediyorum şundan. Ka*arların önde gideni. Instagramdakı eski paylaşımlarınada baktım varya. Neyse
Bir ara izliyordum programı kız zaten güzel değil çekici
ne meşhuru bir kaç kişi götürür bunu sonra bir yere bırakır :) nice meşhureler gördük nerde kimse yok piyasada?
allahım sana şükürler olsun bana bu hayatta daha büyük dertler verdin.
onun heryerı cıplak olsa ne olur ya suratsızın tekı
Seksı degıl Turk erkegı yeter kı meme g*t görsün hemen seksı dıye anılıyo zaten
Boya küpü bile daha güzel gözükür.
yapma falan ama güzel :D:D
Kıçını başını açan meşhur oluyor vay anam be.
İnstangram da bakmıştım uçmuş o ya
Güzelde çok plastik be, anime gibi
memesinin ucu kadar beyni yok
bu ne * korktum bildiğin
kadın tam bir keko türk milletinin zevksizliği
cok sukur bugunda baskasının adına utandık
Ben beğeniyorum iyi yani bence
toplama parçacıdan alınmış gibi
Tescilli...
neyse.
aynen
Ben beğeniyorum