PAYLAŞIMA ALEV EMOJİSİ YAĞDI
Aynur Aydın, İngilizce olarak "Aşk" yazan iç çamaşırıyla kamera karşına geçti. Instagram'da 831'den fazla takipçisi bulunan şarkıcı, pozunu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Sence abartılacak kadar güzel mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Adından söz ettirmek için dişiliğinden başka bir şey olmayan insanlara pek itibar etmiyorum. Günümüzde kadın değeri söyleminin yükselişe geçtiği bir dönemde kadınlar daha bilgece hareket etmeli ve bu tür paylaşım yapan kadınlar kendi hemcinslerinin önünü tıkıyorlar farkında değiller. Bu tür paylaşımlar ve bunlara destek verenler aslında ülkemizdeki insanların sahip olduğu normlarını belli ediyorlar.
Cidden eski sanatçıları özlüyorum
Yağar Tabi ya Abazan Sapıklardan Pisliklerden Yağıyor O Beğeniler Ulan Hemen Açık Bir şey görün ona Yoğunluk Veriyorsunuz Bi bitmek Bilmiyor Sapık erkekler Ya Yasak Günah olmasa Gözünü kırpmadan Ne Kadar sapık var teker teker ortadan kaldıririm
Pardon ama götü yok ve göbeği popon fazla. Ortada erotik bir şey yok. Kadının fotoğrafına bakarak söyleyebilirim ki güzel, reel'de ne kadar gideri olur bilemem, ama karakter açısından ucuz buluyorum.
Yoo abartılacak kadar güzel değil, ve bu şekilde iç çamaşırı ile poz vermesi de hoş değil zaten, o beğeni zaten pozuna yağmamıştır bence iç çamaşır giyip vücudunu sergilemesine yağmıştır.
Cevap
134Cevap
Bence güzel ama aşırı güzel diyemem
Gayet sıradan bir görünüme sahip ve ses olarak da ortalama birisi ha bu fotoğrafa beğeni yağmasına şaşırmıyorum çünkü etrafta her gördüğüne hallenebilen abaza çok fazla ve bazı kişiler de bunu bildiğinden sesi veya benzeri özellikleriyle gündeme gelemeyince farklı yollara başvurmak isteyebiliyorlar.
Tanımıyorum kim bu kadın.🤔 Tabi kişiliği ile değil de dişiliği ile gündeme gelenleri de tanımamak doğal bir durum.
Eksileyenler istediğiniz kadar eksilebilir benden size fırsat.. sizin de hangi tarafta olduğunuz malum belli..
yakında çamaşırsız da çıkarlar.. aman ne olcak canım denir yobaz mısınız denir😅 bu millet der
Siz dediğimi anlamadınız sanırım.. iç çamaşırsız diyorum ben anadan doğma şekil😅 kilotla değil. Bunu da normal karşılarsanız zıvanadan çıkmış durumdayız onu söylemeye çalıştım.. benim zihniyetim kapalı falan değil ayrıca yobaz da değilim. Herşeyin bir ölçüsü var yahu. Ne hale geldiniz böyle hayret ediyorum.. sizin işinize gelir evet erkek olarak kadınların anadan doğma dolaşması.. zaten sitede gelen mesajlardan da belli millet düz duvara tırmanıyor..
Arkadaşım, kimsenin bir hale geldiği yok. düşünemiyorsunuz, banane diyemiyorsun, çevrenizi yorumlamayı bırakıp, kendi işinize bakamiyorsunuz. Sitede gelen mesajla ülkedeki tüm insanı aynı tutacak kadar dar dusuncelisin mesela. Senin cevrendekilerin yaptıklarını herkes yapıyor sanıyorsun cahillik bu arkadaşım. Ben sana giyinsin veya soyunsun demedim, ben senin bir insanın kıyafetine karışmanı eleştirdim ama sen okuduğunu anlayamadığın için, benim kadını savunduğumu düşündün 😊aslında düşünüp konussaniz kendinizin suçlu olduğunu anlayacaksınız 😊
Arkadaşım ben kadının kıyafetine karışmıyorum sen benim yazdığımı okumuyorsun sanırım😅 hayır gerçekten kafayı yicem şimdi. Ben kadın mini etek giydi elbise giydi diye bir laf etmiyorum. Bende giyiyorum çünkü tabiki karışmıyorum. Ben ne dedim: tamamen çıplak!!! Anlatabildim mi? tamamen çıplak hallerini de paylaşırlar yakında onu da alkışlar bu millet dedim ki sana demiyorum 😂 ay bir türlü anlamadın yahu. Bunun zihniyetle ne alakası var konuyu nereye getirdin.. ne yobazlığım kaldı ne gerikafalılığım. O zaman herkes açsın külodunu çekelim gönderelim birbirimize instagrma da koyalım.. bu mu şimdi modernlik.. herşeyi çok uçlarda yaşıyorsunuz.. herşeye normal demeyin.. modernliği sizden öğrenmicem ayrıca.. sizinkisi modernlikse daha bir şey demiyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Arkadaşım sen de şunu anlamıyorsun, ben sana diyorum ki sanane? İsteyen istediğini yapar, istediğini giyer bu seni de beni de ilgilendirmez. Sen bunu anlamıyorsun yoksa bende kıyafetle ilgili tek kelime yazmamisim zaten. Ben zihniyetle ilgili yazmışım. Yani istersen anadan üryan gez, istersen çarşafla, yanında yürüyen insan görmek istediğini görür zaten. Ben sana kıyafet giyeni veya giymeyeni elestirmiyorum. 👍👍
Helal kız doğru dedin 👏
Paylaşım abartılacak kadar değil ona karşı gösterilen rağbet güzelliğinden fiziğinden ziyade sesine tarzına asıl sevilme takdir görme nedeni bu sevilen bir kadın olması
hesabi hacklenip sutyenli fotoğrafları paylasildiginda özür dileyip ağlayarak video paylasan kadın, donlu fotograf paylaşır olmuş.
Yaşına göre gayet güzel bir kadın. Hem yüzü hem fiziği hem de sesi güzel. Ama her güzelliği sergilemenin de âlemi yok. Teşhir bu ölçü.
kendisini tanımıyordum bu soruyu görene kadar googledan baktım bundan daha iyi pozları varmış bunun nesi beğeni almış bence çok itici duruyor. üstteki resim daha hoş bence
Aşağılık hemcinslerim, g*tlerini aça aça bunun büyük bir marifet olduğunu sanıyor ve onun şak şaklayanlar da aynı kalite de...
İç çamaşırı görenleri bayılttı! Giydiği bikiniyle yer yerinden oynadı! Cesur pozlar sergilemesi sosyal medyayı salladı! Ne saçma başlıklar..
İç çamaşırını göster şöhret ol gerçek kabiliyetin olsun yatak odasına gitmedikçe hava gazı sayılırsın..
Bu kadın neden evde kalmış turşu bidonu gibi pozlar verip paylaşıyor 🙄
Hiç beğenmedim ve bu kadını da hiç sevmem boş birinin teki
ortalama bir güzel..
sokağa çıksan bu tipten 100 tane bulursun kısa sürede..
Herkeste gördüğümüz standart vücut , bunları ünlü eden abaza kesim hep. Sözde şarkıcılar ama gündeme hiç şarkı ve besteleriyle adından söz ettirmiyolar.
Yorumlara kıskançlık yağmış
Bir kerede güzel olana çirkin demeyin be hacı
Gayette güzel çıkmış
Bu kıskançlık neden?
Adını ilk defa duydum. Normal insanların yaptığı. Özellikle ülkemizde. Bana şaşırılacak bir durum gelmedi
Sacmalik bu tur gereksiz seylere bakiyor, ilgileniyor musunuz cidden gidin cayinizi kahvenizi icin, dizinizi izleyin, kitabinizi okuyun ya😂
bu abazalara ne göstersen alev emojisi koyup azacaklardır zaten..
Onun yerinde Maynur Maydın da olsa yağar ağa. Söz konusu kimlik değil et ve çamaşır.
Abartılan ünlülerden biri maalesef, gerçek sanatçı olsa sesiyle gündeme gelmeye çalışırdı
ÖZGÜRLÜK diye bir şey var insanlar istediğini giyer istediğini yapabilir 🤷♂️
Hoş ve alımlı bir kadın fakat sürekli fiziği ile gözler önünde olma isteği iyi değil bu kadar
Bu kadından hep seksi bi vibe alıyorum. Poz da bir şey yok bence
İşporta şarkısından beri severiz kendilerini. Minnie mouse tatlılığı vardır <3
Ne ki bu poz? Millet yag yakalim diye ne yapacagini sasirmis
amacı hedefine ulaşmak. ilk hedef 1 milyon takipçi. sonra 2 milyon için kastracak.
Money talks
Güzel değil tabi o kadar.. Abartılacak bir poz değil bu...
Kendisini tanımıyorum, fotodan bi halt anlamadım, burdan abartıldığı kadar güzel gözükmüyor
Yüzü güzel ama çok da abartılacak bir güzelliği yok bence.
Hep bunu diyorum işte... kadinda güzellik değil seksilik önemli diyorum anlatamıyorum.
ozel seylerı alenı paylasmakta nedır.. nasılk sevgılısı var bunun.
Ilk resmi selena gomeze benzettim. Ayrica normal bir sey kendi bedeni istedigini yapabilir
Ayrica güzel yani. Normal el kol bacak sjsjs
Beğeni yapanların yoğunluğu erkekler mi bayanlar mı oluşturmakta
Ben Aynur Aydın'dan ve bütün pozlarından tahammül edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Nietzsche boşuna dememiş. "Oysa bir kadındır mutluluk!"
Abdüs Aynur , contra ya telif atmicaktin ben affetsem seni tarih affetmez
Normal bi poz niye abartılıp gündem yapılıyor ilginç.
Böyle bir dikkat çekme operasyonu olmadan olmuyor demek ki
Ben bu kadını yeni gordum bu ne ara çıktı piyasaya😀😀
Bu tür boş kadınların sırf gündemde kalmak için soyunmaları bana antipatik geliyor doğrusu.
"Güzel" kelimesinin içini nelerle doldurduğumuza bağlı..
Abartıldığına göre, yüzüyle alakalı değil bu güzellik..
Gördüğüm kadarıyla hiç bir hemcinsi bu yaptığı davranışı olumsuz yorumlamış ama arzu ederseniz ki kadın şarkıcı ve kendi reklamını iyi yapıyor artık günümüzde şarkıların bir ruhu yok ve dijital dünya özgür bir yer
Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa,
Eğlenecek yer bulaman gönlümdeki köşk olmasa.
Plajda her gördüğümüz kıza hissiyatlı baksaydık ohooo..
Güzel kız der geçerim ama bunlar öyle güzelde değil bence.
Şimdi desen ki bu kadın mal herkes savunmaya geçecek.
Güzelliği bir kenara bırak bir nevi kendini pazara çıkarmış olmadı mı?
Keşke insanlar bedenleri ile değil de yetenek ve kilislikleri ile prim yapsa
Bu kadin hem cok guzel, hem cok seksi, hem de sarkilari gayet iyi. Hadiseden cok iyi ama gundemde hep hadise var
abartıyolar bu kadını ya o kadar daha güzeller var kii
Onlarda insan farkları yokkk onun gibi poz veren bir sürü kişi var
"Kadın yaşlı tabi bana bebe diyecek" Biz contracıyız Aynur bizi sarmaz
Bu fotolar benim için çok normal
Fotoda bir şey yok
Aşk pozu 😂
Şu kadınlar kendilerini göstermek için her geçen gün daha fazla soyunuyor.
Erkeklerde kas yapma çabası
Kadınlarda da soyunup sergileme çabası her g cem gün artıyor galiba ,
Teşhircilik her daim iş yapar. Sen de paylaşsan ortalık ateş emojisi dolar.
Tr de olan ozguveni en yuksek sanatci bence. Cok seviyorum cokta curetkar
Bence aynur arkadaş aranıyor yani gönlünü vermek istiyor ama kime vericeni bilmiyor
Hem millete sallıyor hem de kendisi yapıyor. Çok saçma sapan biri.
Hiç sevmedim bu pozunu popo yok ki millet abartmayı seviyor
Bu karı problemli bence iyice eğitimli olduğunu ve başarılı bir sanatçı olduğunu unutup soyunmaya başladı iş üreteceğine başka bir içerik üretiyor
çıplak kadın görünceydayanamayan milletim saolsun :)
Bence daha güzel kadınlar var sizi bilemiyorm
Kalçası yok neden böyle bir poz
Çok normal bir fizik sesi de normal abartılacak bir yani açarak daha da normallesti ve silikon.
tr de gündemi meşgul etmenin en kolay yolu.
Ucuz olarak görüyorum saçma sapan şeyler suyu çıktı herşeyin
bu uzun zamandır böyle.
yaptıkları kaliteli işlerle gündeme gelmek varken bu yola başvuruyorlar.
Ortada bir kalite de yok iki dans yapıyorlar açık saçık ya hiç hoş bulmuyorum
ben zaten uzun zamandır tv izlemediğim için bu tarz şeyleri anca sosyal medyada denk gelirse görüyorum. internet en azından istediğiniz şeyi istediğiniz gibi tüketmenize olanak sağlıyor. tabi burada da seçici olmak gerekli :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?