Kocaman adam soraacak başka soru bulamadın mı? Bu yaşa gelip hala kafanın bu yönde takılıp kalması hayret verici. 16 yaşında kalmış olmalısın beyin olarak.
@Ellevoguerx Sen de fake profil resmi kullanıyorsun. Ayrıca ben kızlardan da hoşlandığım için bu kadını da beğeniyorum ve bunu gizlenmeden söylersem buradan rahatsız eden çok olur. Ben sadece kıyafetini ödül gecesi için beğenmedim.
Bir kadını beğenmiyorsan beğenmiyorum diyip geçersiniz ucuz kadın diyemezsin. İfşalarının yayılması da onu ucuz yapmaz sanki siz hiç sevgilinize falan nude atmıyorsunuz. Yine bu onu ucuz yapmaz ve istediğinizi söyleme hakkını vermez
Çok ahlaklıyım diyorsanız başkalarının namusuna göz dikmek en büyük ahlaksızlıktır. Bunu da sorgulayın. Ben daha fazla bu seviyesizliğinize tanık olmak istemiyorum
Bunu söyleyenin bir kız olması daha da komik. Ya ergensin bu düşünceden çıkamamışsın. Ya da cidd manada kıskanıyorsun. Her şey açık. Ben daha fazla arsızlığınıza ortak olmayacağım. İyi akşamlar
@Ellevoguerx herkes ağzının payını vermiş, seni ağlatmış daha neyin peşindesin? P o r n o g r a f i k videoları çıkan bir kadını savunan ya onun gibi ucuzdur ya da kadın hesabı açmış bir eşcinsel falandır.
Biz ekekler artık butarz şeyleri begenmiyoruz. Kadın vücudunun kumaştan arındırılması lazım yani tamamen çıplak ben elbiseye karşıyım Örgütülenin dışarda çıplak gezin okadar da para veriyorsunuz oiki parça elbiseye yazık değil mi ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Kadının erotik videoları var ve bazı ahlaksızlar bunun giyimini savunuyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bu kadından acayip tiksinmiştim ifşadan sonra artık ne tatlı nede güzel gelmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Elbiseyi beğenmedim aynı dekolte olup daha şık elbise olabilirdi varoş elbisesi gibi dekolteye lafım yok tamam elbisesin kabalığı
olabilir
kesinlikle
Vücuduna yakışmamış. O yüzden de kötü geldi gözüme.
ama cesaretli
Cesaret bu mu a"
evet çoğu kadın çamaşırsız çıkamaz
@serdarcihan5 çok biliyo
tabili biliyorum sütyen giymeye bilen kadın az
giyebilmek için var ya
cok cılgın bu kadında vıdeolarında efsaneydı
evet özellikle medyaya sıçrayan fotoları fenaydı
Kocaman adam soraacak başka soru bulamadın mı? Bu yaşa gelip hala kafanın bu yönde takılıp kalması hayret verici. 16 yaşında kalmış olmalısın beyin olarak.
ruhum genç güzellik
Ruhun ergen
Memlekette ne kadar boş beleş var makam şan şöhret verip başa çıkarıyoruz kim bu arkadaş vasfı ne allah aşkına ya
artist
olmamıṣ
kemikli ve geniṣ bi yapısı buna ek olarak çocuksu bi suratı var
giydiği elbise daha çok yuvarlak hatlı kadınların elbisesi
Hiç sevmiyorum şu kizi erkek arkadaşıyla saçma sapan fotosu geliyor gözümün önüne giyim tarzını da begenmedim
Erkek arkadaşıyla ne fotosu varmış? Gündemden uzak kalmışım.
Yaz google cikar ya da boş ver
Çıplak poz muhabbeti varmış. Geçen sene sanırım.
düz saçtan tanıyamadım ilk😀 rlbise vücut hatlarına uygun olmamış kilolu göstermiş
Elbise güzel değil, ucuz kadın görüntüsü vermiş. Göğüslerini beğendim ama.
Gizlenip yazması şaşırtmadı
@Ellevoguerx Sen de fake profil resmi kullanıyorsun. Ayrıca ben kızlardan da hoşlandığım için bu kadını da beğeniyorum ve bunu gizlenmeden söylersem buradan rahatsız eden çok olur. Ben sadece kıyafetini ödül gecesi için beğenmedim.
çok açık oldu demek sende bisexshelsin
O zaman rahatsız edecek şeyler yazma sende? ?
hahaa agır oldu
@Ellevoguerx Sanatsal çıplaklığa bakış açınız nedir? ↗
Siteye ilettim. Hesabın uyarı yiyince kim kuduruyor göreceğiz.
@Ellevoguerx 🤣
@Ellevoguerx senin çok fena haddini bildirdi yalnız
evet çok ucuz görünüyor
@Ellevoguerx ben gizlenmedim çok ucuz görünüyor ha ha
@Ellevoguerx 🤣yoo ben senin yorumlarını sildim. Evet bu resim çok ucuz görünüyor, bu kadının bir sürü ifşası da çıktı, çok mu üzüldün?🤣
Bende senin görüşlerini kaldırttım hemde uyarı aldın ahahahahs
İkiniz daha ucuzsunuz ağlamaya devamm
@Ellevoguerx tek ağlayan sensin🤣 herkes senin ne olduğunu söylüyor.
kesinlikle sudan ucuz 🤣
Neyi uzatıyorsunuz hala sakız gibi? Siteye ilettim konu kapandı. Haberiniz olsun uzatan taraf ağlıyordur. Çok şükür ben yapacağımı yapmışım agshshhshs
Bir kadını beğenmiyorsan beğenmiyorum diyip geçersiniz ucuz kadın diyemezsin. İfşalarının yayılması da onu ucuz yapmaz sanki siz hiç sevgilinize falan nude atmıyorsunuz. Yine bu onu ucuz yapmaz ve istediğinizi söyleme hakkını vermez
Çok ahlaklıyım diyorsanız başkalarının namusuna göz dikmek en büyük ahlaksızlıktır. Bunu da sorgulayın. Ben daha fazla bu seviyesizliğinize tanık olmak istemiyorum
Biraz ahlakın olsaydı ifşaları çıkmış diye örnek vererekte gözden düşürmezdin kendini. Bakmayabilirdin.
Bunu söyleyenin bir kız olması daha da komik. Ya ergensin bu düşünceden çıkamamışsın. Ya da cidd manada kıskanıyorsun. Her şey açık. Ben daha fazla arsızlığınıza ortak olmayacağım. İyi akşamlar
@Ellevoguerx herkes ağzının payını vermiş, seni ağlatmış daha neyin peşindesin? P o r n o g r a f i k videoları çıkan bir kadını savunan ya onun gibi ucuzdur ya da kadın hesabı açmış bir eşcinsel falandır.
Uyarı almaktan hesabın donduruldu demek ki 😋😋
Ağzının payını vermek? 2 farklı hesaptan yazıyorsun kızım kafayı mı yedin
Öyle videoları olmasını savunmadım zaten aptal mısın? Kıyafetine ucuz demiş. Ayrıca nereden biliyorsun öyle videoları olduğu? Girip bakmışsın işte
@Ellevoguerx yoo kapanmadı. 2 gündür ağlıyorsun 🤣
Keşke biraz zeki olsan da başka hesaptan yazdığını belli etmesen
Kapanmadı ama çoklu hesaptan şikayet ettim hesabı merak etme 😃😃😃😃😃😃
@Ellevoguerx Ağla, benim başka hesabım yok. Herkes seni ağlatıyor.🤣🤣
@Ellevoguerx Kaçma, p o r n o savunuculuğu yapıp kaçamazsın. Herkes seni tanıyacak burada 🤣
Yaştan belli. Gizlisin ama 25-29 yazıyor ve diğer gizli olmayan hesabın yaşı 29 kim ağlıyor belli
Yazım şeklin bile aynı kızım saf yok sençn karşında? P orno yu ayrı yazmanızdan bell bir de ağlamak yazıyor iki hesapta. Ahhh çocuğum büyüyeceksin.
Ben kızın p*rno çektiğini savunmadım. Kıyafetine ucuz diyemezsin dedim. Yazdıklarım ortada
Silmeseydin yorumlarımı? Ahdhahd haksız çıktın işte ağlamaya devam
Ben onu bunu bilmem. Ben çoklu hesaptan şikayetimi ettim. Geçmiş ola.
@Ellevoguerx Ben 26 yaşındayım zekaya bak! 🤣hem sen niye kadına cevap vermek yerine bana ağlıyorsun? 🤣Daha çook ağlarsın
@Ellevoguerx p**RNOları çıkmış kadın ucuzdur
@Ellevoguerx asıl sana geçmiş olsun 🤣🤣
26 yaşında birisi bu kadar boş konuşmaz
Hesabını şikayet ettim site incelemeye aldı kapatılacak ya özür dilersin ya da susarsın tercih senin djfkfpc
@Ellevoguerx yoo buradan yazıyorum ve çaresizsin 🤣🤣
Çareli olana bak gizliden yazıyor LĞsğdğwğdğd
Kendinle habire ters düşüyorsun hem madem diğerleri sen değilsen niye yazmıyorlar hala sana ait çünkü 😋😋😋😋
@Ellevoguerx sen şizofreni hastası mısın? Öyle bir şey olmadı 🤣🤣
Bence sensin yazım şeklinden anlıyorum senden daha yüksek bir zekaya sahibim 😉
Ya kızım bas git işine ciddi problemlerin var
@Ellevoguerx sen p*rno çekeni ve yarı çıplak ucuz kıyafetler giyeni savundun ve herkes görüyor. Herkes bunu bilecek🤣🤣
Biraz daha yazarsan bana ettiğin hakaretleri siteye iletmekle yetinmem, adli işlemi başlatırım
@Ellevoguerx Sen aklını mı kaçırdın? Kuduz virüsü olmasın harıl harıl herkes seninle dalga geçiyor. 🤣
https://hizliresim.com/by062zc
https://hizliresim.com/po8hskq
https://hizliresim.com/t7ompt8
Hahaha şimdi yazmaya devam ette görelim 😂
@Ellevoguerx Küfürlerini aldım zaten ağla şimdi 🤣
@Ellevoguerx @cimer 🤣🤣🤣
@Ellevoguerx ben de adli işlem başlatırım 🤣🤣
@Ellevoguerx amele sümüğü mü dedin sen? @cimer 🤣🤣
Çimleri etiketlemeye çalışmış vir de KSKDPWPFOWOFODOFOFPF
Başlat bütün hakaretleri sen ettin ilk duruyor HAHHAAHHAHAHAHAHAHAHA benimkileri silmeseydin haklı çıkardın ama sildin XUAHHAHAHAHAA
İlk hakareti sen ettin haksız tahrik ahhxhshdhshdhwdjsjjdjdjd
@Ellevoguerx @cimer 🤣🤣 ben hakaret etmedim ağla 🤣🤣
Yukarıda ilk sen ettin ahahaha ulan cimeri etiketlemeye çalışıyor shjdsğğdğfv
Giyinmemiş çıplak gelmiş
harika bence çok şık
Bilader soyunmanın nesi şık?
ne soyunması üzerindeki elbise harika bence çok yakışmış
bu soyunmakmı? :D
saçma
Ankarakrali06 seninle tanışmak isterim
@YalnızKadın_ tanış bakalı
Özelden yazdım
@YalnızKadın_ Yeni bir aşk doğuyor :))
@cheekystaff yok ben aşkımı buldum doğalı çok oldu :D maks yalnız arkadaşa arkadaş olurım
adam :)
Üzüldüm 😢
Estetikten orangutana dönmüş lan, Vine dönemlerinde fena değildi bunun sıfatı
Şu kızı ifşasıyla vurup durmayın. Ayıp ya. Kim ister ifşası çıksın? Elbiseyi beğenmedim.
Elbisenin duruşu modeli güzel ama kumaş ve kumastaki o desenler kıyafeti basitleştirmis baya
Giyinmemek için elinden geleni yapmış gerçi çıplak fotoğrafları vardı
Biz ekekler artık butarz şeyleri begenmiyoruz. Kadın vücudunun kumaştan arındırılması lazım yani tamamen çıplak ben elbiseye karşıyım Örgütülenin dışarda çıplak gezin okadar da para veriyorsunuz oiki parça elbiseye yazık değil mi ya
Kadının erotik videoları var ve bazı ahlaksızlar bunun giyimini savunuyorlar
Bu kadından acayip tiksinmiştim ifşadan sonra artık ne tatlı nede güzel gelmiyor
Ne ifşası?
Sevgilisine attıgı nud*eler
Ne kadar nude? Nerden buluruz sjsjd diycem de kadını beğenmedim
Kaldırttı hepsini Twitterde var bulmak zor olur o da hepsi yok
Vay be bilgi sahipliğine hayran oldum :)
Merak sadece ünlülere karşı
Yok ben sana hayran oldum sjdjjf
Skskslwlw geç dalganı
Geçmiyorum lan ceza yemwsem başka şeyler yazardom
Ş*apık*kkkk
Hayır be ne sağığı
Bilmiyorum o olayından sonra gözümde bi pislik
ifşa konusunda onun bir suçu yokki
Suçu yapması zaten
nasıl yanı sevgilisiyle cinsel bir hayatı olması mı pislik yapıyor
İçine çamaşır da giymemiştir kesin, üstte sütyen yok altta kilot olmasa ne olacak
Bu kadın giyinmeyi bilmiyor
Kıskanmaya gerek yok
Çok çılgın bı kadın
kötü
ama neyi
Çok hoş
beğenmeyen çok
Odule uygun giyinmis
bencede iyi
Yani ödülün şeklinde
hahaha
Kadın her türlü güzel. Kıskanmayın.
Demek gizliden yazmak yetmedi şimdi buradan yazıyorsun. P*rnosu olduğunu ben değil sen biliyorsun HAHDHAHDHW
Kendi rengini sen belli ettin yani. Demek ki bakmışsın 😋
alt kısım biraz daha kısa olmalıydı
İşler kesat otobana inmiş
hanımefendiyi hiç sevmiyorum.
Acayip seksi olmuş.
Güzel bence
bencede
çok tatlı bir elbise bence. çok beğendim
Elbise güzel de taşıyamamış sanki
Bence idare eder
Onune gelen soyunuyor
Ay yine mi sen