34 yaşında Çağatay'dan 3 yaş büyük, 6 senedir bu kadınla bir dargın bir barışık beraberler. Herhalde bu iş evliliğe gidicek demedi demeyin. Kızların gözü yaşlı 😅Ben beğenmedim ya siz? Ben arkadaşlarıma Çağatay Ulusoy gibi sevgilim olsun dediğim de "O sana bakar mı? O daş gibi kızlara bakar" diyorlardı ee buna bakmış adam bana niye bakmasın yakışıkli erkekleri üstün görenn zavalilar hepinize kapak olsun böyle ilişkiler. 😅😅
Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın sizce güzel mi?
Hayir. Cagatay unlu olmayan birine asikti ve sevgililerfi. Kizi aldatti. Kiz geri donmedi. Duyguyu ben pek sevdigini dusunmuyorum. Bunu magazincilerden loss secret var bilen vardir o anlatti youtubadan sildi hesabini adam😅tehditler geldi daha varya unlulerin nelerini anlatti ya
tarzım değil ama çekici bir kadın Çağatay yıllar önce katıldığı bir programda kriterlerini sayarken esmer ve gözü renkli olmayan kahverengi gözlü kızlardan hoşlandığını söylemişti demek boşa söylememiş cidden de tam zevkine uygun kız bulmuş 😄hani bazıları öylesine kriter sayar ya Çağatayın fikri değişmemiş