Çağatay Ulusoy’un yeni sevgilisi Aslıhan Malbora güzel mi? 30 yaşında oyuncu oda kızların gözü yaşkı

Çağatay Ulusoy’un yeni sevgilisi Aslıhan Malbora güzel mi? 30 yaşında oyuncu oda kızların gözü yaşkı

Bu adam da hep esmerden kahve gözden gidiyor insanın zevki hiç mi değişmez 😂 Ömrü hayatın boyunca tek bir tipi güzel bulabilirsin elbette ama farklılıklar da güzeldir 😂😂
Kendi açıklama yapmıştı zaten esmer 170 boylarında baliketli kadınları begeniyormus 😃
Zayıf kadınlarla oldu bu hep ya balıketli biriyle olduğunu hatırlamıyorum ama esmer sevdiği kesin 😂
Evet duygu sarışın zayifti
Şey de varmış baktım şimdi Ece Sükan'la da sevgili olmuş hep tip olarak birbirine benzeyen kadınlar. Ben hiç böyle değilim biliyor musun kafamda yarattığım bir tip yok. Sadece aradaki enerjiyi önemsiyorum o enerjiyi tutturduğum insanlar birbirinden apayrı elmayla çilek gibi düşün biri Hanya biri Konya biri Kenya 😂😂 Ama net bir şekilde çok hoşlandığım belli başlı bir tip var
Hahah aynen kanka benim de kafamda bir tip var ama illa o tip olsun diye aramam muhabbet sariyorsa çok çirkin değilse hepsi ile konuşurum sarmiyorsa kafamdaki tip bile olsa onemsemem😃
Sarması önemli canım incecik olacak böyle serçe parmağı ebatlarında alırım ben bunu dedirtecek 😂😂
Renkli gözlükleri sevmiyor Muş beyfendi, Renkli gözlüler ona sinsi ve itici geliyormuş 🤓
Beğeni ve zevk meselesi işte
Aslıhan Malbora’nın havası bambaşka! Hem doğallığıyla, hem de enerjisiyle acayip dikkat çekiyor. Gülüşü samimi, tarzı da baya cesur ve kendine özgü bence. Çağatay’la da çok yakışıyorlar, vallahi gözümüz yok yani! 😂 Yüz hatları da çok karakteristik, böyle herkes gibi değil. Kızlar ağlasın, çünkü bu çift baya konuşulur! 👀✨
Cevap
45Cevap
Bu kızın o kaddddar yakışıklı mühendis bir sevgilisi vardı ki. Hem de çok uzun zamandır birlikteydiler. O oğlanla evlenmek varken çağatay için sıradan, takılmalık bir kız olmayı seçmiş
Güzel olması zaten bunlar sevgili olmaz ki güzel kadın biraz da bunu çitilesin
Çağatay güzelliğe pek önem veren bir erkek değil, eski sevgilisi Duygu sarışın'dı hatırlatırım
Ortalama güzellikte. Çağatay da ortalama olduğu için yakışmışlar
Çağatay ‘a ortalama diyen bir kız görüyorum ilk kez 😶 ama bende sadece Emir sarafoğlu hallerini beğeniyorum
Çağatay ortalama ama😂 Michele Morrone idoldür bu konuda😂
Bence çok güzel, güzelliğin dışında da hoş beğeniyorum kendisini. Çağatay Ulusoy sürer mi bilemiyorum
çok beğeniyordum ama yılların sevgilisini bırakınca herhangi bir kız gibi geliyor artık, karakterin önemi ☺️
Bence gayet güzel. Bu çocuğun zaten benimle sevgili olacak hali yok ya hem güzel hem oyuncu yani onunla olması çok normal bence
Bu kız güzel. Bir dizi de görmüş ve tanımıştım. Hemen gerçek adını aradım ve buldum. Soyadı gerçekten çok ilginç.
Kız çok güzel de Çağatay çok pis bir adam ünlülerin çoğu böyle sevgili oluyor kızı kullanıp sonra ayrılıyor Aras bulut İynemli daha düzgün efendi biri
Ya bence güzel farklı bir güzelliği var ama waoww değil
Bu kızın kaç yıllık sevgilisi yok muydu ünlü olunca hemen ayrilmis
Bence Çağatay Ulusoy yakışıklı değil asli han daha tatlı bir kız
sana ne elin adamının sevgiilisinin güzel olup olmamasından
sen Aslıhan mısın?
çağatayın yakışıklı oldugunu söyleyen kızlar zaten ağlasın
Çağatay sevdiyse bildiği vardır hem gayet güzel bir kız
Cagatay sağlam ilişkileri oluyor hemen bırakmıyor kızları
O nasıl soyad ya :D Aslıhan Malbora :D Bence Aslıhan Kısa Winston Light olsa daha iyi olur :D
Şehir merkezlerinde oturun 2 dk geleni geçeni gözlemleyin bundan 500 kat güzelleri görürsünüz
Kıza kimse dünya güzeli dememiş güzel mi demiş neden başkası ile kıyas yapma gereği duyuyorsunuz ki
@Kekdlföfööc tercih edilecek bir güzelliği yok o yüzden
Abartma abi kız çirkin değil Türkiye'nin en yakışıklı adamı tercih etmiş sitede de tek çirkin diyen sensin
@Kekdlföfööc en yakışıklı erkeği mi? böyle düşünüyorsan kurusa bakma gözlerinde problem var demektir. adam parası ünü için beğeniliyor harika birisi değil ama kızın o burnuna taktığı şeyler felan basit olduğunu gösteriyor.
Hiç yakışmamışlar ayrılmaları gereken konular var
Bana göre saçları güzel başka bir fikir bayan etmeyeceğim
Wanda ismine hakaret etmeyin la. Sonra farklı biro geliyor aklıma. İlla kötü bir şey diyecekseniz icardi'nin eski sevgili falan diyin ya da isim vermeyin
Yanlış soruya yazdık cevabı iyi mi🤣🤣🤣
Ben Parliament seviyorum
Don değişir gibi sevgili değişiyorlar aq
Çok hoş kadın maşallah
guzel tabi ki dogal en azindan
E güzel. Değil mi :)
Hayırr değil çağataya yazık olmuş
Bence çok güzel sevgili olduklarını bilmiyordum
Mutluluklar diliyorum ikisine
herkesin kendine gore guzslligi var
Aslihan parlementi hiç bilmiyorum
İlk fotodaki haliyle güzel görünüyor.