AKP genel başkan yardımcısı Hamza Dağ'ın özel kalem müdürü Kürşat Ayvatoğlu'nun arabada kokain içtiği görüntüler sosyal medyayı salladı. Milletin parası nereye gidiyor peki? Ülke de bu kadar ve yoksul varken neler oluyor bize?
Kesinlikle. Zaten o kadar umurlarında değil ki emniyet kemerleri bile takılı değil. Ben de geçen günlerde Fahri müfettiş orrrrrrrrr çocuğu yüzünden ceza yedim. Hayat işte.
Ters yönden gitmişim. Cezada yazan bu. Sıkıntı şurada ben o ceza yazılan tarihte hatta 2 gün öncesi ve sonrasında bile hiç araba kullanmadım ve yalnız yaşıyorum. Arabam da koyduğum yerdeydi zaten garaj var.
Öyle bi durum ki hem ödemek koyuyor hem de itiraz edilecek arkası aranıp uğraşılacak bi meblağ değil. Böyle ksde minnoş çarmendırıma dert yanabiliyorum ancak 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu işin sonunda muhtemelen sadece araç kullanırken kokain çektiği için minik bi para cezası gelir 😄
O da zaten çöpe attığı para olur :)
Kesinlikle. Zaten o kadar umurlarında değil ki emniyet kemerleri bile takılı değil. Ben de geçen günlerde Fahri müfettiş orrrrrrrrr çocuğu yüzünden ceza yedim. Hayat işte.
Niye ceza yedin :)
Ters yönden gitmişim. Cezada yazan bu. Sıkıntı şurada ben o ceza yazılan tarihte hatta 2 gün öncesi ve sonrasında bile hiç araba kullanmadım ve yalnız yaşıyorum. Arabam da koyduğum yerdeydi zaten garaj var.
İtiraz ettin mi? O ne biçim olay ya 😂
Öyle bi durum ki hem ödemek koyuyor hem de itiraz edilecek arkası aranıp uğraşılacak bi meblağ değil. Böyle ksde minnoş çarmendırıma dert yanabiliyorum ancak 😁
Ohaa oğlum niye gizlisin deli 😂
Silivri soğuk çünkü kanka 😂😂 gorkuyem
Ben ısıtırım seni yavrumm😂
Yhaaaa şapşiiiiik 😂😂
😂😂😂❤️❤️
En azından CHP gibi PKK ile iş birliği yapmıyor. Kendine zararı var.. Amaç Ak Partiyi kötülemek ise diğerleri hepten rezil.
biz birşey deriz cezasını bize keserler
Hahahaha kesin öyle olacak 😂
aynen :d
Yakında atarlar madem görüntüsü çıktı
Atmak yeterli mi peki?
Adalet yok olsa içerdi atarlar zaten
Keşke adalet olsa
ya fetocu ya cehapelidir bu
Onlara serbest zatenn