Yav şimdi çok şey yazılır da bilemedim. Hele Gülşen yani iyice abarttı ayıp denen bişey var kocasına burdan kendisine ayıp olacak ama o da ne geniş kardeşim ya genişsen genişliğini bil karının bir meme ucunu görmedik ozan çolak mısın oğlu musun. Oglu var bu Gülşen le ozanın yarın birgün o çocuk büyüyecek bunları görecek ne kadar kötü bir durum hiç kimse istemez annesinin kendisini millete iş gereği diyerek vücut sergilemesini yani seslerini kötü demiyorum ikiside başarılı yaptığı işler de gayet başarılı fakat böyle yaparak ön plana çıkınca ne oluyor üç kuruş fazla kazanıcaz diye yani...
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Şunlara Bak Ya Reziller Hiç Namus Utanma Yok Sıfır Şimdi Sanane diyen Olacak Banane ki Zaten Ama Nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar Anlam Veremiyorum Hiç mi Allah'tan korkunuz yok Müslüman mısınız bilmiyorum ama Şunu Söyleyim Bi insan müslüman olması yeterli değil Yaşantı da önemli yani tam açıklayacak olursam bi insan çok günah işler haram çok olursa Son nefesinde imansız gitme durumu var Allah bilir tabi öyle Ne diyim Allah akıl beyin versin bunlara özgürlük diye Toplum namusunu kaybetti
Yani sesleri ile gündem olmak varken neden insan kendini sergiler onu anlamıyorum tamam seksi poz verin ama olayı nude bağlamayın yani 😂😂 sesle gündeme gelmemeleri için hiç bir neden yok ikisinde sesi güzel şarkıları güzel ama çokça muhtencen görüntüleri var. Yani gündem olmak için bunlara ihtiyaçları olmayan ünlü iki isim. İşin karaca konusuna gelirsek insan beğendiklerini açıkladığı gibi begenmediklerini de açıkça dile getirebilir eleştiri kabul edemeyosa yapmıcak.
İyice sapıttı bu ikiside. Ses mi yok görüntü mu yok ikiside var. Hele Gülşen zaten kariyer olarak ses olarak bunlara ihtiyacı olmaması gereken bir sanatçı. niye bu kadar aşırıya kaçıyorlar ki anlamiyorum ve evet çocuklar var gençler var aşırı ciplakliktan hoşlanmayan insanlar var sansürsüz heryerde dolaşıyor bu +18fotograflar
Bunlar hakkında dava açılmalı. Bu müzisyenlik değil, bu ses sanatçısı şu bu değil. Bu erotizm üzerine kurulu , toplumsal bir kültür inanç deformasyonu üzerine amaçlanan bir gençligi hiç etme etkileme oyunu
Gülşen de bi dönem sapıtan Miley Cyrus gibi oldu iyice. Bunun pr çalışması olduğunu düşünüyorum. Yakında çıkıp ‘memelere özgürlük’ de derse tam olur...
Çocuğunun ne izlediğine dikkat etsin o zaman. Başı boş bırakıyorlar sonra millete laf atıyorlar. Kimseye zorla izlettirmiyorlar kendilerini bu ünlüler.
Ne iğrenc mahlukatlar ya bir de bunlari destekleyenler var artik igrenc geliyor bunlar iyicene azıttılar kudurdular
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu ülkede kadınlar çok eziliyeah 😂😂😂 Kadınların bedenlerini açarak bir yerlere geldiği iddia ediliyeah 😂😂😂 Kadınlar asla dişiliklerini menfaatleri için kullanmiyeah 😂😂😂 Kimse teşhir yapmıyeah 😂😂😂
Bu karinin zoru ne lan? Yabanci sarkicilar da oyle niyeyse. Baslangicta normal giyiniyorlar sonra hep tangalar falan. Dikkat cekme cabasi herhalde. Baska turlu Gülşen'i konuşacağımız yoktu cunku.