Yılın sürpriz aşkı; Hakan Altun - Gonca Vuslateri! Hakan Altun, Instagram’da takip ettiği herkesi sildi ve sadece Gonca Vuslateri’ni takip etmeye başladı.
Peki sen, aşkın için takip listeni siler misin? Yoksa, “Ne gereği var” mı dersin?#Kimikio
Hakan Altun, takip ettiği herkesi aşkı için sildi! Sen aşkın için takip listeni siler misin?
Yahu sildiği falan yok takip etmediğiniz için bilmiyorsun birde burdan ilişki hakkında SORU sormuşsun kimseyi takip etmiyordu ilişkisi başladığı günden iki gün öncesine kadar da gonca vuslateri takip etmiyordu yeni takip etti hiç kimsede takip listesinde yoktu şimdi yapmış olsaydı yine güzel bir şey yapmış derdim ama takip ettiği yoktu
Şarkıları gibi kendi de ergen olan bir insanın böyle yapması doğal.
İnsan aşkı için böyle şeyler yapmaz. Çünkü aşık insanın aşkını ispat etme derdi olmaz. Ne oldu yani takipçi olmayınca hakan Altun çapkınlık yapmayacak mı. Tek yol bu muydu?
Zaten takip ettiğim insan sayısı hiçbir zaman 15'i geçmedi, geçmiyor da. Yine de silmem. Onunla doğmadım ki onunla öleyim. Saçma buluyorum böyle şeyleri.
Birini sevdi diye arkadaşını, ailesini satanlar ondan ayrı düşünce kıyın kıyın geri gelmek istediklerinde çok komik oluyor.
Böyle bir şey başıma gelmişti. Bir arkadaşım, sevgilisi ile durabilmek için yüzümüze bakmaz olmuştu. 1.5 sene sonra ayrılınca ortalarda kaldı, gerçi iyi insanlarız gene ortamımıza aldık ama asla eskisi gibi olmadık.
Bu gün aşkı için herkesi silen, yarın öbür günde herkes için aşkını siler. Hakan Altun zaten bir aşk adamı olduğu için, yaşadığı yoğun duygular neticesinde bazen Aşk ilişkilerinde sakalı bıyığı birbirine karıştırabiliyor.. Bu da bir nevi kaş yapayım derken göz çıkarmak oluyor.. Tıpkı şu an tüm dostlarını takipten çıkardığı gibi 😀
Bence ayıp etmiş yarın bir gün sevgilisi gidince yine o eski dost arkadaşlarına kalacak.. Hakan Altun' gibi bir isimden bunuu beklemezdim ama demek ki artık canına tak etmiş..🤷♀️ Ben yapmazdım O kişiden öncede o insanlar vardı saygı duymasını beklerim silmem..
Bencillik sadece. Mantikli izahı yok hastalıklı geliyor yasaklar, güvenmiyorsan neden yanındasın, güveniyorsan neden bu hareketlere ihtiyaç duyuyorsun , terk edilme duygusu ile baş edemiyorlar sonra da sacmaliyorlar işte. Kimse için sevdiklerinden vazgeçme, öylece dahil olacaksa ne ala olmayı başaramiyorsa da dogru insan degildir senin icin.
Çok güzel bir davranış değil. Sanki tüm dostlarına sırtına dönüyormuş gibi. Eğer sosyal medyadan bu kadar rahatsız oluyorsa ya hesabım açık kalır ama girmem ya da dondururum. İnsanları silmek ayıp geldi bana.
Kadin sildirdiysen bune ergen gibi 40 yasindalar ama adam silerse kadin söylemeden haberi olmadan kadinin hoşuna gider ama birine benim ic8n sil tkaip ef vs cok saçma şeyler erkek ic8nde kadin içinde
Birini sevmek hayatını değiştirmek değil biri senin hayatını sevdiği için sana geliyor sana saygısı olduğu için böyle şeyler bana çok ama çok saçma geliyor ayrıca hiç sevemedim bu çifti.s
Ben yapmam da sevgilimden de bunu beklemem. İlişkiye başlandı diye kimse takip ettiği kişileri çıkarmamalı bence. Bu değer vermek değil de şov yapmak oluyor.
Ne silerim nede silmesini isterim. Çünkü ; ben ve o kendisi öyle daha rahat ve mutlu hissediyorsa kısıtlayamam zaten güvenmediğim birisi ile de ilişkiye başlayacak halim olmadığına göre
Buda bir şey mi ben ortak hesap kurmuştum ayrıldığım gün hesabı sildim. Düşün sen artık gerisini Hakan Altun kimmiş 😂😂 Şaka bir yana, çok çocukça geldi bana, biraz değil baya abartmış.
Vallah bu hayatıma giren kadına ve benim hayatıma kazandırdıkları ve (veya) kazandıracaklarına göre değişir. Şimdi Hayatıma Gonca VUSLATERİ girmişse (ki bide Hakan ALTUN'san o kadın ne şiirler yazdırır be abi ne şarkılar besteletir sana şimdi düşünemiyorum.) Bende silerim. Hatta kapatırım hatta beraber onunla yeni sosyal medya hesapları açarım (en çok aşık olduğum kadın bunu istedi diye ayrılmıştım Y_A_N_i düşünün ) Gonca (M)(Hakan abinin lisanı ile söylenmiştir.) Kimi isterse onu takip eder kimi istemez ise çıkarırım...
Fazla ergen gibi. Ayrılınca geri mi takip edecekmis
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayatım bi erkekden oluşmuyor arkadaşlarım bir çevrem var herkesin yeri ayrı sevgili yapınca liseli ergenler gibi arkadaşları 2. Plana atan birisi değilim
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence yanlış yapmış, yarın bir gün oldu ki ayrıldılar diğer arkadaşlarının yüzüne nasil bakacak? Herkesin yeri ayrıdır, sevgili gidici arkadaş kalıcıdır.
İşin o tarafına kısmet diyelim @Hatce1985 . Belki yarın belki yarından da yakın demiş M. Akif Ersoy. Ümitsizliğe kapılmamak lazım. Sen silecek bir insta hesabı bulundur bence 😂😂😂