Adam hakkında pek bilgim yok ama bazı olayları biliyorum ve savunuyorum onu.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Muhsin Yazıcıoğlu bambaşka bir insan. Keşke yaşıyor olsaydı.
Keşke..
Bbpnin lideriydi sanırım ve şu an bbp akp ile ittifak
@Kapisss şu andan bahsetmiyoruz. Şu an olan rezillikler adamı temsil etmiyor
Alakası yok Rahmetli Muhsin baskan ayrı bir insandı zaten oldurulmese idi başa gelecek bir insan idi.
Hayır muhafazakar olursun ancak AKP'li olmazsın AKP'ye ters kendisi.
Ooo iyimiş sevindim buna. İnternetten araştırınca cumhur ittifakı yazıyordu ondan şaşırdım. Teşekkürler
Ama bi şey daha takıldı kafama erdoğanın damadı paylaştı bu adamı
Partisi kendisinin izinde değil.
Onun sebepleri derin.
Hmm teşekkür ederim. Benim iyice araştırmam öğrenmem lazım o zaman
Evet önce suikastini oku.
Adamın akp ile uzaktan yakından bir alakası yok
Akpliler paylaşınca şaşırdım
Onlar şu an bir oy fazla olmak için yatağa bile girerler
Hahaaa atatürkün partisi chpnin ne işi var hdp ile peki?
Sizin Gaffar Okkan'ım katili terörist partisi HÜDA-PARla ne işiniz var? Ayrıca CHP ne alaka şu an?
Akpye sallamışsın da chp ve hdp kadar hain başka partiler yok
Akp kadar hain bir parti görmedim ben 20 yılda bu ülkeye yaptıkları belli Suriyeliler ülkeyi işgal ettiler hala CHP diyorsun ama seçimden sonra hepinizle görüşeceğiz merak etme
Pkk ile iş birligi yapan kemale iktidarlığı vermez milliyetçi türk halkı
Terörist aponun kardeşi Osman Öcalan'ı TRT ye baban mı çıkardı cahill 😂😂
Bu kızın psikolojisi bozuk her yerde görüyorum akp yalayıcısı süllük gibi chp ile ilgili her şeye yapışıyorlar bunların bi Allahı yok. Akpyi din diye benimsemişler. dediğin gibi sırf savunmak için yatağa bile girerler.
Kanka seçimden sonra bu trolleri sahibiyle beraber s... Z merak etme engelle yorum yapamazsın
Mesajlaşmadığım kişileri engellemeyi bilmiyorum yoksa durmam bile. Bıraktım kudursun istediği yerde. Umarım umarım yüzde 30 bile olamasınlar
Hesabı kapatıp kaçmış 😂 şikayet edeceğimi düşündü galiba 😂
Evet galiba olabilir 😅 korkak bunlar ezbere konuşuyorlar. Elimde bi güç olsa hepsini bi ada'ya salıcam orada ömür boyu kuru ekmek yesinler
Kanks kuru ekmeğe yazık değil mi ya bunların hepsinin vatana ihanetten yargılanması gerekiyor. Vaktin mı ya
Aynen öyle gerçekten hiçbi şeyi haketmiyorlar. Bizim bi tarihçi vardı adam hem koyu Atatürkçü hem koyu reisçiydi hahah kafalarındaki beyin nasıl çalışıyor çok merak ediyorum
Kafalarındaki beyin derken 😅
Pardon şaşırdım 😅
Bende akp'lidr beyin falan bu kız ne saçmalıyor dedim 😂
😄😄😄🤣
Bizde beyin var da siz 20 yıldır yeter ki erdoğan gitsin kafasındasiniz farkında değilsiniz ama beyin sizde yok
Bunların hepsinin SS aldım seçimden sonra Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret ettiğin gerekçesiyle dava açacağım o yüzden devam et en son PKK işbirlikçisi kemal bey diyordun devam et 😂
Tamam lan kemal seçilirse et beni şikayet hodri meydan
Hdp ile ittifak yaptığı için evet gayet de pkklı bay kemal
Şimdi Tayyip Erdoğan da HDP ile ittifak yaptı oda mı PKK ile işbirliği yapıyor buna da cevap ver seçimi beklemeyeyim hiç 😂
Tayyip erdoğan ve hdp?
Çözüm süreciydi o ayrıca hdp ile ortak olarak seçime girmedi akp hicbir zaman
Lan daha iki hafta önce ittifak yapmak için kapılarına gittiler 😂 ha diyorsan bu geçmişte kaldı hüdaparla HDP arasındaki farkı söyle 😂
Bu yetmez bana diyorsan terosirst apunun kardeşini TRT'ye baban mı çıkardı? Buna cevap ver 😂
Chp yıllardır hdpnin kapısında yatıyor ona bakarsan
Hüdapar pkklı değil
Soruma cevap ver soruma
Çözüm süreciydi işte
Zuahahahah ciddi misin sen cahil yaratık ya 😂 adamlar Türk bayrağı bizi rahatsız ediyor diyolar bağımsız Kürdistan istiyoruz diyorlar bu kadar cahil misin cidden hadi diyelim cahilsin git araştır bak başkanlarının canlı açıklamaları var 😂
Ha adı çözüm süreci olunca PKK li teristisler devlet televizyonunda canlı yayına çıkartılabilir öyle mi? Yani diyorsun ki Tayyip Erdoğan PKK ile masaya oturdu yanlış anlamadım demi?
Hüdapara oy atacak taş çatlasın 86 milyon trde 100 bin kişi ya var ya yok ama pkklı hdpnin en az 8 milyon oyu var hatta milli savunma bakanlığını istiyorlarmış akıllarınca türk askerini askeri operasyonlardan uzak tutacaklar
Allah'a inanır mısın?
Zuahahhaja kimden duydun bana kaynak göstersene bir tane 😂
Müslümanım
Sözde müslüman arkadaşım Kur'an'ı kerimde ilk inen kelime ne biliyor musun sen?
Oku ilk inen ayet
Tahmin etmek zor değil hdp ne zaman askeri operasyon yapsak karşı çıkmıyor muydu hep?
Aynen öyle (İkra) neden ilk bu inmiştir biliyor musun peki düşündün mü hiç?
Bana kaynak göster ama ben delilli konuşurum şeffaf olalım 😁
Hdp 'yi masum gören sensin ben değilim ben okuyorum zaten
Müslüman okusun ilimle bilimle kendini geliştirsin diye İkra ile başlamıştır Kur'an'ı Kerim. Hz. Ali bana bir kelime öğretenin 40 yıl kölesi olurum demiştir. Hz. Muhammed döneminde savaş esirleri insanlara okuma yazma öğretmeleri karşılanda serbest bırakılmıştır mesela böyle bir dinin nasıl sizin gibi cahil insanları oluyor Müslümanım derken utanmıyor musun sen?
youtube.com/shorts/bAybReHSung?feature=share4
Kaynak istiyorsan hdpnin ne halt olduğuyla ilgili çok kaynak var
Ben masum gömüyorum HDP yi masum gören kim biliyor musun? Çocuk katili aponun mektubunu meydanlarda okutanlardır, çocuk katilinin kardeşini devlet televizyonuna cıkartanlardır ben o zaman her yerde buna tepki gösterdim siz ne yaptınız akp liler olarak yapılan efendinize koşulsuz itaat ettiniz hiç sorguladın mı sen hayatın boyunca bunları? Bak karşıma gelmiş utanmadan konuşuyorsun çözüm süreciydi falan diye Allah'tan korkun damı yok senin?
Kemale toz kondurmuyorsun ama şu an hdp ile dost olan o
Neden o zaman PKK ile çözüm süreci yaptınız bana anlatır mısın bunu Kürt Halkına haklarını vermek yerine neden PKK ile işbirliği yaptınız bana bunu anlat önce 😂
Kürt halkının ne hakki varmış?
Dün de Tayyip dosttu sen dün tepki gösterdin mi? Soruma cevap ver çözüm süreciydi falan deme 😂 bak fetö muhabbetine hiç girmiyorum sizinkilerin hocamız hocamız diye dünya kadar açıklaması var harbiden o ne süreciydi 😂
Burasi türkiye cumhuriyeti kimseye özel olarak hak verilemez
Özerklik isteyen yine hdp işte
Fetöculer sonradan hain cıktı şu an içerde çoğu zaten
Cidden bunu soruyor musun ya kankam senden bu dünyada bir cacık olmaz sen mahşerde Allah'a hesap verirsin sizin desteğinizle bu adamlar tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediler bununla yaşa inşallah Allah aklını başına getirir birgün
Bana bir tane tutuklanan fetöcü siyasi söyler misin? 😂 Neden bir tane fetöcü siyasetçi içerde değil ayrıca hain çıktı deyip bu işin içinden çıkılıyor mu bı kadar basit mi ya reisinde aldatıldık demişti 😂
Kürt müsün
Al bayrağın altında yaşıyan bir vatandaşım sadece başka hiçbir etnik kimliğim yok benim 🙂
Peki
Emevi kimdir biliyor musun?
Hayır tam tersi
kim öldürmüş onu :)
Suikasti biliyorum ama akplilerin öve öve paylaşması kafamı karıştırdı sadece.
cinayet mahaline ilk katil gelir bunu unutma
Güzel söz unutmam
AKP ile fikirleri aynıydı