Çakal ve Berfu Yenenler arasındaki yayınlanmayan program olayında sizce kim haklı?

Magazin tarafında bugün yine ortalık karışık 😂 Rap dünyasından Çakal, katıldığı bir programda kendisine “terbiyesiz sorular” sorulduğunu ve kötü misafirperverlik yaşadığını söylüyor. Olayın geçtiği program ise Berfu Yenenler’in programı olarak konuşuluyor. Çakal, o bölümün hiç yayınlanmadığını ve “özellikle yayınlatmadım” diyerek konuyu açıyor.

Çakal ve Berfu Yenenler arasındaki yayınlanmayan program olayında sizce kim haklı?

Berfu cephesinde ise durum farklı anlatılıyor. İddiaya göre Berfu, “Ben mağdur olmamak için o bölümü yayınlamadım” diyerek kendini savunuyor.

Çakal ayrıca “bir tarafımın cevap vermesini istiyorum” diyerek topu karşı tarafa atıyor resmen. Yani “ben konuşuyorum, siz de çıkın bir şey söyleyin” kafasında. İki taraftan da uzun uzun açıklama gelmedi, ama iki fotoğrafla paylaşılan bu diyaloglar magazin gündeminde bayağı yankı yaptı, herkes “o bölümde ne oldu, ne soruldu?” diye merak içinde.

Sizce burada daha çok kim haklı duruyor, Çakal mı Berfu mu?