TRT’deki Teşkilat dizisinin oyuncusu Aybüke Pusat, boykot çağrısı nedeniyle dizi kadrosundan çıkarıldı.
Aybüke Pusat’ın TRT’nin Teşkilat dizisinden çıkarılmasının arkasındaki gerçek nedenler neler olabilir?

TRT’deki Teşkilat dizisinin oyuncusu Aybüke Pusat, boykot çağrısı nedeniyle dizi kadrosundan çıkarıldı.
Aybüke Pusat’ın TRT’nin Teşkilat dizisinden çıkarılmasının arkasındaki gerçek nedenler neler olabilir?

Çıkarılması gereksizdi Aybükenin neyi varda sanki onu takip edenler de beyin mi var beyin ammcıklamasııı var onu takip edenlerde hiç bir halt yapamazlardı ama şu var sen kalkıp da boykot ediyorsan o zaman ne işin var o kanal da o dizi de haa diğer yandan olmuyordu ben baştan beri çıkarılsın dedim dizi de durmuyordu çok kasıntı oluyor hala da olmuyor ama işte yine de gidiyordu diziyi artık eskisi gibi izlemiyorum tam olarak zaten ama boykot yapıyorsan zaten durmaman gerekiyor hele hele CHP in peşinden gitmek zaten tam beyin ammcıklamasıı oluyorrr Özgür çağırdı diye bir de ülkeyi tasmasını takanlara şikayet eden insan olmadığının arkasından gitmek CHP zaten bu ülkenin başıın en büyük belasıydı baştan kurulduğu günden beri kalkıpta kendinden olmayanlara şu bu yapılıyor diyenler var bu en iyi CHP lilerin kendisi yapıyor zaten görünüyordu da en iyi burada göründü CHP yaşadığı ülkeyi hem protesto ediyor hem şikayet ediyor zaten CHP nin ne dediği ne yaptığı çok da şey değil 3ün 1ini alır CHP
Karşınızda dün 'bebek katili' dedikleri şahısa bugün 'sayın kurucu önder' diyen zevatlar var. Dün a101, BİM, Şok için 'alışveriş yapmayın, şikayet edin, kapatılsınlar' dediler bugün 3 market de 'yerli, milli' ve 'boykot edilemez' oldu. Dün marketler vatan hainiydi. Bugün o marketlere boykot yapanlar vatan haini ilan edildi. La bunların bir duruşu yok. Bunların anlayabileceği bir şey de yok. Kendilerinden başka herkes hain, cahil, dinsiz, cehennemlik. Bunların çoğu İslâm'ın tahtına siyaseti oturtmuşlar. İflah olmazlar. Düzelmezler. Çünkü farkında değiller. Hangi partili olursanız olun; bunlar gibi olmayın. Allah, görelim de bunlar gibi olmayalım diye salmış bunları piyasaya. Emin olun büyük çoğunluğu okuduklarını ve izlediklerini de yanlış anlıyor. Okumayanlara 'Hayvan Çiftliği - George Orwell' kitabını tavsiye ederim.
Bence yanlış bir karardi
Cevap
22Cevap
doğru karar değil bence
Sistem aynı fikirde olmadığını ötekileştirmeye düşmanlaştırmaya devam ediyor. TRT'nin yaptığını da burada üyeler birbirine yapıyor. 23 senede kutuplaşa kutuplaşa bitemediniz monaco. Ben bıktım valla. Senden değilse yaşam hakkın da yok. Düşmanlık intikamcılık hiç bitmeyecek gibi. Yazık...
Dipnot: Vergilerle ödenek yaratılan bir kurum seve seve ya da seve seve karşıt fikirli insanlara ve projelere yer vermek zorunda. Yok ben yer vermeyeceğim diyorsa karşıt fikirdekiler ben TRT payı ödemeyeceğim dediğinde itiraz etmeyecek.
Dipnot 2: TRT bandrol ücreti nelerden alınır.
- Radyo, televizyon, video ve birleşik cihazlar (Otomobil, Traktör, Tablet, Cep Telefonu, Televizyon, Radyo entegre edilmiş aklınıza gelebilecek her şey)
- Radyo ve televizyon vasıtasıyla yapılan her çeşit ilan ve reklam ile faaliyet gelirleri,
- Film, bant, plak, nota, dergi, kitap ve benzerlerinin yapım, yayın ve satışı
- Radyo ve televizyonla ilgili her türlü ticari işlemler ve ortaklıklar
- Düzenlenecek konser, temsil ve benzeri programlara giriş ücreti ve bu yerlerde yapılacak ilan ve reklam
TRT payı 2022 yılına kadar elektrik faturalarından alınıyordu.
Dipnot 3: Son 20 yılda 10,8 Milyar Dolar gelir etti taraf olmayı tercih eden TRT
Tüketicinin, "paramı harcamayacağım" demesi, "iktidar yandaşı şirketlere harcamayacağım" demesi bile AKP iktidarını nasıl rahatsız etti... Tam kadro özel sermayeli şirketleri savunmaya giriştiler. Neden? Önce bunu sorgulayın... Normal bir ülkede bakanlar "tüketici parasını istediği yerde harcar" derler. Size ne lan tüketicinin parasını nereye harcayacağından? Boykot konusu şirketlerle organik bağınız mı var? Ülker almıyorum, Eti alıyorum... Tatilimi turizm bakanının şirketi ETS ile planlamıyorum, otel sahibine direkt ulaşıp rezervasyon yapıyorum. AKP iktidarı, paranın köpeğidir. Musluğunu keserseniz havlayamaz.
TRT yi protesto et, hem de TRT nin dizisinde oyna! Zaten kendi içinde çelişkiliydi. TRT çelişkiye son vermiş oldu. Kendi kendini protesto eden bi mantıksızlık vardı
Çıkarılmadan istifa etmesi gerekiyordu, kanal devletin kanalı efenim. Ama bazısı alışmış yediği kaba tükürmeye. Bir de duyar kasanlar var, komikler.
En son söz asker dizinde baktım sevdiğim karakter ama teşkilat dizisinde hiç izlemedim belkide böyle daha hayırlı olmuştur zaten huyudur hep diziyi bitirmeden ayrılıyor
Fghhj
Ekonomik darbe bahanesiyle işinden kovdular ama bütün Türk düşmanlarını işe alır Trt. Kendilerinden olmayan hiç kimseye tahamülleri yok. Bu kararı şiddetle kınıyorum.
Bir yandan TRT'nin dizisinde oynayıp para kazanacaksın, yani istifa ederek boykot etmeyeceksin, diğer yandan boykot çağrısı yapacaksın. Bu çifte standardı kendine yakıştıran birinin diziden çıkarılmasına sevinmesi lazım. En azından çelişkiden kurtarılmış oldu.
Oyunadığınz kurumda biraz düşünerek paylaşım yapması gerekiyor
Takıldığı çevre ve çalıştığı kurum uyuşmazlığı. Hem boykot edip hem TRT'den gelir elde etmek trajikomik cidden sdfsdfdf 🤣🤣
Doğru milleti galeyana getirirken önce kendin yapacaksın milletin kendi kendini boykot etmesini izlemek keyifli anlaşılan
Hayır yanlış. TRT tarafsızlık konusunda zaten güven toplayamıyordu şimdi hepten kaybetti. Hiç bir kanal radyo taraflı olmamalı.
Aybuke Pusat TRT katkı payından muaf tutulsun
yediği kaba tükürürsen olacak bu. sahne başı 100 bin tl para alıyordu. demek ki parası var.
Seninle aynı fikirde olmayanı aforoz etme alışkanlıklarına devam ediyorlar
Değil tabi ki iki kişiyi daha çıkartti trt. Türk malı boykot edilmez Türk oyuncu ekmeğinden edilir
Hükümet kendinden olmayanlar bu ülkede yaşamasın niyetinde.
İstifa ederek Boykota katılsaydı atılmazdı.
Oynadığı yeri kurumu bilmesi lazımdı bence
Oyunculuğunu beğenmediğim biri
Eğer siyaset kaynaklıysa yazıklar..!
Kötü oldu güzel karekterdi
Bence çok yanlış karar
Trt ve benzer kanalları izleyen var mı hala 😏
Bende yaptım nolcak şimdi
Yanlış
doğru
Yanlış
Doğru karar
Asla