Teşkilat dizisi oyuncusu Aybüke Pusat boykota destek verdiği gerekçesiyle Teşkilat dizisi kadrosundan çıkarıldı.
Olumlu
Olumsuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Teşkilat dizisi oyuncusu Aybüke Pusat boykota destek verdiği gerekçesiyle Teşkilat dizisi kadrosundan çıkarıldı.
Eskiden oyuncular performanslarına göre, kalitelerine göre seçilirlerdi şimdi ise siyasi görüşü ile... Ülkenin ve doğal olarak TRT'nin geldiği hâl ortada...
Bu arada TRT hakkında daha fazla fikir sahibi olmak isteyen TRT Haber kanalını sadece 10 dakikalığına seyredebilir...
düşüncelerim.
1. kendisi popüler olmayan bir kanalda (trtden daha popüler kanallar var) popüler olmayan bir dizide ( daha ne sükseli diziler var) oynuyordu ve reklamını yaptırdı bu pahabiçilemez onun ıcın
2. bence cok fikir beyan edilcek noktada ünlü biri değil. 1. maddede dediğim gibi bi konumda. orada basrollerden biri sanırım. biraz izledim diziyi cok da kaliteli gelmedi bana.
3. devlet kanalında bence siyasi fikir belirtmek ve bu bedel dogru.
4. ben siyasi düşünceleri arkadas ortamı dısında belirtmemek gerektiğini soyluyorum. kimse bir dizi oyuncusunun ekrem bey sorusturmasındaki fikirlerini merak etmiyor sormuyor. illa fikir beyan et diye de zorlamıyor. sarkıcı sanatcı tayfası bence siyasi işlere girmemeli.
Tamamen saçmalık cem yigit, aybuke pusat ve diğerlerinin alınması tamamen saçmalıgın daniskasıdır ortada en ufak suç bile yok. Ama bu olay yüzünden aybükenin kraliçe ilan edilmesini de kaldıramıyorum kendisi birkaç ay önce öldürülen kadınlar için çok duygusal olduğunu ve konuşmak istemediğini söyledi, trt de diziye başlayınca lgbt vs. Hakkında ki görüntüleri sildi, yaptığı paylasimida 3 saat içinde sildi haksızlığa ugradimi evet ama kraliçe ilan edilip başa taç yapılacak birisi değil.
Aybükeyi son gücüme kadar desteklerim bu konuda o ayrı ama bu muameleyi cemin daha çok hakettiğini düşünüyorum kendisi hem sokağa indi, hem sosyal medyada kullanabileceği tüm gücü kullandı en başından beri halkın yanındaydı
Bu ulkede dusunceni soylemek de suc, senle ayni dusunceden olanlarla taraf olmak da suc...
Gerci hersey suc da bir tek onlarin tarafinda olmak serbest 😏
Eic icin tskler 🙏🙏🥰
Ricalar🥰
Cevap
11Cevap
ben olumsuz düşünüyorum tabi ki de.. diziden çıkartılmaması lazımdı bence.. ama ülkede adalet olduğunu düşünmüyorum
yazık oldu bence
Çok ezikçe. Akp terk edilen eski sevgili gibi davranıyor.
Ssanatçıların ifade özgürlüğü ile kamu kurumlarının politikaları arasındaki dengeyi sorgulatan bir örnek teşkil etmektedir. Bu tür durumlar, ifade özgürlüğünün sınırları ve kurumların politikaları üzerine daha geniş bir tartışma başlatabilir.
Kendi kararı kendi bilir. En azından rengini ve duruşunu belli etmiş. Bazıları her iki tarafa da uygun şerbet vermek için sitede bile dansöze döndüler sdfsdfdf 😅✌️
Saçma olmuş ama şöyle bir şey var boykot listesinde trtde vardı kendisi keşke çıkıp diziden boykotu tamamen destekleseydi neden para kazanmaya devam etti ki garip
yani diziden atilmasi hicbir sekilde uygun degil democratik bir ulkeyiz sonucta herkes kendi soz hakini kulanabilir ama hem devletin kanalina calisip hem devletin ekmegeni yemek ve sonra gidip devlete laf atmak cok sacma bir hareket ayni keni yedigi sorfraya s*cmak gibi bisi bu
Yapacağı en iyi boykot diziden kendisinin çıkmasıydı. Ama absürt şekilde hareket etti. Şöyle düsünüyorum da. Ben iş yerimdeki velilere ben burada çalışıyorum ama buranin egitimi berbat göndermeyin çocugunuzu diyip boykot etsem patron bana çicek mi verecekti? Etki tepki meselesi.
Özgür bir ülkede isek herkes fikrini söyleme hakkına sahip eleştiri hakkına sahiptir yanlış buluyorum bu tutuklamaları
Saçma bir karar sizene kadının görüşünden AKP nin kararlarına Saygı duymak zorunda değiliz Ülke battı iyice
Doğruları söylediği desteklediği için çıkarıldı , tebrik ediyorum kişilikli sanatçıyı.
Aybüke nin yanındayız
Arkadaşlar begenmeseniz olur mu silivri soğuk da
TRT'yi boykot edip TRT'den atılmasını laf etmek saçma bence. :) ayrıca solcuların boykot ettiği ve programlarının iptal edildiği sanatçılara da bakmak lazım.
Aybüke pusatı önceden de sevmiyordum samimi değil asla gelmiyor o yüzden desteklemiyorum
Bu akplilere diyecek birseu bulamıyoruz artık 2. Amel defterim doldu
Devletimin Yanındayım
yorumlara bakıyorum şaka gibiler trtyi eleştiriyorlar. kız çalıştığı kanalı boykot ediyor trt izlemeyin diyor. trt napıcaktı? zaten orada çalışması çelişki istifa etmeliydi
Saçma sapan davranıyorlar.
Trt halkın malı tek diğceğim bu
Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovuyolar.. ~.~
Belliydi... paylaşım yapmasına gerek yoktu diyorum
Susma hakkimi kullaniyorum
Duşekabin aldığınızda bile pay alan TRT
TRT payını artık akpliler ödesin bizden alınmasın
Saçmalık başka bişey değil
Olumlu buldum milleti soyduğu yeter bu tiplerin
Yazık oldu
TRT siyasaltırılmamalı
chp demek israil demektir